Just Keep Breathing Babe

Aiheet:
just keep breathing babe

Keskustelin viime viikolla erään asiakkaani kanssa, jolla on meneillään intensiiviset transiitit ja iso elämänmuutos. Hänen ajankohtaiset astrologiset kuvionsa kuvaavat tilannetta erinomaisesti. Kovat ajat ravistelivat pitkää parisuhdetta (Pluto oppositio Venus), kotielämää (Uranus neliö Kuu) sekä työkuvioita (Saturnus oppositio Mars). Terveyskin oli vaakalaudalla.

Mutta se, mikä teki tästä keskustelusta niin mieleenpainuvan, ei ollut ajankuvan sisältö, vaan tämän henkilön asenne. Kaiken sen musertavan kaaoksen keskellä hän oli onnistunut keskittymään siihen, mikä toi hänelle voimia jaksaa.

Näiden mainitsemieni intensiivisten kuvioiden lisäksi Saturnus teki harmonista ja tukea antavaa kontaktia hänen Venukselleen. Ja siihen hän keskittyi täysillä vain sisäistä viisauttaan kuunnellen, astrologiaa sen enempää tuntematta.

Vaikean erotilanteen ja kokonaisvaltaisesti ravistelevan suuren muutoksen keskellä yllättävä apu voi tulla jonkin vähemmän tärkeältä vaikuttava kuvion muodossa. Myrskyisten transiittiensa keskellä hän tarttui siihen mihin pystyi ja toteutti kaunista Saturnuksen kolmiota Venukselle rakentamalla tietoisesti omanarvontuntoaan ja itsensä rakastamista.

”Ensin meinasin hajota ja tuntui siltä että on niin paljon kaikkea mitä täytyy muistaa ja jaksaa ja hoitaa – ja sitten päätin, että ei ole mitään muuta tärkeää kuin se, että omistan itselleni tunnin joka aamu. Kuukaudessa se on 30 tuntia ja vuodessa jo toinen luonto.

Tähän tuntiin sisältyy metsäkävely, rakastamisharjoitukset peilin edessä ja jooga. Siinä on elämäni ja hyvinvointini pohja. Kun sen vaan muistan, pysyn kasassa ja kaikki hoituu.

Elämä on lopulta niin yksinkertaista. Mä en tarvitse mitään muuta kuin mun juoksukengät, joogamaton ja tehosekoittimen. Mä en tarvitse muuta kuin sen, että rakastan itseäni niin paljon, että rakennan itselleni hyvän elämän, ja että sitoudun siihen rakkauteen ja itsestäni välittämiseen niin, että teen jotain konkreettista sen eteen joka päivä.”

Niin moni vastaavassa tilanteessa keskittyy siihen mitä kokee menettäneensä, siihen miten saisi “tilanteen korjattua”, miten saisi sen miehen takaisin, työtilanteen entiselleen, miten voisi mennä ajassa taaksepäin tai harpata tulevaisuuteen.

Sen sijaan, että keskittyisivät itseensä, panostaisivat siihen mihin pystyvät ja tekisivät siitä mitä heillä on niin hyvää kuin mahdollista, he kysyvät: ”kuinka kauan tämä helvetti kestää, kerro milloin se kamala transiitti joka saa tämän aikaan päättyy?”


Olette varmaan jo ihan kypsinä televisiosarjaviittauksiini, mutta ei voi mitään, ammennan ideoita ja inspiraatiota vaikka Aku Ankasta, jos niikseen tulee. Suuret viisaudet saapuvat välillä mitä merkillisimmissä paketeissa. Eilisessa True Blood -jaksossa nimittäin eräs sarjan päähenkilöistä menetti rakastettunsa varsin rajulla tavalla, ja kun hän tuskissaan sängynpohjalle käpertyneenä kysyi miten jatkaa elämää siitä eteenpäin, miten kestää kaikki se kipu ja tuska, niin vastaus tuli viestinä tältä kuolleelta rakastetulta:

”Just keep breathing babe, it’s so simple.” Jatka vain hengittämistä kulta, se on niin yksinkertaista.

Artikkeli on julkaistu alun perin 8.6.2012 blogissani Astrologia ja arkkityypit.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Moikka! Ihanaa kun luet blogiani, kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Olen ammattiurani astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen elävä astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja.

Ammatiltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, sekä läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja. Päätyökseni opetan astrologiaa ja tarjoan asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.