Jumalatararkkityypit sielunkartalla

olivia-bauso-nKWXb8EGzO0-unsplash

Rakastuin jumalatararkkityyppejä edustaviin asteroideihin juuri näihin aikoihin, kolmekymmentä vuotta sitten. Niiden moniulotteisuus oli kiehtovaa ja hienovaraisuus lumoavaa, ja kun aloin tutkia niiden merkitystä syntymäkartalla, ymmärsin pian kaksi asiaa.

Ensiksikin, ne tuntuvat toimivan aivan eri taajuudella planeettojen kanssa. Niiden tulkintaan ei voi siis käyttää samanlaista lähestymistapaa tai logiikkaa, kuin planeettojen tulkinnassa. Ne eivät edusta omia olemuspuoliamme niin suoraviivaisesti kuin planeetat (esim. Kuu = tunteet, Merkurius = ajattelu), vaan ne toimivat paljon laajemmalla ja syvemmällä tasolla, lävistäen koko olemuksemme ja elämämme kaikkine puolineen.

Toinen asia minkä huomasin, oli se että niitä voi ymmärtää ainoastaan, jos tietty heräämisen taso tai tietoisuuden kyky nähdä ja kokea on saavutettu. Se, että jokin syntymäkartalla näkyvä tekijä (merkki, planeetta tai aspekti) “ei ole käytössä”, on tuttu varmaan kaikille astrologiaan syvemmin perehtyneille. Asteroidien kohdalla tämä on paljon yleisempää, kuin minkään muun kartan tekijän kanssa.

Näin ollen, mahdollisimman ymmärrettävällä tavalla ilmaistuna, elleivät jumalatararkkityypit ole “hereillä” eikä tietoisuudessa ole vielä kykyä näiden hyvin erityisten energioiden tunnistamiselle, silloin ei kannata käyttää asteroideja syntymäkartan tulkinnassa. Täytyy olla edes jossain määrin kosketuksissa omaan herkkään sisimpään ja erityisesti sen feminiiniseen puoleen, jotta asteroidit voisivat toimia tietoisesti ja jotta jumalatararkkitypit voisivat puhua sinulle.


Asteroidien edustamat jumalatararkkityypit ovat kuin eräänlaisia energeettisiä käsikirjoituksia. Ne toimivat kyllä ihan jokaisen elämässä, mutta silloin kun meillä ei ole yhteyttä niihin, kun ne ovat tiedostamattomia, niillä on taipumus dominoida ja jopa sabotoida elämäämme.


Jo pelkästään kreikan mytologiassa erilaisia naisarkkityyppejä on kymmeniä ellei satoja. Asteroideja sitäkin enemmän. Kaikissa eri kulttuureissa on olemassa tiettyjä feminiinisiä jumalatarhahmoja, nimet ja symboliikka vain vaihtelevat. Ja vaikka keskittyisimme tutkimaan pelkästään kreikkalaista ja roomalaista mytologiaa, mistä länsimainen astrologia ammentaa, jumaltaruista on monia eri versioita. On siis hyvä ymmärtää, että kreikkalaiset ja roomalaiset jumalatararkkityypit eivät ole ainoita mitä on, ja että asteroidit eivät ole jumalatararkkityyppejä, mutta on tiettyjä asteroideja (ja planeettoja), jotka edustavat niitä.

Olen pitänyt aiheesta kursseja ja luentoja, sekä viimeisimmäksi noin kymmenen vuotta sitten, kaksi terapeuttista kasvuryhmää, yhtenä psykoterapiaopintojeni harjoitustöistä. Osassa käsittelimme asteroideja, osassa jumalatararkkityyppejä, osassa molempia.

Olen viime vuosien aikana suunnitellut monta kertaa pitäväni taas pitkästä aikaa jonkin jumalatararkkityyppeihin keskittyvän kurssin, mutta aiheen erityisyyden tiedostaen hakenut sille juuri oikeaa muotoa ja toteutustapaa. En suoraan sanottuna ollut ollenkaan ajatellut, että se tapahtuisi tänä vuonna. Mutta aikatauluni eivät koskaan olekaan olleet omissa käsissäni. Ja niinpä vain iltojen pimetessä ja tuulien yltyessä, merenrannalla istuskellessa ja kotimatkalla sateesta raskaita vaatteita ylläni roikottaessa, se alkoi tehdä itseään tykö.

Taas kerran, kuin kosmisena tiedonantona korkeammilta tahoilta: “raivaa kalenteri ja uppoa tähän, antaudu prosessille ja avaudu vastaanottamaan mitä on luvassa”. Niinpä tämä kurssi on sitten elänyt minussa lähes yötä päivää monen monta viikkoa. Se tekeytyy kuin helmi simpukassa, kuin itsestään ja annettuna. Paljon minulle itsellenikin uutta tietoa ja tajuamista on avautunut, esimerkiksi asteroidien yhteys energiakeskuksiin ja tunnelukkoihin.

Mikäli tämä mitä kerron saa aikaan kihelmöintiä ja kutkutusta vatsanpohjassa, poskien punoitusta ja sydämen läpätystä (tai missä muodossa innostus sinussa ilmeneekään), niin kuulehan tämä.

Keskiviikkona 29.11. alkaa etänä toteutettava kurssi, jossa elävän astrologian mukaisesti koemme elämyksellisen syväsukelluksen jumalatararkkityyppejä edustaviin asteroideihin mytologian, psykologian ja astrologisen tulkinnan näkökulmista.

Kun ilmoittaudut mukaan 13.11. mennessä, saat mukavan alennuksen kurssihinnasta. Käy lukemassa kurssiesite, josta löydät paljon lisätietoa kurssin sisällöstä, sekä kaiken ilmoittautumiseen ja osallistumiseen liittyvän informaation.

Tämä kurssi ei tule koskaan enää toistumaan tässä muodossaan, joten jos haluat mukaan, this is it.

Jumalatararkkityypit sielunkartalla alk. 29.11.2023

 

 

Kyseessä on feminiinisen tietoisuuden eri ulottuvuuksiin sukeltava kurssi, jossa tutustumme asteroidien edustamiin, hyvin moniulotteisiin energioihin omaa syntymäkarttaa apuna käyttäen.

Painotan sanaa moniulotteinen (ja meinasin kokonaan välttää sanaa “jumalatar”), sillä nyt ei ole kyse mistään patriarkaalisen maailman luoman naisen mallin tai länsimaisen hoikan, valkoisen ja “naisellisen” kauneuskäsityksen vahvistamisesta. Jumalatararkkityypit elävät kaikissa meissä sukupuolista, suuntautumisista tai ulkonäöistä riippumatta.

Kurssin myötä saat syvälle ulottuvaa mytologista viisautta, kattavan tietopaketin jonka avulla opit ymmärtämään asteroideja syntymäkartallasi, sekä helposti käytännössä toteutettavia keinoja, joilla syventää henkilökohtaista suhdettasi jumalatararkkityyppeihin ja avata tietoisuuttasi siitä, miten nämä voimat ilmenevät elämässäsi.

 

© 2023 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Olivia Bauso  

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä