Kirjaimellisuuteen taipuvainen jästipää ja kaksi kanavaa

Aiheet:
pexels-pixabay-355328

Julkaistu alun perin blogissani Astrologia ja arkkityypit.

Palasin eilen Suomeen valtameren tuolta puolen virkistyneenä ja intoa täynnä, ja halusin ensimmäiseksi kirjoittaa blogiin blogista. Niin kuin varmaan olette huomanneet, olen ihminen, jonka on mahdotonta jämähtää johonkin tiettyyn rutiiniin, käytäntöön tai menetelmään pidemmäksi aikaa.

Haastan, tunnustelen ja kyseenalaistan. Olen sisäisesti jatkuvassa liikkeessä. Kaikki muuttuu koko ajan. Tämä näkyy tietysti myös työssäni, ja varsinkin blogeissani, joiden olen aina kokenut olevan eräänlainen minuuden peili.

Olen kirjoittanut aktiivisesti blogeja vuodesta 2007, ja minulla on ollut eri blogit eri aiheille, eri areenat minuuteni eri puolien ilmaisemiselle. On ollut blogia luovalle kirjoittamiselle, matkailulle, ravitsemukselle ja resepteille, elämäntaidolle ja astrologialle ynnä muulle. Yksi elämänhaasteistani onkin hajaannuttaminen (ja lukemattomat ideat, jotka eivät koskaan valmistu tai konkretisoidu) ja syntymäkartallani oleva kuun alasolmu Kaksosissa 10. huoneessa kuvaa tuota hyvin. Koen jatkuvaa vääntöä kuunsolmuparini edustamien asioiden välillä, ja kuten tyypillistä on, ajaudun huomaamattani toteuttamaan alasolmuani yhä uudestaan ja uudestaan. Kunnes on taas aika tasapainottaa tilanne palaamalla tietoisin ponnistuksin yläsolmun maailmaan.

I have this craving to constantly renew, constantly question, constantly tear down all I’ve built and start anew. It’s not a curse, it’s a blessing, to see, to destroy, to begin again. 


Tällä erää olen päättänyt keskittää kaiken kirjoittamisen tähän blogiin ja lakkauttaa kaikki muut. Olen puhunut tästä ennenkin, mutta minua on häirinnyt se, että blogillani on niin rajaava nimi. Haluaisin kirjoittaa monenlaisista asioista, mutta koska olen kirjaimellisuuteen taipuvainen ylikuuliainen jästipää, minusta on tuntunut että Astrologia ja arkkityypit -blogissa voi kirjoittaa vain astrologiasta. Sen vuoksi olen kirjoittanut muista aiheista muissa blogeissa, mutta päätynyt aina kaipaamaan selkeyttä, yksinkertaisuutta ja keskittämistä. Näin ollen aion olla oman mittapuuni mukaan hurjan radikaali ja kirjoittaa vastedes tämän otsikon alle myös muista itselleni tärkeistä asioista. Toivottavasti te astrologian ystävät koette antoisana nämä “ohi aiheen” menevät postauksetkin, ja toivottavasti te, jotka etten niin välitä astrologiasta uskaltaudutte lukemaan blogin muita aiheita. 

Laitan tänne kaksi kanavaa – voitte lukea pelkästään astrologiaa käsitteleviä tekstejä painamalla yläoikealla olevaa otsikkoa ASTROLOGIA tai sitten muihin aiheisiin paneutuvia artikkeleita klikkaamalla kohtaa ELÄMÄNTAITO. Elämäntaito-osio kattaa kirjoitukset aihepiirillä itsetuntemus, henkisyys, tietoinen läsnäolo ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kirjoitan tänne siis toki vielä myös astrologiasta, ja eritoten sen toiveartikkelin, josta facebookissa kyselin joku viikko sitten, ennen pitkää ja perusteellista matsia flunssan kanssa.

Tulen jatkossa myös kirjoittamaan päivittäistä ajankuvaa, josta saitte jo esimakua muutaman viikon ajan. Kirjoitan näistä päivän energioista kuitenkin aina oman tilanteeni ja voimavarojeni mukaan, eli siihen saakka kunnes saan jonkun tahon sponssaamaan kirjoitustyötä, ilmestyvät päivittäiset energiauutiset silloin tällöin, toivottavasti ilahduttamaan ja piristämään päiväänne.

Alla lause, joka on viime aikoina kovasti puhutellut minua. Joissain sanoissa vain on taikaa. Tämä Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu -lainaus on mielestäni yksi niistä. Se resonoi sisäavaruudessani kuin kiehtova laulu. “I am the sea and nobody owns me.” Samaa merta olet sinäkin.

© 2015 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Pixabay

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä