Kauppa

sielunkartta 2

Sielunkartta® -koulutusohjelma alk. 23.3.2022

3 840,00 

Sielunkartta® -shamanistisen astrologian koulutusohjelma

Ainutlaatuinen, perinteisistä astrologiakursseista merkittävällä tavalla poikkeava luontoyhteydestä, mytologiasta ja ikiaikaisesta tietoisuuden teknologiasta ammentava shamanistisen astrologian koulutusohjelma.

Osasto:

Sielunkartta® -shamanistisen astrologian koulutusohjelma on ainutlaatuinen, perinteisistä astrologiakursseista merkittävällä tavalla poikkeava koulutusohjelma. Kyseessä on luontoyhteydestä, mytologiasta ja ikiaikaisesta tietoisuuden teknologiasta ammentava elävän astrologian suuntaus, joka juontaa juurensa luonnonilmiöihin, vuodenajan vaihteluihin ja ajan sykleihin. Oppiminen tapahtuu elämyksellisesti, oman kokemuksen, itsensä kohtaamisen ja henkisen kasvun kautta, avautumalla ammentamaan elävää tietoa suoraan lähteestä.

Voit osallistua Sielunkarttakoulutukseen riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, tämä koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan, aivan uudenlaista ymmärrystä ja kokemukselliseksi tiedoksi avautuvia opetuksia.

Sielunkartta -koulutusohjelma kestää yhden vuoden. Se sisältää 25 koulutusjaksoa, joiden aikana et vain opi astrologiaa, vaan solmit siihen elävän suhteen, avaudut kanavoimaan maailmankaikkeuden viisautta, alat nähdä itsesi ja elämäsi aivan uudesta näkökulmasta.

Koulutusohjelmassa voi suuntautua omaan kasvuun ja hyvinvointiin tai astrologin ammattiin. Voit siis osallistua koulutukseen puhtaasti terapeuttisena, henkilökohtaista kasvua, tietoisuuden laajentumista ja henkistä avautumista edistävänä vihkimyspolkuna. Jos päämääräsi on suuntautua kohti astrologian ammattimaista harjoittamista, saat koulutuksesta parhaat mahdolliset eväät käytännönläheisen ohjeistuksen, harjoittelun ja kannustavan tukiverkon myötä.

Koulutus ei tule enää koskaan toistumaan tässä muodossaan. Kyseessä on siis viimeinen henkilökohtaisesti ohjaamani shamanistisen astrologian koulutusohjelma.

Tervetuloa mukaan tälle ainutkertaiselle matkalle, jonka taianomaisuus ja elämää muuntava voima avautuu sinulle askel askeleelta, kun saat kokea millaista on kulkea todellista astrologian viitoittamaa vihkimyspolkua.


JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja)

MITÄ: Shamanistisen astrologian koulutusohjelma, joka tarjoaa sinulle näkökulmaltaan ainutlaatuisen, laadultaan korkeatasoisen, selkeän ja perusteellisen pohjan jotta voit alkaa tulkita astrologisia syntymäkarttoja sekä ajankuvaa. Koulutus on samalla myös tietoisuutta laajentava, todellista itsetuntemusta syventävä, sydäntietoisuutta ja henkisiä kanavia avaava vihkimyspolku, jonka jälkeen olet muuttunut ihmisenä perustavanlaatuisella tavalla. HUOM! Kyseessä ei ole verkkokurssi, vaan yhdessä ryhmänä aikataulun mukaisesti tapahtuva koulutus. Opetus toteutetaan etäyhteyksin, eikä koulutusilloista ole tarjolla tallenteita, ellei poikkeustapauksissa etukäteen niin sovita. Kurssimateriaali on livenä tapahtuvien online-tapaamisten, video- tai äänitiedostojen ja pdf-dokumenttien muodossa. Koulutuksen materiaali on käytettävissäsi kurssialustalla 1,5 vuotta koulutuksen alkamispäivästä eteenpäin. Koulutus tapahtuu etäyhteyksin. Tarvitset sitä varten tietokoneen tai tabletin ja älypuhelimen sekä hyvin toimivan nettiyhteyden.
MISSÄ: zoom.us
MILLOIN: 23.3.2022-4.4.2023 parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 18-20:30. Koulutus alkaa 23.3.2022 ja etenee kahden viikon mittaisissa jaksoissa niin, että koulutusilta on aina parillisen viikon keskiviikkona ja viimeinen koulutusilta on 22.3.2023 (jakso päättyy 4.4.2023). Kesätauko on niin, että kevätkauden viimeinen koulutusilta on 29.6. ja syksyn ensimmäinen 10.8.2022.
HINTA: 3840€ sis. 24% alv sisältää 25 kahden viikon mittaista koulutusjaksoa luentoineen, oppimateriaaleineen, harjoituksineen ja tehtävineen. Koulutuksen myötä pääset liittymään yksityiseen whatsapp-ryhmään, jossa pääset ystävystymään opiskelutovereiden kanssa, saat lämminhenkistä tukea, voit jakaa kokemuksia, pohdiskella ja esittää kysymyksiä ja kokea lämminhenkistä yhteisöllisyyttä . Koulutusohjelman voi maksaa monella eri maksuvaihtoehdolla, esimerkiksi osamaksulla sinulle sopivissa erissä. Tutustu maksutapoihin verkkokaupassa valitsemalla kassalla Visma Pay. Alla kuvakaappaus siitä miltä maksuvaihtoehdot näyttävät kassalla, klikkaamalla Visma Payn auki.

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikka koulutukseen verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita.
PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta.
TIEDUSTELUT: yhteys@kirsihallaseppala.fi