Kaikki hyvä tapahtuu itsestään!

pexels-photo-8013082

Olen miettinyt paljon hyvää oloa ja hyvinvointia viime aikoina. Olen tehnyt tilinpäätöstä oman elämäni kanssa, kirjoittanut satoja liuskoja tekstiä, jolla ei ole ollut mitään muuta tarkoitusta kuin oman hyvän olon lisääminen.

Olen miettinyt sitä, miten huomaamatta ihmiset jumiutuvat elämään elämäänsä kuin robotit toistaen päivästä toiseen samoja asioita, rutiineja ja tapoja, samalla unelmoiden muutoksesta ja erilaisesta elämästä.

Vaikka kuitenkin, se mitä teet arjessasi, se mitä teet joka päivä, ON elämäsi.


Kenenkään elämä ei muutu jatkamalla sitä, mitä on aina ennenkin tehnyt. Jos haluaa elää erilaista elämää, pitää alkaa tehdä erilaisia asioita.

Moni epäonnistuu elämänmuutoksessaan, koska asettaa itselleen liian suuren tai liian epämääräisen tavoitteen. Pienet, selkeät ja konkreettiset askeleet ovat tärkein asia matkalla muutokseen.

Olen aivan valtavan innoissani tästä keväästä! Olen innoissani tästä muutoksesta mitä luonto käy läpi ja muutoksesta jossa itse elän parhaillaan, sekä transformaatioprosesseista, joissa asiakkaani elävät, ja joissa saan olla mukana.

Uskon siihen, että paras tapa luoda muutosta elämäänsä, on keskittyä omaan hyvinvointiin, löytää se mikä oikeasti tuo hyvää oloa ja ylläpitää sitä.

Moni voi ajatella, että kun saa muutettua elämäänsä, sitten tulee hyvä olo. Ajatuksena on, että kun kamppailen ja ponnistelen asioiden muuttamiseksi, lopulta elämä kirkastuu. Asia on kuitenkin aivan päinvastoin.

Kun löydät ensin elämänilon ja kiitollisuuden, vasta siitä hyvästä olosta käsin on mahdollista luoda hyvää elämää.

En usko kamppailuun, ponnisteluun, ankaruuteen, itsensä kasvattamiseen ja muuttamiseen. Uskon irtipäästämiseen, hyväksyntään, lempeyteen, rakkauteen, iloon, kepeyteen ja siihen, että kaikki asiat tapahtuvat luonnollisesti silloin, kun emme ole niiden esteenä.

Väkisin vääntäminen, pakottaminen, yrittäminen ja itsensä ruoskiminen tuo harvoin mitään hyvää.

Kaikki mikä on meille hyväksi, kaikki mikä kuuluu meille, tapahtuu kuin itsestään, luonnollisesti omalla painollaan (niin kuin kukka avautuu), sitten kun meillä on siihen oikea olotila, tietoisuuden tila ja luottamus prosessiin.

Ja yhtäkkiä tiedät: on aika aloittaa jotain uutta ja luottaa aloitusten taikaan. – Meister Eckhart

© 2015 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: begüm bodur

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä