Hän joka näkee pimeässä

Aiheet:
han joka nakee pimeassa

Syksy alkaa tänään kello 22:21. Istun sohvalla odottamassa sitä. Minulla on neljä puseroa päällekkäin (t-paita, ohut puuvillaneule, huppari ja ruotsalainen villapusero), ja se on ollut ilmeisen toimiva ratkaisu, koska sormet eivät ole enää jäässä, vain sivistyneesti viileät.

Olin viime viikolla silmäalueen leikkauksessa ja toipuminen etenee mukavasti. Tänään on ensimmäinen päivä kun näen lukea. Vaikka vietin melkein kaksi kuukautta kesälomaa, tämä viikon mittainen usvainen hämärä on tuntunut rentouttavammalta kuin mikään koko vuonna.

Mitä sinä tekisit, tai miltä tuntuu edes ajatuksena, että et voisi avata silmiäsi viiteen päivään? Ja tiesitkö muuten, että sana “shamaani” tarkoittaa samaa kuin “hän joka näkee pimeässä”.

No niin. Ja nyt valmiina. Syyspäiväntasaus klo 22:21. Nähdään toisella puolella!

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.