Intention taika

intention taika

Ei hätää jos et ole vielä ehtinyt visioida tulevan vuoden suuntaviivoja tai jos ajankohtaiset ydinteemat sekä unelmista totta tekevät intentiot ovat vielä hämärän peitossa.

Uuden vuoden ensimmäinen uusikuu on keskiviikkona 13.1. manifestaation mestarin Kauriin merkissä, ja mikä voisikaan olla parempi hetki kirkastaa omaa visiota ja sitä minkä aika on nyt, kuin juuri tämä uudenkuun aika. Oma henkilökohtainen vuoden 2021 intentiosanani on YHTEYS, ja sitä minkä aika elämässäni on nyt, kuvaan sanoilla TYHJÄ TILA + RAAMIT. Sinun kohdallasi tänä vuonna voi olla kysymys jostain ihan muusta.

Intentioita tunnustellessa on tärkeää, että vaikka kaikki kiteytyisi vain yhteen sanaan, vision on oltava selkeä, rajattu ja konkreettinen, ei jotain hurjan laajaa ja abstraktia. Jos haluaa intentionsa toteutuvan, nämä kaksi vinkkiä auttavat: 1) keskity yhteen asiaan kerrallaan 2) tiedä mitä intention toteutuminen tarkoittaa käytännössä.

Esimerkkinä vaikka sana yhteys. Jonkun toisen elämässä tämä voisi tarkoittaa sitä, että on ystävien kanssa tekemisissä joka viikko, opettelee jakamaan tunteita ja pyytämään apua. Jonkun toisen elämässä yhteys voisi tarkoittaa sitä, että on enemmän yksin, kuuntelee itseään ja meditoi päivittäin.

Jos siis haluat maailmankaikkeuden tukevan intentiosi toteutumista, ole selkeä, yksityiskohtainen ja kuvaile tarkkaan mitä intention toteutuminen tarkoittaa käytännössä!

Huono intentio, jonka on vaikea toteutua, on laaja ja ylenpalttinen sekä abstrakti tyyliin “rakkaus, valo, luovuus, rohkeus, ilo ja vauraus” tai “säteilen universumin valoa autenttisesti omassa voimassani”. Kaikki hyviä asioita ja kaunis lause, mutta intentiona toimimaton.

Valitse mieluummin yksi tarkkaan rajattu asia, selvitä itsellesi miltä se näyttää käytännössä, mikä elämässä muuttuisi sen toteutumisen myötä, ja pyydä sitä kokien kiitollisuutta siitä että se on jo toteutunut. That’s Magic! ☆


Tämä teksti on julkaistu alunperin Sydänyhteys -transformaatioprosessin jäsenille tarkoitetulla yksityisellä instatilillä. Prosessi on täynnä aivan timanttista materiaalia ja voimakasta energiatyöskentelyä, sekä lämminhenkistä ja lempeää yhteisöllisyyttä. Uusi prosessi alkaa 7.4. ja ilmoittautumaan pääsee jo tällä viikolla.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.