Khiron -intensiivikurssi etäyhteyksin

Aiheet:
khiron intensiivikurssi

Lauantaina 25.4.2020 on kovasti odotettu Khiron -intensiivipäivä, sukat pyörii jo jaloissa kun olen niin innoissani siitä. Näissä ryhmissä on ollut aina tarkkaan rajattu osallistujamäärä, jotta voimme paneutua riittävällä intensiteetillä jokaiseen osallistujaan. Vallitseva poikkeustila on kuitenkin saanut muuttamaan käytäntöä, ja koska lauantain Khironkurssi järjestetään etäyhteyksin, olen avannut jo loppuunmyydyn kurssin uudelleen, koska etäryhmässä osallistujamäärä ei ole samalla tavalla niin rajattu.

Khironkurssin luonne on poikkeuksellinen verrattuna moneen muuhun ohjaamani ryhmään ja koulutukseen siinä, että se on tietopainotteinen ja kaikki harjoitukset ovat yksilötyöskentelyä, eikä ryhmän kesken ole mitään fyysistä läsnäoloa vaativia tehtäviä. Näin ollen intensiivipäivän toteutuminen etäyhteyksillä sopii paremmin kuin hyvin. Plussaa on vielä se, että näin kurssista jää tallenne, joka on kurssilaisten käytössä jonkin aikaa, mikäli haluaisit vielä uudemman kerran palata asian pariin. Ja teen parhaillaan etäkurssia varten erillistä materiaalia, jota ei ole koskaan ollut käytössä millään muulla kurssilla!

Toteutamme päivän Zoom Video Konferenssin avulla. Etäryhmässä pääset olemaan rauhassa oman kodin tunnelmassa, ja kurssin energia ja sisältö virtaa hyvin vapaasti luoden voimakkaan osallistumiskokemuksen. Käytännössä rentoudut omalla sohvallasi teekupposen kanssa, ja minä olen ohjaamassa siinä edessä olevalla tietokoneen ruudulla. Kokemus voi olla hyvin henkilökohtainen, vähän niin kuin saisi oman yksityisen session.

Etätyöskentely tuntui minulle aluksi todella vieraalta ajatukselta, ja kuten monen muunkin yrittäjän, korona on pakottanut ylittämään mukavuusvyöhykkeen ja oppimaan uutta. Oma kokemukseni yllättäen olikin, että se työskentelylleni ominainen intensiivinen tunnelma on aivan yhtä lailla läsnä (ehkä jopa puhtaammin näin etänä kun jokainen saa olla fyysisesti omassa tilassaan) ja korkea energia kulkee esteettömästi ajasta ja paikasta huolimatta. Esimerkiksi etätyöskentelynä asiakkaille tekemäni energiatransmissiot ovat olleet huikean voimakkaita ja saaneet aikaan melkoisia positiivisia muutoksia jopa nopeammassa ajassa, kuin mitä vastaanotolla olin tottunut odottamaan!

Khironkurssi etäyhteydellä on aivan kuin katsoisit opetusohjelmaa tietokoneeltasi, mutta niin että saat itse kysyä, kommentoida ja osallistua näin halutessasi. Ryhmän jäsenten ei tarvitse olla omilla kasvoilla ja omalla äänellä mukana, jos se ei tunnu luontevalta. Kommentteja ja kysymyksiä voi lähettää myös Zoomin chat-ominaisuuden kautta kirjoittaen. Eli jos niin haluat, voit istua pehmoisessa yöpaidassasi, lempikahvimuki ja korvapuusti kädessäsi omalla sohvallasi katsoen ja kuunnellen opetusta Khironin moniulotteisesta ja syvällisestä viisaudesta täysin huoletta ja rentoutuneessa tilassa.

Khironkursseilla on ollut aina osio jossa on tavalla tai toisella käyty läpi osallistujien Khironin sijaintia. Viime syksynä tehtiin niin, että käytiin läpi merkki- ja huonesijainnit, ja tällä samalla kaavalla olisi tarkoitus vetää myös lauantain kurssi. Eli vaikka teen jokaiselle osallistujalle oman henkilökohtaisen syntymäkartan, emme käy niitä sen tarkemmin läpi, mutta mainitsen osallistujille missä huoneessa ja merkissä heidän Khironinsa on, silloin kun avaan sen merkin ja huoneen teemoja, niin voi sitten tarkemmalla korvalla kuunnella miten se toteutuu omassa elämässä.

Näin ollen kurssille osallistuminen ei edellytä minkäänlaista astrologista osaamista tai ennakkotaitoja, mutta astrologiaan perehtyneelle tämä on aivan mieletön tietopaketti ja syvyyssukellus Khironin maailmaan ja siihen miten se voi toteutua ihmisen elämässä. Käymme kurssilla läpi Khironin arkkityyppistä tarinaa, sen mytologista, psykologista ja henkistä merkitystä ihmisten elämässä ja yhteiskunnassa. Tämä on siis todella kattava ja moniulotteinen kurssi, astrologille, terapeutille, lääkärille, vanhemmalle, auttajalle, haavoitetulle, traumasta tai jostain sairaudesta kärsivälle sekä kenelle tahansa joka haluaa avata uusia ulottuvuuksia ymmärryksessään omaa itseään ja elämäänsä kohtaan.

Aloitamme päivän klo 11 ja aikaa on varattu klo 18 saakka, mikä saattaa kyllä olla vähän ylimitoitettu, koska etänä hoidettuna jää pois kaikenlaista taukoa, ravintolassa käymistä yms. Joka tapauksessa noin klo 11-18 ja pidetään siinä muutama kahvitauko ja vähän pidempi ruokatauko.

Ihaninta tässä etähommassa on se, että jos tekniikka pelaa niin kuin pitää, niin meille jää kurssista nauhoite, jonka annan osallistujien käyttöön viikoksi kurssin jälkeen. Tämä on kiva juuri siksi, että kun kurssiolosuhteet ovat nyt poikkeukselliset ja osalla on kotona lapsia, koiria tai kissoja (kuten myös minulla!), niin jos tulee jotain lastenhoitojuttuja tai muita tilanteita että ei voi olla koko ajan koneella, niin voi sitten jälkeenpäin palata opetukseen omassa rauhassa vaikka omalta puhelimelta kuulokkeilla kuunnellen.

Tutustu alkuperäiseen kurssiesitteeseen täällä: Khiron, yhteys korkeampaan tietoisuuteen

Käy varaamassa paikka kurssille verkkokaupasta.

Khiron -intensiivipäivä lauantaina 25.4.2020 klo 11-18 / Zoom.us

 • uutta ja ennen näkemätöntä materiaalia
 • kurssin videotallenne ja äänitiedosto käytössässi kurssin jälkeen
 • voit osallistua omasta kodista käsin (joko videon tai chatin kautta)
 • sinun ei tarvitse olla kurssin aikana näkyvissä/kuuluvissa ellet niin halua
 • kurssi on todella moniulotteinen ja kattava tietopaketti
 • kurssi on myös tietoisuutta avaava, syvästi koskettava henkilökohtainen prosessi, jossa on läsnä korkeat parantavat energiat
 • kurssin jälkeen koet maailman ja itsesi uusin silmin

Khironin ydinteemoja:

 • Haavoittunut Parantaja ja Kristus -arkkityyppi
 • sisäinen tietäjä, parantaja ja opettaja
 • luontoyhteys, kehon viisaus ja luonnon parantavat voimat
 • inhimillinen vs. jumalallinen
 • vaistonvarainen vs. järkiperäinen
 • kehollinen vs. henkinen
 • alkukantainen vs. sivistynyt
 • haavoittunut sielu / trauma
 • krooninen sairaus / haava joka ei parane
 • avuttomuus ja sen hyväksyminen mitä ei voi hyväksyä
 • täydellisyyden tavoittelu, perfektionismi ja vaativuus
 • riittämättömyyden tunne ja alemmuuskompleksi
 • “huijarisyndrooma” ja ylikompensaatio
 • ulkopuolisuus, erilaisuus ja vieraantuneisuus
 • kiusaaminen, uhriksi tai syntipukiksi joutuminen
 • kontrollista vapautuminen
 • läsnäolo siinä mikä on

© 2020 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 25 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja shamanistisen astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee shamanistisia matkoja sekä astrologisia tulkintoja asiakkaille.