Kauppa

sydänyhteys-iltaretriitti 2023

Sydänyhteys® –iltaretriitti 20.2.2023

59,00 

Sydänyhteys® –iltaretriitti 20.2.2023

Sisäistä tilaasi muuntava, korkean tietoisuuden kentässä tapahtuva pyhä prosessi. Illan aikana käytämme ikiaikaista tietoisuuden teknologiaa ja henkisiä harjoituksia. Saamme vastaanottaa kanavoitua ohjausta, syviä opetuksia, sekä voimallisen energiatransmission.

Osasto:

Tervetuloa sisäistä tilaasi syvästi muuntavan korkean tietoisuuden kenttään.

Illan aikana koemme sisäisen hiljaisuuden ja levollisuuden, joka mahdollistaa energeettisen työskentelyn tietoisuutesi muutoksen edistämiseksi. Käytämme apuna ikiaikaista tietoisuuden teknologiaa ja saamme vastaanottaa kanavoitua ohjausta, syviä mutta selkeitä ja käytännönläheisiä opetuksia, henkisiä harjoituksia ja voimallisen energiatransmission.

Jos tunnet kutsun, vaikka se olisi yllättävä ja järjenvastainenkin, tule mukaan. Sinun ei tarvitse tietää mitään, osata mitään tai olla mitään erityistä.

Ainoastaan vilpitön halu vapautua mielen hallinnasta ja pakonomaisesta ajattelusta, halu avautua läsnäololle ja kokea elämää, siis olla todella elossa, riittää.


Ei riitä että tietää polun olevan olemassa, ei riitä että osaa kertoa siitä. Ymmärtääksesi mistä on kysymys, sinun täytyy kulkea sitä polkua.


JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja)

MILLOIN: ma 20.2.2023 klo 18-20:30

MAKSU: Ennen 6.2. varattu paikka 59€ / 6.2. jälkeen varattu paikka 75€ sisältäen 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Maksettuasi osallistumismaksun, saat sähköpostin jossa on iltaa koskeva ohjeistus ja linkki Zoomiin.

TOTEUTUSTAPA: Iltaretriitti toteutetaan etäyhteyksin, zoomin välityksellä! Tarvitset sitä varten tietokoneen/älypuhelimen/tabletin ja toimivan verkkoyhteyden.

Läsnäolo illassa on oleellisen tärkeää, mutta poikkeustapauksissa, mikäli osallistuminen ei jonkin äkillisen ja peruuttamattoman syyn vuoksi ole mahdollista, voit saada siitä jälkikäteen tallenteen katsottavaksi.

Tallenne ei siis kuulu tämän iltaretriitin henkeen, eikä sitä ole tarjolla muuta kuin erityistapauksessa ja etukäteen niin sovittaessa.

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa itsellesi paikka verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi laskun, jonka lähettäjänä on Laskupiste. Tarkastathan roskapostisi, ellei laskua näy muutaman päivän kuluessa.

TIEDUSTELUT: yhteys@kirsihallaseppala.fi