Kauppa

sydänyhteysprosessi 2023

Sydänyhteys® –transformaatioprosessi alk. 29.3.2023

680,00 

Sydänyhteys® -transformaatioprosessi

Sydänkeskuksen avautumista ja yhteyttä sydäntietoisuuteen vahvistava ryhmäprosessi, joka vie lempeästi mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen.

Osasto:

Tämä transformatiivinen ryhmäprosessi vie sinut lempeästi, mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen, näkemiseen, autenttiseen olemiseen, antautumiseen, rentoutumiseen, läsnäoloon ja vastaanottamiseen.

Kun sydän on auki, ja yhteys sydäntietoisuuteen avoin ja esteetön, kaikki on mahdollista.

Ainoa asia, mitä elämässä pidän tavoittelemisen arvoisena, on sydämen avautuminen ja vahva yhteys omaan sisimpään.

Kaikki muu mitä tarvitset, rakastat, arvostat ja haluat, seuraa sen jälkeen automaattisesti.

Sydänyhteydessä eläminen tekee sinusta täydellisen magneettisen kaikelle sille, mitä olet aina halunnut ja yrittänyt kovasti ponnistellen tavoittaa.

Kun keskityt työskentelemään aidon sydänyhteyden kanssa, kaikki muu seuraa täysin luonnollisesti ja kuin itsestään.

Kaikki muuttuu, vaikka mikään ei muuttuisi.

Elämä on nautinnollista, kaunista ja riemastuttavaa juuri sellaisena, kuin se on tässä ja nyt. Kun elää näin, läsnä siinä mikä on, on automaattisesti ja täysin yrittämättä täynnä iloa, inspiraatiota ja innostuneisuutta.

Kun näkee ja kokee kaiken rakkauden silmin, ihmeitä tapahtuu.


Tervetuloa sisäistä tilaasi syvästi muuntavan korkean tietoisuuden kenttään.

Prosessi aikana koemme sisäisen hiljaisuuden ja levollisuuden, joka mahdollistaa energeettisen työskentelyn tietoisuutesi muutoksen edistämiseksi. Käytämme apuna ikiaikaista tietoisuuden teknologiaa ja saamme vastaanottaa kanavoitua ohjausta, syviä mutta selkeitä ja käytännönläheisiä opetuksia, henkisiä harjoituksia ja voimallisen energiatransmission.

Jos tunnet kutsun, vaikka se olisi yllättävä ja järjenvastainenkin, tule mukaan. Sinun ei tarvitse tietää mitään, osata mitään tai olla mitään erityistä.

Ainoastaan vilpitön halu vapautua mielen hallinnasta ja pakonomaisesta ajattelusta, halu avautua läsnäololle ja kokea elämää, siis olla todella elossa, riittää.


Ei riitä, että tiedät polun olevan olemassa, ei riitä, että olet kuullut kerrottavan siitä. Ymmärtääksesi mistä on kysymys, sinun täytyy itse kulkea sitä polkua.


 

JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja)

MILLOIN: alkaa ke 29.3.2023 klo 18 – 20.30 (prosessi-illat: 29.3. – 12.4. – 26.4. – 10.5. – 24.5. – 7.6.2023)

SISÄLTÖ: 15h live-ryhmäprosessia, energiatyöskentelyä, omat sadhanat ja omassa arjessa käytettäviä henkisiä työkaluja, erityisen meditaatiotekniikan opetuksen, tietoisuuden kasvuun vaikuttavia menetelmiä ja harjoituksia, yksityisen keskusteluryhmän (ei facebook-ryhmä!) ja oikeuden osallistua jatkossa Sydänyhteys -retriitteihin ja muihin tapahtumiin.

Koko prosessi toteutetaan etäyhteyksin!

Saat viimeistään viikko ennen ryhmän ensimmäistä tapaamista sähköpostin, jossa on prosessia koskeva ohjeistus, ennakkotehtävät sekä linkki Zoomiin.

MAKSU: 680€ sisältäen 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Maksettuasi osallistumismaksun, saat sähköpostin jossa on iltaa koskeva ohjeistus ja linkki Zoomiin.

TOTEUTUSTAPA: Transformaatioprosessi toteutetaan etäyhteyksin, zoomin välityksellä! Tarvitset sitä varten tietokoneen/älypuhelimen/tabletin ja toimivan verkkoyhteyden.

Läsnäolo prosessi-illoissa on oleellisen tärkeää, mutta poikkeustapauksissa, mikäli osallistuminen ei jollakin kerralla jonkin äkillisen ja peruuttamattoman syyn vuoksi ole mahdollista, voit saada siitä jälkikäteen tallenteen katsottavaksi.

Tallenne ei siis kuulu tämän prosessin henkeen, eikä sitä ole tarjolla muuta kuin erityistapauksessa ja etukäteen niin sovittaessa.

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa itsellesi paikka verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi laskun, jonka lähettäjänä on Laskupiste. Tarkastathan roskapostisi, ellei laskua näy muutaman päivän kuluessa.

TIEDUSTELUT: yhteys@kirsihallaseppala.fi

 

Sydänyhteysprosessiin liittyviä avaisanoja:

autenttisuus, vapautuminen mielen hallinnasta, syvä rauha, sisäinen hiljaisuus, pyhä arki, elämän uni, matrix, alitajuiset ohjelmoinnit, elävä yhteys korkeampaan tietoisuuteen ja henkilökohtaiseen sisäiseen Jumalalliseen, antautuminen, vastaanottaminen, rentoutuminen, luottamus, sen näkeminen mikä on, oma totuus, sisäinen lapsi, jumalallinen luovuus, elämän virta, sielun suunta, peilisuhteet, nollatila, sydämen avautuminen, anteeksianto, menneet elämät, uskomukset, todellisuus, ajatukseton tila, läsnäolo siinä mikä on, luontoyhteys, ihmissuhteet, kiitollisuus, ihmeet, luominen ja valaistuminen