Kauppa

astrologinen vihkimyspolku

VUODENKIERTO elävän astrologian polulla | Sielunkartta®

960,00 

VUODENKIERTO elävän astrologian polulla alkaa 20.3.2023

Vuodenkierto -verkkokurssi antaa sinulle tietoa ja ymmärrystä siitä, miten eläinradan kaksitoista perusenergiaa ilmenevät maailmankaikkeudessa: niin sinussa itsessäsi, kuin luonnossa, vuodenajoissa, päivänkierrossa, kuunvaiheissa, ihmistietoisuuden kehitysvaiheissa, ihmiskehossa ja ikäkausissa.

Koulutus keskittyy kattamaan eläinradan kaksitoista merkkiä moniulotteisella, syväluotaavalla, käytännönläheisellä ja ainutlaatuisen kiehtovalla tavalla.


Sielunkarttakurssisarja on perinteisistä astrologiakursseista merkittävällä tavalla poikkeava luontoyhteydestä, mytologiasta ja ikiaikaisesta tietoisuuden teknologiasta ammentava elävän astrologian koulutusohjelma.

Varasto loppu

Osasto:

Haluaisitko lähteä kanssani matkalle? Sellaiselle luontoseikkailulle, minkä voit tehdä vaikka omalla sohvalla, mutta mikä avaa ymmärrystäsi, syventää itsetuntemustasi, ällistyttää, ihmetyttää, koskettaa ja inspiroi yhtä aikaa.

Aloitamme kevätpäiväntasauksen tuntumassa uuden koulutuksen, tai siis matkan, joka vie sinut kehittämäni luontokeskeisen elävän astrologian myötä omaan ytimeesi. Tutkimaan, oivaltamaan ja löytöretkeilemään, sekä tekemään uusia aluevalloituksia omassa sisimmässäsi – mikä tietenkin heijastuu myös ulkoiseen elämääsi.

Astrologia tutkii aikaa, ajan laatua. Sinä olet erään hetken ilmentymä.

Astrologinen vuodenkierto -kurssi on tutkimusmatka itseesi ja omaan elämääsi.

Teemme yhdessä matkaa koko vuodenkierron ajan, niin että kerran kuukaudessa pääset sukeltamaan yhteen kahdestatoista perusenergiasta – suhteessa itseesi.

Kurssi sisältää 12 luentoa tehtävineen.

Koulutus tapahtuu etänä, ja tarvitset sitä varten internetyhteyden ja laitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) jolla pääset kuuntelemaan luennot ja tekemään tehtävät.


Kulje kierros auringon ympäri avautuen syvälle kosmiselle viisaudelle.

Yhdisty omaan sisimpääsi ja syvempään luontoyhteyteen, mitä olet koskaan osannut edes kuvitella.

Koulutus alkaa kevätpäiväntasauksen aikaan, ja kuljemme yhdessä auringon kanssa, sen kiertäessä vuodessa koko eläinradan.

Joka kuukausi auringon astuessa uuteen energiaan, avautuu uusi moduuli. Moduuli sisältää oppimateriaalia äänitiedostoina, kuvina ja tekstinä.

Jokainen moduuli on syväsukellus omaan itseesi, elämääsi ja ihmissuhteisiisi.

Oppimateriaalin ohessa saat innostavia, luovia ja elämyksellisiä tehtäviä, jotka tekevät kurssista ainutlaatuisesti juuri sinun näköisesti ja juuri sinun tarpeisiisi sopivan.

Vuodenkierto -verkkokurssi on ensimmäinen kurssikokonaisuus nyt alkavassa koulutusohjelmassa. Sen aikana saat tietoa ja ymmärrystä siitä, miten eläinradan kaksitoista perusenergiaa ilmenevät luonnossa, vuodenajoissa, päivänkierrossa, kuunvaiheissa, ihmistietoisuuden kehitysvaiheissa ja ikäkausissa.

Ja tärkeimpänä kaikessa, pääset soveltamaan kaikkea oppimaasi omaan itseesi ja elämääsi. Kyseessä onkin siis parhaimmillaan sekä taianomainen tutkimusmatka itseesi, että terapeuttinen ja eheyttävä kasvupolku. Kun yhteys luontoon sisälläsi sekä ulkopuolellasi vahvistuu, alat nähdä itsesi uusin silmin. Myötätunnon herääminen ja itsensä hyväksyminen herää, kun ymmärrät että olet juuri sellainen, kuin sinun kuuluukin olla. Sen vaikutuksesta voit kokea korkeamman potentiaalisi heräävän ja vanhojen esteiden väistyvän uuden tietoisuuden myötä.

Mitään erityistä ennakko-osaamista ei tarvita, olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Vilpitön kiinnostus aihetta kohtaan riittää. Ja vaikka astrologia olisi sinulle jo hyvinkin tuttua, vaikka olisit harjoittanut sitä pitkään, niin tämä kokemuksellinen ja syvä prosessi elävän astrologian johdattamana, tuo sinulle varmasti aivan uusia oivalluksia, aiempaa kokonaisvaltaisemman näkökulman astrologiaa ja omaa elämääsi kohtaan, sekä kauniin muutoksen tietoisuudessasi.

Astrologinen vuodenkierto auttaa sinua näkemään, kokemaan ja ymmärtämään ulottuvuuksia, joiden olemassaolon olet ehkä aistinut, mutta et ole päässyt täysin yhteyteen niiden kanssa.


Elävä Astrologia ja Sielunkartta® -koulutukset

Elävä Astrologia on luontoyhteydestä, mytologiasta ja ikiaikaisesta tietoisuuden teknologiasta ammentava elävän astrologian suuntaus, joka juontaa juurensa luonnonilmiöihin, vuodenajan vaihteluihin ja ajan sykleihin. Oppiminen tapahtuu elämyksellisesti, oman kokemuksen, itsensä kohtaamisen ja henkisen kasvun kautta, avautumalla ammentamaan elävää tietoa suoraan lähteestä.

Vuodenkierto -verkkokurssi on ensimmäinen kurssikokonaisuus nyt alkavassa koulutusohjelmassa.

Voit osallistua koulutukseen riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Ja myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, tämä koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan, aivan uudenlaista ymmärrystä ja kokemukselliseksi tiedoksi avautuvia opetuksia.

Tervetuloa mukaan tälle ainutkertaiselle matkalle, jonka taianomaisuus ja elämää muuntava voima avautuu sinulle askel askeleelta, kun saat kokea millaista on kulkea todellista astrologian viitoittamaa vihkimyspolkua.


KUKA

Koulutuksen järjestää pitkän linjan ammattiastrologi, Elävä Astrologia -suuntauksen kehittäjä ja Sielunkartta -astrologiakoulutuksen perustaja ja opettaja Kirsi Halla-Seppälä  (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja).

MITÄ

Vuodenkierto -verkkokurssi on vuoden mittainen matka Elävän Astrologian ytimeen.

Kurssi on itsenäinen kokonaisuus, ja sopii hyvin sinulle, joka haluat tutustua astrologiaan ilman puisevaa teoriaa, monimutkaisia teknisiä tai laskennallisia ulottuvuuksia. Tällä kurssilla sukellamme suoraan kahdentoista astrologisen perusenergian henkisiin ja käytännönläheisiin ulottuvuuksiin, ilman että sinun täytyy pinnistellä ymmärtääksesi tai painaaksesi mieleesi monimutkaisia yksityiskohtia.

Vuodenkierto -kurssi toimii myös perustana myöhemmin ilmestyville Sielunkartta -verkkokursseille ja -koulutuksille, joissa pääset halutessasi tutustumaan muihin Elävän Astrologian osa-alueisiin ja syventämään osaamistasi. Voit koostaa tulevista kursseista itsellesi sopivan koulutuskokonaisuuden.

Uusi moduuli ilmestyy kurssialustalle aina kerran kuukaudessa, ja voit opiskella omaan tahtiisi, ihan niin kuin sinulle parhaiten sopii. Kurssimateriaali koostuu äänitiedostojen muodossa olevista luennoista, kirjallisesta sekä kuvamateriaalista. Sinulla on pääsy kurssialustalle viisitoista kuukautta koulutuksen alkamispäivästä eteenpäin.  Koska kyseessä on verkkokurssi, tarvitset sitä varten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, sekä hyvin toimivan nettiyhteyden.

Huom! Emme opettele tällä kurssilla laatimaan karttoja. Koulutus keskittyy kattamaan eläinradan kaksitoista merkkiä moniulotteisella, syväluotaavalla, käytännönläheisellä ja ainutlaatuisella tavalla.

AIKATAULU

Koulutus alkaa kevätpäiväntasauksesta 20.3.2023, jolloin ensimmäinen moduuli avautuu kurssialustalla käyttöösi. Jaksot seuraavat auringon kulkua eläinradalla, ja uusi moduuli aukeaa aina, kun aurinko siirtyy seuraavaan merkkiin. Viimeinen moduuli ilmestyy 19.2.2024, minkä jälkeen kurssimateriaali on käytössäsi vielä kolmen kuukauden ajan.

HINTA

Kurssin normaali hinta on 960€, mutta saat sen nyt poikkeuksellisen edullisesti Early Bird -hintaan 840€ (jolloin koko kuukauden kurssimateriaalin hinnaksi jää vain 70€.), kunhan teet tilauksesi  viimeistään 13.3.2023. Tämän jälkeen tehdyt tilaukset ovat normaalihintaisia!

Vuodenkierto-verkkokurssi on ehyt kokonaisuus, eikä sitä voi ostaa osissa. Koko vuoden mittaisen kurssin hinta on 960€ sisältäen 24% alv ja kaksitoista kurssimoduulia luentoineen, oppimateriaaleineen, harjoituksineen ja tehtävineen. Kurssin suorittaminen antaa sinulle myös mahdollisuuden jatkaa elävän astrologian opintojasi ja osallistua muihin järjestämiini Sielunkartta -koulutuksiin ja -tapahtumiin.

Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupassa, saat sähköpostiisi laskun, jonka lähettäjänä on Laskupiste. Tarkastathan roskapostisi, ellei laskua näy muutaman päivän kuluessa.

Jos haluat maksaa koulutuksen pienemmissä erissä, ota yhteyttä sähköpostitse niin kerron siitä lisää.

ILMOITTAUTUMINEN

Varaa paikka koulutukseen verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita.

TOIMITUS- ja PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta. Tutustu ennen tilausta sivuillani oleviin toimitusehtoihin.

TIEDUSTELUT

yhteys@kirsihallaseppala.fi