Koriste tai taikakalu, sinä päätät

Aiheet:
astrologia-kauppa-2017-©kirsihallaseppala

Terveisiä Lontoosta, vaikka olenkin jo palannut kotiin potemaan reilut 5kk kestänyttä on-off kuumeilua ja flunssaa. Mikään ei harmita niin paljon, kuin joutua siirtämään asiakastapaamisia, mutta sanoisin että aika hyvin pelattu, kun tänä aikana olen joutunut tekemään sen vain kaksi kertaa.

Lontoossa käydessä tulee aina vierailtua suosikkikaupassani nimeltään “Astrology Shop”. Kun astuu sisään sen kauniin sinisestä ovesta, saapuu juuri sellaiseen suitsukkeen tuoksuiseen, unisieppareita, kristalleja, tarot-kortteja ja hörhökirjallisuutta täynnä olevaan maailmaan, jollaisessa tunsin olevani kotonani reilut 20 vuotta sitten. Tehtyäni pitkän kierroksen zeniläisittäin yksinkertaisemmassa, pelkistetymmässä, tieteellisemmässä ja rationaalisemmassa maailmassa, olen alkanut hiljalleen palata vanhojen ihastuksieni pariin (Venus perääntyy, hihi). Nyt ei enää tee tiukkaakaan kantaa taskussa kirjavia kiviä ja ihastella sateenkaaren väristä yksisarviskeijuenkelijumalatar-korttipakkaa tai polttaa 70-luvun hipiltä tuoksuvaa suitsuketta. Näillä asioilla on nimittäin tasan se merkitys, jonka itse niille annamme, emmekä tarvitse kenenkään toisen antamia merkityksiä pilaamaan iloa, jota jostakin kauniista tai hassusta tai ihanasta tai jännittävän kiinnostavasta voimme saada.

Kun olen matkoilla, käyn aina paikallisissa luontaistuotekaupoissa ja kirjakaupoissa. Vaikka olisi kuinka eksyksissä ja koti-ikävissään, ne palauttavat turvallisuuden tunteen ja kodikkaan olon. Vietin aikoinaan (silloin 20 vuotta sitten) hurjan paljon aikaa Helsinkiläisessä legendaarisessa Era Nova -kirjakaupassa, ja jokin tuossa Lontoon Astrology Shopissa etäisesti muistuttaa minua siitä. Siellä käyminen on siis kuin pieni aikamatka menneisyyteen, ja samalla voi tarkistaa onko kirjahyllyssä tarjolla jotain uutta, innostavaa ja tasokasta luettavaa. Tällä kertaa mukaan lähti vain muutama kaunis ja hoitava kivi. Kuvissa näkyvät lumihiutaleobsidiaani, apatiitti, seepramarmori ja suosikkini, ihana puuakaatti. Kaikki nämä suloisen maadoittavia ja vahvistavia kiviolentoja, jotka tällä hetkellä majailevat työhuoneellani luoden siellä rauhoittavan turvallisia ja luontoyhteyttä vahvistavia energioitaan ympärilleen. Tai ainakin ovat tosi kauniita jos ei muuta. Koriste tai taikakalu, sinä päätät.

Virityin kiviin yksitellen, ja tässä omat havaintoni ja tulkintani niiden energioista.

Lumihiutaleobsidiaani

Auttaa hälventämään pelkoja, avaamaan tunnelukkoja ja emotionaalisia tukkeutumia. Apuna suunnitelmien toteuttamisessa ja materialisoimisessa. Puhdistava ja maadoittava.

Sininen apatiitti

Manifestaation kivi. Vahvistaa itsenäisyyttä, päämäärätietoisuutta ja motivaatiota. Hoitaa sydäntä ja syventää meditaatiota. Auttaa yhdistämään intuition ja rationaalisen mielen.

Seepramarmori

Maadoittava ja vahvistava kivi, joka lisää realiteettien tajua, järjestelmällisyyttä ja kehotietoisuutta. Auttaa pysymään kiinni konkretiassa, hoitamaan käytännön asiat ja nauttimaan elämän fyysisistä ja materiaalisista puolista.

Puuakaatti

Vahva metsäenergia, syventää yhteyttä luontoon ja tuo rauhaa, vakautta ja tasapainoa kiireiseen mieleen. Lisää optimismia, luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. Hyvä kivi hermostuneelle ja kierroksilla käyvälle henkilölle.

*

Toivottavasti näistä matkatunnelmista ja kivienergioiden tulkinnoista oli iloa sinulle. Muistathan, että voit aina jättää ajatuksiasi ja toiveita siitä, mitä haluaisit blogistani lukea, tuonne kommenttiosioon. Kirjoitusvimma on niin kova, että luulen blogin päivittyvän aiempaa tiheämpään tahtiin.

© 2017 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä