Esittely & yhteystiedot

kirsi ja wanda ©kirsihallaseppala

Minulla on synnynnäinen intuitiivisen näkemisen lahja ja kyky virittyä erilaisille taajuuksille. Vaikka käytän usein asiakastyössä apunani kosmista käsikirjoitustasi eli syntymähetkellesi laadittua tähtikarttaa, tulee suurin osa konsultaation sisällöstä sinun omaa korkeampaa tietoisuuttasi, näkymätöntä maailmaa sekä ajan energioita lukemalla eli kanavoimalla. Tämä voi kuulostaa oudolta ja mystiseltä, mutta on itseasiassa hyvin luonnollista, selkeää ja käytännöllistä. Konsultaation aikana tapahtuu myös tietoisuuttasi avaavaa energian välitystä (deeksha), joka mahdollistaa äkillisten oivallusten mukanaan tuomat nopeatkin muutokset. Elämäntehtävänäni – itse elämän kokemisen ohella – on auttaa ihmisiä palauttamaan tietoinen kontakti korkeampaan itseensä ja palaamaan mielen hallinnasta sydänyhteyteen ja sisäiseen ohjaukseen.

Olen maailmantuulissa pääkaupunkiseudulle ajautunut arkipäivän mystikko ja realistinen runosielu. Suvaitsevaisuus, myötätunto ja vapaus ovat tärkeimpiä arvojani. Dalai Laman sanoin: ”Kindness is my religion.” En ole koskaan päässyt osaksi kiireistä ja suorittavaa elämäntyyliä, vaan olen pysynyt sisäisten virtausteni herkässä ohjauksessa lapsuudesta saakka. Tästä on pitänyt huolen muun muassa synnynnäinen verenvuototaipumukseni, jonka toisinaan hellässä ja usein kovakouraisessa ohjauksessa olen saanut viettää paljon aikaa sairaaloissa ja oppinut itsensä kuuntelemisesta, tunteiden tunnistamisesta, tietoisesta läsnäolosta, elämän hyväksymisestä arvostelematta, vetovoimanlaista, heräämisestä sydänyhteyteen, onnellisuudesta, täyttymyksestä ja ilosta ilman syytä sekä todellisuudesta, joka on elämän kokemista suoraan ilman mielen tulkintoja.

Kaikki suurimmat viisaudet ovat niin yksinkertaisia, että monen on mahdotonta ymmärtää mitä ne tarkoittavat ja he ohittavat ne itsestäänselvyyksinä. Itselleni tärkein elämänohje kuuluu juuri tähän sarjaan: ”Ole se kuka olet, läsnä siinä mikä on”. Minun tehtäväni on auttaa sinua ymmärtämään kuka pohjimmiltasi olet ja lisäämään tietoisuuttasi ja läsnäoloasi siinä mikä on.

Jos sinusta tuntuu että voisin olla avuksi, ota yhteyttä niin tavataan! Varaa aika ajanvarauspalvelimella, niin kuljen hetken matkaa kanssasi auttaen sinua parhaani mukaan näkemään, tiedostamaan, tunnistamaan, kokemaan ja vapautumaan. Voin auttaa sinua saamaan kosketuksen sisimpääsi sekä vahvistamaan sydänyhteyttäsi, rakastamaan itseäsi ja olemaan onnellinen juuri sellaisena kuin sinä olet, juuri siinä elämässä mikä sinulla on, tässä ja nyt.

kirsi-allekirjoitus


Kirsi Halla-Seppälä
Ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Vastaanotto:
Kruunuvuorenkatu 1, Helsinki 00160

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
yhteys@kirsihallaseppala.fi

Ajanvaraus:
http://kirsihallaseppala.fi/ajanvaraus/