Kauppa

sielunkarttamaalaus

Sielunkarttamaalaus + tulkinta 30 min.

380,00 

Sielunkarttamaalaus on syntymäkarttasi (tai jonkin muun valitsemasi kartan) energioita näkyväksi tekevä akvarellimaalaus ja tulkinnallinen keskustelu.

Sielunkarttamaalaus on laadukkaalle akvarellipaperille huolella maalattu, syntymäkarttasi energioita näkyväksi tekevä akvarellimaalaus, sekä siihen liittyvä tulkinta.

 1. Tilauksen tehtyäsi, lähetä minulle sähköpostilla nämä tiedot: a) onko kyseessä oma syntymäkarttasi vai jokin muu kartta b) maalattavan kartan tiedot: päivämäärä + kellonaika + paikkakunta.
 2. Otettuani tilauksesi vastaan ja saatuani sinulta sähköpostilla tarvittavat tiedot, laadin toivomasi kartan ja sovimme tulkinnan ajankohdan. Vaihtoehtoisesti (erityisesti jos ostat maalauksen lahjaksi) voin kirjoittaa käsin paperille avainsanoja ja -teemoja.
 3.  Piirrän maalattavan kartan ensin käsin erilliselle paperille saadakseni siihen mahdollisimman syvän tuntuman. Uppoudun kartan energiaan ja teen eräänlaisen tietoisuusmatkan sen johdattamana, ja tässä tilassa työstän maalausta useiden tuntien ja joskus jopa päivien ajan.
 4. Maalauksen valmistuttua sovimme sen toimitustavasta. Voit hakea maalauksen luotani tai voin lähettää sen sinulle, jolloin maksat lisäksi teoksen postitus- ja pakkauskulut.

Maalaus on mahdollista tehdä myös jollekin erityiselle päivälle, kuten kirjanjulkaisu, yrityksen perustaminen, ensitapaaminen tai avioliitto.

Erilaisia vaihtoehtoja

 • oma syntymäkartta
 • ystävän tai perheenjäsenen syntymäkartta
 • vauvan / pikkulapsen syntymäkartta
 • lemmikkieläimen syntymäkartta
 • oma ajankuva (esim. vuoden 2024 energiat)
 • ystävän tai perheenjäsenen ajankuva
 • hääpäivä
 • yrityksen perustamispäivä
 • kirjanjulkkarit
 • ensitapaaminen
 • jokin merkittävä tapahtuma tai aloitus

Mikä voisi olla erityisempi lahja ystävälle tai suloisempi lahja vastasyntyneelle, kuin ikioma Sielunkarttamaalaus?


Akvarellipaperiarkit joille maalaan, ovat kaikki yksilöllisiä ja käsin leikattuja. Ne ovat paksua, lähes kovaa 100% puuvillamateriaalia. Maalauksen koko on noin 30 x 40 cm (A3). Tilaus kattaa yhden akvarellimaalauksen yhden henkilön kartasta. Maalauksessa ei ole mitään astrologisia symboleja tai kirjoitusta. Erikseen niin sovittaessa, voin myös piirtää kartan ääriviivat (akselit ja planeetat) maalauksen päälle. Voit hakea maalauksen sopimuksesta luotani tai sitten voin lähettää sen sinulle, jolloin maksat myös teoksen postitus- ja pakkauskulut.

Huomaa että maalauksilla ei ole peruutus-, vaihto- eikä palautusoikeutta.

Pakettiin kuuluu:

 1. Ennakkotietolomake / -sähköposti
 2. Kartan laatiminen ja piirtäminen
 3. Maalausprosessi
 4. Tulkinnallinen puhelu (max 30 min.) TAI käsinkirjoitettu A4
Kirsi Halla-Seppälä