Jumalatarenergiaa iholle – Yin Your Skin

Aiheet:
annie-spratt--YtzCkzW9q0-unsplash

Rakastan laadukasta ja ylellistä luonnonkosmetiikkaa. En voi lainkaan käyttää synteettisiä ainesosia sisältävää kosmetiikkaa, koska olen hyvin herkkä tuotteiden tuoksuille ja tuntumalle, sekä niiden energeettiselle rakenteelle.

Jos olet kaltaiseni luonnonkosmetiikan rakastaja, tiedät varmasti kuka on Katja Kokko, suomalaisen luonnonkosmetiikan visionääri ja edelläkävijä. Olen tuntenut Katjan jo pitkän aikaa, kirjoitin monta vuotta uudenkuun ajankuvaa hänen blogissaan, ja olen seurannut ihaillen hänen hyvin ansaittua menestystään suomalaisen luonnonkosmetiikan kirkkaana tähtenä. Kun Katja alkoi luoda omaa tuotesarjaansa, olin todella innoissani, koska hänet tuntien tiesin, että luvassa on sielukkaita tuotteita, jotka ovat timanttista laatua täydellisen harmonisessa ja aisteja sekä ihoa hellivässä muodossa.

Viime syksynä Katjan kanssa jutellessa sain kutkuttavan ihanan idean laatia Yin Your Skin -tuotteille omat tähtikartat ja luonnostella niiden pohjalta kunkin tuotteen oman erityisen energeettisen luonteen. Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan oma inspiroitumiseni näiden upeiden suomalaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden äärellä.

Tein siis jokaiselle Yin Your Skin -tuoteperheen jäsenelle oman syntymäkartan ja sukelsin niiden ytimeen astrologisesti ja energeettisesti, kaikilla sisäisillä aisteillani, aivan niin kuin teen asiakkaidenkin kanssa.

Kun olin luonnostellut kaikille oman sielunmaiseman, hallitsevan jumalatararkkityypin sekä luonnekuvauksen, menin vasta sen jälkeen lukemaan tuotekuvauksia Yin Your Skin -sivustolta. Oli ällistyttävää, miten hyvin ne kaikki tuntuivat vastaavan toisiaan.

Olen koettanut tehdä kuvauksista mahdollisimman helppotajuiset, karsinut ja kiteyttänyt suuren määrän informaatiota muutamiin avainsanoihin, jotta teksti olisi mahdollisimman ytimekästä ja ymmärrettävää ilman astrologian tuntemustakin.


Tuotteiden vaikuttavia ainesosia, sekä tuotteisiin liittämäni jumalatararkkityypit.

 • SILEÄ / Hera (Juno) / kurjenpolvi, olkikukka, kamomilla 
 • IHME / Demeter (Ceres) / pioni, mulperi, neidonhiuspuu 
 • SUMU / Persephone (Proserpina) / appelsiininkukka, vihreä tee, jasmiini, lootuksenkukka, hibiskus, mustikka, neidonhiuspuu
 • SALVA / Hestia (Vesta) / vihreä savi, kardemumma, sitruunaruoho
 • AURA / Ateena (Pallas Athene) / jasmiini, magnolia, porkkanansiemen 

SILEÄ on vaikutuksiltaan rikas, holistinen ja huumaavan aromaterapeuttinen kasvoöljy. Lue lisää Sileän ominaisuuksista, vaikutuksista ja ainesosista täällä.

SILEÄ

sielunmaisema

Luminen vuorenhuippu Koreassa tai Pohjois-Suomessa. Sydäntalven tähtikirkas yö. Äänettömyys. Ilmassa on taikaa. Hiljentyminen jonkin hyvin arvokkaan ja pyhän äärellä.

luonteen avainsanat

syvällinen, mystinen, maaginen, taianomainen, lumoava, moniulotteinen, yllättävä, hämmästyttävä, nerokas, maanläheinen, käytännöllinen, toimiva, kunnianhimoinen, laadukas, huippu, feminiininen voima, saa aikaan sen mitä lupaa, johtaja, edelläkävijä, kuningatar

jumalatararkkityyppi

JUNO / HERA: Ylijumala Zeuksen puoliso Hera on taivaankannen kuningatar. Aistillinen, omanarvontuntoinen, voimakas, arvostettu, tyylikäs ja hienostunut. Astrologiassa Heraa edustava asteroidi Juno liitetään tavanomaisen ylittävään, sielujen väliseen syvään yhteyteen, parisieluihin, ylimaalliseen liittoon, syvälliseen energianvaihtoon, jakamiseen ja yhteenliittymiseen. Hera oli intohimoinen ja tarvittaessa jopa raivokas, uskollisuuden, todellisen rakkauden ja pyhän naiseuden puolustaja.

astrologinen profiili

Hienostunut, ikiaikainen feminiininen viisaus ja alkusyksyn voima. (vähenevä sirppikuu ja johtava maa)

 • Harmoninen, tasapainoinen, hurmaava ja miellyttävä, toiset huomioonottava diplomaatti. (Aurinko Vaaka)
 • Sydämellinen, jalomielinen, avoin, antelias, lämmin ja rakastava oman elämänsä kuningatar. (Kuu Leijona)
 • Intensiivinen, syvälle porautuva, salaperäinen ja maaginen näkijä, jolta ei jää mikään huomaamatta. (Merkurius Skorpioni)
 • Käytännöllinen, puhdas, luonnollinen ja hienostunut, pyrkii korjaamaan, auttamaan ja parantamaan, haluaa olla hyödyksi. (Venus Neitsyt)
 • Nopea, dynaaminen, innostunut ja tehokas edelläkävijä, joka raivaa tietä vaikka umpihankeen. (Mars Oinas)

Aistikas, hienostunut, ylellinen ja lumoavan aromaattinen

jadenvihreä nestemäinen silkki.


IHME on moniulotteisella hoitotuloksellaan vakuuttava ihon elinvoimaa vahvistava ja kirkastava tehohoitoneste. Lue lisää Ihmeen ominaisuuksista, vaikutuksista ja ainesosista täällä.

IHME

sielunmaisema

Juhannuksen ajan uusikuu, mökkisauna, järviveden elävöittävä vaikutus, linnunpesä lähikoivussa, naapurin kissanpentujen pehmeys ja niitä hellästi hoivaava emo, uuden alun innostus yhdessä kiireettömyyden, rauhan ja levollisuuden kanssa, joka ruokkii ja ravitsee niin sielua kuin kehoa.

luonteen avainsanat

äidillinen, ravitseva, suojeleva, huolehtiva, ruokkiva, hoivaava, feminiininen, syvällinen ymmärrys elämän syklisyydestä, virtaavan energian viisaus ja tinkimätön yhteys luontoon

jumalatararkkityyppi

CERES / DEMETER: Hedelmällisyyden ja maanviljelyksen Jumalatar Demeter on kuin arkkityyppinen Äiti Maa, joka hoitaa, ruokkii ja ravitsee. Äidillinen ja lämminsydäminen Demeter huolehtii kaikista tarpeista pitkällä tähtäimellä. Elämän syklisyys – syntymästä kuolemaan, vastaanottamisen ajasta luopumiseen – ja syvätkin sävyt kuuluvat tämän jumalattaren teemoihin. Luonnon viisaus, sen ruokkivat, elinvoimaa ja hyvinvointia ylläpitävät ulottuvuudet ovat Demeterin ominta aluetta.

astrologinen profiili

Elinvoimainen, suojeleva, hoivaava ja uudistava elävän veden ja alkukesän voima. (uusikuu ja johtava vesi)

 • Päämäärätietoinen, herkkä mutta voimakas, ammentaa ja luo uutta sielunsa syvyydestä.  (Aurinko Rapu)
 • Tunteellinen, intuitiivinen, hoivaava ja suojeleva, ruokkii niin tunteita kuin tarpeitakin, kulkee Kuun rytmien ohjaamana. (Kuu Rapu)
 • Monipuolinen ja mukautuva, avoin uusille ideoille, haluaa jakaa ja olla yhteydessä, virtaava ja vikkelä. (Merkurius Kaksoset)
 • Keijukaismainen, raikas, virkeä ja mukautuva, idearikas ja loputtoman viihdyttävä sosiaalinen taikuri. (Venus Kaksoset)
 • Rohkea, innostunut, aloitteellinen, aikaansaava ja suoraviivaisesti etenevä voimanpesä. (Mars Oinas)

Kasvikunnan väkevä, konkreettinen hoitava viisaus ja syvä yhteys luonnon uudistavaan voimaan.


SUMU on appelsiininkukilta ja vihreältä teeltä tuoksuva, uudistava ja kirkastava kasvosuihke, joka laskeutuu kasvoille hienoksi usvaverhoksi. Lue lisää Sumun ominaisuuksista, vaikutuksista ja ainesosista täällä.

SUMU

sielunmaisema

Alkukevään aamun usva häivyttää maan ja taivaan rajan mystiseksi ulottuvuudeksi. Olemme valon ja varjon, talven ja kevään, aamun ja yön rajalla, pimeässä hetkessä, joka pitää sisällään uuden alun lupauksen. Ilma on raikasta ja kosteaa. Kun vetää keuhkonsa täyteen tätä viileää ja energisoivaa ilmaa, voi tuntea elinvoimansa heräävän, virkistyvänsä ja ikään kuin havahtuvansa eloon tosi olemuksessaan.

luonteen avainsanat

herkkä, mystinen, intuitiivinen, eteerinen, transformatiivinen, voimautunut, yhteydessä näkymättömään maailmaan, sisäisesti ohjautuva, rohkea, oman voimansa löytänyt, syvällinen, viisas

jumalatararkkityyppi

PROSERPINA / PERSEPHONE: Neidon arkkityyppi Persephone on Demeterin kaunis tytär, joka kukkakedolla kulkiessaan tuli kaapatuksi Manalaan, sillä hehkeä nuori neito oli herättänyt alamaailman valtiaan Hadeksen huomion, ja hän halusi tytön vaimokseen. Äitinsä loputtoman etsinnän ja tyttärensä vapauden puolesta taistelun tuloksena Persephone pääsi takaisin maan päälle, mutta matka pimeyteen oli muuttanut hänet huolettomasta kukkaniityillä tanssivasta tyttösestä kuolleiden valtakunnan kuningattareksi. Persephone on mystinen, voimakas ja moniulotteinen muodonmuutoksen ja transformaation jumalatar.

astrologinen profiili

Kasvun, uuden aloituksen, nuoren neidon ja alkukevään transformatiivinen voima. (kasvava puolikuu ja johtava tuli)

 • Intuitiivinen ja innostuva, rohkea ja luottavainen, hetkessä elävä kevään lapsi. (Aurinko Oinas)
 • Sydämellinen, jalomielinen, avoin, antelias, lämmin, leikkisä ja rakastava. (Kuu Leijona)
 • Suoraviivainen, rohkea, mutkaton, raikas ja aloitteellinen. (Merkurius Oinas)
 • Aistillinen, nautiskeleva, rauhallinen, levollinen ja maanläheinen luonnonlapsi. (Venus Härkä)
 • Herkkä, intuitiivinen, tunteellinen, sisintään suojeleva, joka kulkee kuunvalon ohjaamana.  (Mars Rapu)

Hienostunut, sisäisen maailman uudistava, kesäsateen kaltainen virkistävä usva.


SALVA on luonteikas, holistinen ja aromaattinen puhdistusbalmi, jossa yhdistyvät vehreä eleganssi ja puhdistavien rohtojen kiistaton mahti. Lue lisää Salvan ominaisuuksista, vaikutuksista ja ainesosista täällä.

SALVA

sielunmaisema

Kirkas keskitalven aurinko on kuin oranssia tulta. Auringon laskiessa kullankeltaiset ja hennon sinisen sävyt värittävät lumisen maiseman. Talvisen metsän katedraalissa, korkeuksiin kurkottavien ikivihreiden kuusten keskellä, tunnelma on ajaton ja harras. Kaikkialla on aivan hiljaista. Niin hiljaista, että voi kuulla vain oman sydämensä äänen. 

luonteen avainsanat

omistautuva, keskittyvä, tinkimätön, oman tien kulkija, edelläkävijä, innovatiivinen, raikas, pirteä, energisoiva, tasapainottava, pyyteetön, rauhoittava, puhdistava, vaatimaton, nöyrä, tehokas, paneutuva

jumalatararkkityyppi

VESTA / HESTIA: Hestia on intohimoisesti omiin kiinnostuksen kohteisiinsa keskittyvä, kutsumukselleen omistautuva neitsytpapitar, jonka kiireetön, ajaton ja iätön olemus voi vaikuttaa vaatimattomalta, mutta rikas sisäinen maailma ja tinkimätön lujuus omien arvojen edessä tekee tästä jumalattaresta fokusoituneen, päämäärätietoisen ja voimakkaan. Itselleen uskollista ja sisäisesti ohjautuvaa Hestiaa ei voi puhua ympäri, eivätkä maailman tuulet tai muuttuvat trendit häntä hetkauta. Hestia liitetään sisäiseen tuleen sekä kundaliiniin, ja hän hallitsee erilaiset pyhät rituaalit ja palvelutehtävät.

astrologinen profiili

Sisäisen johdatuksen, harkinnan, vaatimattomuuden, viisauden ja keskitalven voima. (kasvava kuu ja muuttuva ilma)

