Joutsenlaulu ja uudenkuun ajankuvan uusi osoite

Aiheet:
pexels-alina-k-120060003-9866831

“Uusikuu Ravussa (6.7.) vie meidät syviin vesiin aitouden, herkkyyden, hellyyden ja eheyttävän rakkauden äärelle. Rapukuu on kuin turvallinen, lämmin ja lempeä syli. Se tarjoaa uudistumista, lepoa ja virkistystä sitä kaipaavalle. Kaikkein parhaiten uudenkuun energioista pääsee nauttimaan antautumalla jonkin itseään suuremman hoivattavaksi. Yksin ei ole nyt hyvä olla, eikä itseriittoisuus tai vahvuuden teeskenteleminen ole terveellistä.”

Kirjoitan uudenkuun ajankuvaa nykyään uudessa osoitteessa Substack-kanavallani nimeltä Komorebi-kirjeitä.

Käsittelen uusimmassa uudenkuun ajankuvassa erityisesti Demeterin ja Persephonen mytologiaan liittyviä teemoja. Pääset lukemaan koko kirjoituksen täällä: Joutsenlaulu ja merenalainen symbioosi.

Mikä tämä Komorebi-kirjeitä oikein on?

Se on blogin ja uutiskirjeen yhdistelmä – voit tilata kirjoitukset sähköpostiisi ja lukea aiempia tekstejä omalla tililläni olevasta arkistosta.

Komorebi-kirjeitä kanavalla julkaisen noin kerran viikossa huolella ja rakkaudella laatimiani kirjoituksia, jotka käsittelevät muun muassa elävää astrologiaa, luontoyhteyttä, läsnäolon voimaa, sydämen avautumista, autenttista itseilmaisua, luovuutta ja kokemuksia elämästä neurokirjolla.

Löydät sieltä jatkossa myös kuukausittain ilmestyvän uudenkuun ajankuvan eli kollektiivisen astrologisen tulkinnan, jossa sanoitan vuoden jokaisen kuunkierron energioita ja teemoja.

Sen lisäksi saat sen kautta muutaman kerran vuodessa laatimani uutiskirjeen, jossa kerron kaikista tärkeistä ajankohtaisista asioista, kuten uusista kursseista ja alkavista koulutuksista, sekä tarjolla olevista palveluista ja vapaista tulkinta-ajoista.

Mistä minut tavoittaa?

Pääsääntöisesti en ole sosiaalisessa mediassa, eikä minuun saa yhteyttä näiden sovellusten kautta (laita siis kaikki viestit aina sähköpostilla osoitteeseeni yhteys@kirsihallaseppala.fi), poikkeuksena tämä Substack, jota rakastan sen algorytmeistä ja sometrendeistä vapaan, autenttisen, syvällisen ja hitaan luonteen vuoksi.

Kirjoitan siellä säännöllisesti ja pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin, jotka minulle kirjoitatte julkaisujen yhteyteen. Siellä voi kysyä ja keskustella.

Olen ikävöinyt blogeja, sitä levollista ja viipyilevää tunnetta, kun voi höyryävän yrttiteen äärellä rauhassa uppoutua jonkun huolella laatimaan kirjoitukseen. Ja sitä, että saa kokea yhteyttä lukijoiden kanssa, kun käy keskustelua kommenteissa. Sitä haen täältä itse, ja toivon että sinäkin saat pysähtyä hetkeksi sydämesi äärelle näitä kirjoituksiani lukiessa.

Tässä alla linkit eri kategorioihin, aiemmin julkaistuihin kirjoituksiin, sekä kaikkiin omiin kanaviini.

KOMOREBI-kirjeitä —> ajankohtaista astrologia arkisto

KOTISIVUT INSTAGRAM FACEBOOK SUBSTACK


Jos nämä tällä hetkellä käytössä olevat kaksi kirjoituskanavaa vielä hämmentävät, niin toivottavasti tämä selventää asiaa:

1) Blogi / astrologisia artikkeleita

Kotisivuillani olevassa blogissa kirjoitan lähinnä asiapitoisia, astrologiaa käsitteleviä artikkeleita.

2) Substack / luova kirjoittaminen + uutiskirje

Komorebi-kirjeitä on Substackissa toimiva uutiskirjeen ja blogin hybridi, jossa kirjoitan noin kerran viikossa henkilökohtaisemmalla ja luovemmalla otteella.

Sen lisäksi julkaisen tätä kautta pari kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen, jossa kerron kaikista tärkeistä ajankohtaisista asioista, kuten uusista kursseista ja alkavista koulutuksista, sekä tarjolla olevista palveluista ja vapaista tulkinta-ajoista.

Asetuksista voit valita, haluatko saada sähköpostiisi vain tuon harvakseltaan ilmestyvän uutiskirjeen vai näitä sieluni syvyyksistä pulppuavia luovuuteni kukkasia, joita Komorebi-kirjeiksi kutsun.

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Alina K     

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Moikka! Ihanaa kun luet blogiani, kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Olen ammattiurani astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen elävä astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja.

Ammatiltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, sekä läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja. Päätyökseni opetan astrologiaa ja tarjoan asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.