Kauppa

sydänyhteys 3

Sydänyhteys® –transformaatioprosessi alk. 14.9.2022

630,00 

Sydänyhteys® -transformaatioprosessi

Sydänkeskuksen avautumista ja yhteyttä sydäntietoisuuteen vahvistava ryhmäprosessi, joka vie lempeästi mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen.

Osasto:

Tämä transformatiivinen ryhmäprosessi vie meitä lempeästi mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen. Kun sydän on auki ja yhteytemme sydäntietoisuuteen avoin ja esteetön, kaikki on mahdollista. Ainoa asia mitä elämässä pidän tavoittelemisen arvoisena, on sydämen avautuminen ja vahva yhteys sisimpäämme. Kaikki muu mitä arvostamme, rakastamme tai tarvitsemme, seuraa sen jälkeen itsestään. Kun sydän on auki, muuta ei tarvita. Meistä tulee täydellisen magneettisia kaikelle sille mitä olemme aina halunneet ja yrittäneet kovasti ponnistellen tavoittaa. Kun keskitymme työskentelemään sydänyhteytemme kanssa, kaikki muu seuraa täysin luonnollisesti ja kuin itsestään. Kaikki muuttuu, vaikka mikään ei muuttuisi. Elämä on kaunista juuri sellaisena kuin se on. Olemme täynnä iloa, inspiraatiota ja innostuneisuutta. Näemme kaiken rakkauden silmin. Ihmeitä tapahtuu.


On tärkeää että prosessiin osallistuessasi saat ryhmästä todellisen, konkreettisen hyödyn elämääsi, joten valitsen jokaisen ryhmään tulijan huolellisesti sielunsuunnitelmaasi ja ajankuvaasi intuitiivisesti virittyen. Ryhmään osallistuminen ei edellytä mitään tiettyjä taitoja tai erityisosaamista, merkitystä on ainoastaan sillä, kuuluuko sinun olla tässä ryhmässä ja miten oman tietoisuutesi taajuus sopii tällaiseen työskentelyyn.


Avainsanoja, joiden äärelle tämä prosessi meidät vie:

sydänyhteys, elämän uni, matrix, alitajuiset ohjelmoinnit, yhteys korkeampaan tietoisuuteen, rukous/manifestointi, sisäinen kuuleminen ja näkeminen, virittyminen eri taajuuksille, kanavointi, energiatyö, meditaatio, levollisuus, autenttisuus, sisäinen lapsi, jumalallinen luovuus, elämän virta, sielun suunta, peilisuhteet, nollatila, sydämen avautuminen, anteeksianto, menneet elämät, uskomukset, todellisuus, ajatukseton tila, läsnäolo siinä mikä on, luontoyhteys, ihmissuhteet, kiitollisuus, ihmeet, luominen ja valaistuminen


JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja)

MILLOIN: alkaa ke 14.9.2022 klo 18 – 20.30 (14.9. – 28.9. – 12.10 – 26.10. – 16.11. – 30.11.2022)

HINTA: 630€ sisältäen 24% alv, 15h ryhmäprosessia, energiatyöskentelyä, omat sadhanat ja omassa arjessa käytettäviä henkisiä työkaluja, erityisen meditaatiotekniikan opetuksen ja harjoitukset, virtuaalisen Sydänyhteisön, yksityisen whatsapp -ryhmän ja henkilökohtaisen tuen sekä oikeuden osallistua jatkossa Sydänyhteysiltoihin ja -retriittipäiviin. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti.

Koko prosessi toteutetaan etäyhteyksin!

Saat viimeistään viikko ennen ryhmän ensimmäistä tapaamista sähköpostin, jossa on prosessia koskeva ohjeistus, ennakkotehtävät sekä linkki Zoomiin.

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa itsellesi paikka verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi laskun otsikolla “Olet saanut laskun Aurea Damalta”. Tarkastathan roskapostisi, ellei laskua näy muutaman tunnin kuluessa.

TIEDUSTELUT: yhteys@kirsihallaseppala.fi