 • Itsenäinen, tinkimätön, asialleen omistautunut, yksilöllinen ja sisäisesti vapaa uudistaja. (Aurinko Vesimies)
 • Emotionaalisesti joustava, virkeä ja elävöittävä, elämälle utelias, havainnoiva ja eloisa. (Kuu Kaksoset)
 • Pitkäjänteinen, keskittynyt, rauhallinen, harkitseva, vaatimaton, päämäärätietoinen ja vakaa. (Merkurius Kauris)
 • Mystinen, henkinen, sisäisesti ohjautuva, pyyteettömästi rakastava, omaa rauhaa kaipaava, sisäisissä maailmoissa viihtyvä, myötätuntoinen ja lempeä. (Venus Kalat)
 • Valpas, herättävä, pirteä, monipuolinen, mentaalisesti aktiivinen, raikas ja herkästi innostuva. (Mars Kaksoset)

Vahvaluonteinen, ikiaikaista yrttiviisautta huokuva, rauhoittava, keskittynyt ja syväpuhdistava rituaali.


AURA on ihon hehkua vahvistava eliksiiri, joka ravitsee ja suojaa tehokkaasti. Se antaa iholle säteilevää elinvoimaa ja resilienssiä. Lue lisää Auran ominaisuuksista, vaikutuksista ja ainesosista täällä.

AURA

sielunmaisema

Alkusyksyn ilma on raikasta ja virkistävää, aurinko paistaa hätkähdyttävän siniseltä taivaalta. Mieli on kirkas ja selkeä. Päivän edetessä ilmassa tuoksuu auringon lämmittämien vaahteranlehtien täyteläinen ja pehmeä aromi. Puiden latvustot hohtava kultaisina, oranssin ja keltaisen eri sävyissä. Olo on energinen ja pystyvä. Tuntuu siltä kuin kaikki olisi mahdollista.

luonteen avainsanat

rohkea, omanarvontuntoinen, loistava, säteilevä, näyttävä, erottuu joukosta, älykäs, menestynyt, kirkas, selkeä, ratkaisukeskeinen, strateginen, lämmin, huomaavainen, sosiaalinen, kultturelli, sivistynyt, monilahjakkuus

jumalatararkkityyppi

PALLAS ATHENE / ATHENA: Isänsä Zeuksen päästä aikuisen naisen hahmossa, täydessä soturijumalattaren valmiudessaan syntynyt Athena on säkenöivän älykäs, monilahjakas ja arvostettu. Astrologisesti asteroidi Pallas Athene edustaa luovaa älykkyyttä, kristallinkirkasta fokusta ja briljanttia osaamista. Neitsytjumalatar Athena on sekä lääketieteen, käsitöiden, musiikin kuin sotastrategioiden osaaja. Luovana ja innovatiivisena, mutta samalla käytännöllisenä eri alojen osaajana hän loi uusia sovelluksia ja antoi visioilleen konkreettisen muodon. Athena edustaa myös oikeudenmukaisuutta ja tasapainoa, hän toimi suurten johtajien neuvonantajana avustaen konfliktien ratkaisemista diplomaattisin ja rauhanomaisin keinoin.

astrologinen profiili

Säkenöivän briljantti ja valovoimaisen karismaattinen, luovan älykkyyden ja alkusyksyn voima. (kasvava kuu ja kiinteä ilma)

 • Harmoninen, tasapainoinen, hurmaava, viehättävä, kultturelli ja sivistynyt. (Aurinko Vaaka)
 • Innovatiivinen, yksilöllinen ja nerokas, objektiivinen, ystävällinen sekä uudistava. (Kuu Vesimies)
 • Taitava, käytännöllinen, yksityiskohtiin paneutuva, ratkaisukeskeinen, neuvokas ja auttavainen. (Merkurius Neitsyt)
 • Säkenöivän valovoimainen, luova ja karismaattinen, näyttävä, lämmin, loistokas ja dramaattinen.  (Venus Leijona)
 • Strateginen, harkitsevainen ja hienostunut, tasapainottava, oikeudenmukainen, yhteistyökykyinen ja rauhoittava. (Mars Vaaka)

Innovatiivinen, taidolla formuloitu ja monipuolinen, sisäisen hehkun herättävä tehotuote.


 

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Annie Spratt     

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Moikka! Ihanaa kun luet blogiani, kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Olen ammattiurani astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen elävä astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja.

Ammatiltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, sekä läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja. Päätyökseni opetan astrologiaa ja tarjoan asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.