Jumalatararkkityypit-terapiaryhmä naisille

Jumalatararkkityypit pitävät sisällään ikiaikaista viisautta, joka elää yhä edelleen kaikissa meissä vaikuttaen arkipäiväämme konkreettisin tavoin. Tiedostamattomat ja piiloon jääneet “jumalattaret” voivat heijastua ihmissuhdeongelmina, vaikeutena hyväksyä ja rakastaa itseään, ongelmina suhteessa kehoon, syömiseen, itseilmaisuun, rajojen vetämiseen, elämästä nauttimiseen tai ylipäätään itsensä toteuttamiseen kokonaisena ja vailla kielteisten uskomustemme luomia rajoitteita.


Jumalatararkkityypit-terapiaryhmä tapaa 8 kertaa syksyn 2014 aikana. Jokaisella kerralla tutustumme yhteen naisarkkityyppiin itsessämme. Ryhmässä käsittelemme muun muassa itsetuntoon, rajojen vetämiseen, itsensä rakastamiseen, ihmissuhdeongelmiin, kehokuvaan, masennukseen, yli- tai alisuorittamiseen, miellyttämiseen, omaan unelmaitseen ja omiin elämäntavoitteisiin liittyviä teemoja.

Tule mukaan tälle upealle terapeuttiselle ja voimauttavalle tutkimusmatkalle itseesi! Käytämme tapaamisissa ratkaisukeskeisen psykoterapian periaatteita ja erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä. Jumalatararkkityypit johdattavat meitä tiettyihin teemoihin joita käsittelemme sekä sanallisesti että tietoisen läsnäolon, ajatusten ja uskomusten tunnistamisen sekä tunteiden kohtaamisen ja kuvaamisen avulla.

Ryhmän ohjaajana toimii ratkaisukeskeinen psykoterapiaopiskelija Kirsi Halla-Seppälä. Tapaamme kahdeksan kertaa perättäisinä torstai-iltoina alkaen 11.9.14 klo 18:30-20:00 Helsingin Katajanokalla olevassa tunnelmallisessa terapia- ja koulutustilassa. Koska kyseessä on psykoterapiakoulutukseen liittyvä toiminta, ryhmän hinta on 50% normaalista. Näin ollen kaksoisterapiatunnin (90 min.) hinnaksi tulee vain 25€ x8. Ryhmä maksetaan kokonaisuutena ennakkoon yhdessä tai kahdessa erässä.


PÄIVITYS 23.8.14 – Suuren kysynnän vuoksi järjestän myös toisen “Jumalatararkkityypit” -terapiaryhmän, joka alkaa Helsingissä 7.10.14 ja sisältää 8 tapaamista perättäisinä tiistai-iltoina klo 18:30-20. Ilmoittaudu pian jos tunnet että ryhmä voisi olla sinua varten!


Jumalatararkkityypit ovat syvällisiä ja moniulotteisia symboliikaltaan, mutta esittelen ne tässä vain muutamalla sanalla:

Hestia – sisar, papitar ja itsellinen nainen, intohimoinen omistautuminen omalle jutulleen, sielun palo tai viileys ja etäisyys, seksuaaliset teemat

Hera – kulissipuoliso ja voimavaimo, parisuhteen ristiriidoista itsensä kunnioittamiseen ja yhteistyöhön, tasa-arvo ja valtataistelukysymykset

Demeter – rakastava ja kaikkensa antava äiti, riippuvuuden ja irtipäästämisen prosessi, masennuksesta ja uhrautumisesta takaisin kukoistavaan elämään

Persefone – huoleton neito ja mystinen manalan kuningatar, transformatiivinen matka äidin tyttärestä oman elämänsä hallitsijaksi, vastuullisuuden ja itsenäisyyden teemat

Artemis – poikatyttö ja metsän villinainen, kesyttämätön, kilpailunhaluinen ja päämäärätietoinen nainen

Athena – viisas strategi ja soturinainen, isän tyttö miesten maailmassa, hyväksynnän ansaitseminen tekojen ja suorittamisen kautta sekä kompleksinen naiseus

Afrodite – rakkauden ja kauneuden jumalatar,  feminiininen “Marilyn”, suhde omaan kehoon ja eroottisuuteen, rakkaudentarpeen täyttäminen manipuloimalla, olenko arvokas ja olemassa ellen viehätä muita?

Kenestä löydät itsesi? Kuka kaipaisi enemmän tilaa elämässäsi?

Olet lämpimästi tervetullut ryhmään! Ilmoittaudu heti jos tunnet kutsun sydämessäsi, ryhmästä tulee pieni ja intiimi, joten paikat täyttyvät pian.

7 Comments

 1. Heippa hei! Vieläkö mahtuu ryhmään mukaan? :-) Kuulostaapa mielenkiintoiselta! <3

  1. Hei Kaisa! Tämä ryhmä on jo täynnä, mutta koska kiinnostuneita oli niin paljon, aloitan uuden ryhmän tämän toisen ohelle.

 2. Moi Kirsi, olisin niin mielelläni tullut mukaan tähän ryhmään. Elämä heitti minut kuitenkin toiselle puolelle maailmaan muutamaksi kuukaudeksi tosi tärkeään tehtävään. mummoilemaan eli ihan pienen vauvan hoitajaksi, kun äiti joutuu töihin jo kuukauden kuluttua, vauva syntyy 29.8 noin 12.30 dc aikaa. laitan tärkeemmät tiedot kun ne tiedän. varmaan pyydän pikkupojan karttaa sinulta myöhemmin. kaikkea hyvää. Tuosta ryhmästä tulee varmaan loistava. terkuin Arja

  1. Hei Arja! Oi miten ihanaa, onnea tulevasta ihanasta tehtävästä isovanhempana! Ryhmä vaikuttaa jo nyt aivan ihanalta ja on täyttynyt nopeaan tahtiin. Olen aika varma että samankaltainen ryhmä järjestetään vielä toisenkin kerran, joten jos ei nyt pääse mukaan, myöhemmin sitten!

   1. Tosi kiva, tykkäsin kovati aina kaikista ryhmistäsi,sisällöstä ja muista mukanaolijoista. Ja tämä varsinkin tuntuu niin omalta. Keväällä ehkä sitten nähdään.

 3. Kuinka tähän ryhmään ilmoittaudutaan? Olisin mahdollisesti kiinnostunut osallistumaan ryhmään.

  1. Hei Krista! Ilmoittautuminen onnistuu soittamalla, tekstiviestillä, fb-viestillä tai laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi. Kaikki yhteystietoni löytyvätkin näiltä sivuilta.

Comments are closed.

Translate »