Enkelit Ukrainan yllä – Uusikuu Kaloissa

Aiheet:
enkelit ukrainan yllä

Uudenkuun ajankuva on katsaus ajalle 2.3. – 1.4.2022

Uusikuu eläinradan viimeisellä merkillä on saanut saattajakseen mitä merkillisimmän seurueen. Ajankuvaa sävyttää kolmen keskenään hyvin erilaisen joukon laatu ja energia. Löytämällä yhteisen päämäärän, nämä kolme voimaa voivat toimia yhteistyössä ja saavuttaa jotain suurenmoista, tai ne voivat yrittää ajaa yksin omaa agendaansa, jolloin ristiriidoilta ja hajaannukselta ei voida välttyä.

Kalat uusikuu on yhtymässä Jupiteriin, tuohon ”Suureen Hyväntekijään”, jonka hyvyys perustuu ajatukseen siitä, että enemmän on enemmän. Jupiterin luonne on liioitella, paisuttaa, laajentaa ja aika usein se voi johtaa ylilyönteihin. Homma lähtee niin sanotusti lapasesta.

Kalojen äärimmäisen herkässä, usein alitajuisessa, tiedostamattomien impulssien kollektiivisessa virtauksessa tämä voi johtaa kaaokseen, siihen että lopulta kukaan ei enää tiedä mitä tapahtui ja miksi, kuka sanoi ja teki mitä, ja mitä olisi pitänyt, paitsi että minä se en ollut.

Kalat on astrologisista prinsiipeistä poikkeuksellinen siksi, että se pitää sisällään kaiken. Sen tiedostamaton puoli on pimeintä mitä on, mutta samalla sillä on kaikkein suurin, kaunein ja korkein potentiaali.

Jupiter yhtymässä Aurinkoon, Kuuhun ja Neptunukseen – universaalin rakkauden ja ykseystietoisuuden astrologiseen edustajaan – pitää sisällään tsunamin lailla pyyhkäisevän avuttomuuden, hädän ja lohduttomuuden, suurempien voimien jalkoihin jäävät viattomat uhrit sekä hätää kärsivät sivulliset, kuin myös kollektiivisen sydämen avautumisen ja ennen näkemättömän myötätunnon, rakkauden ja yhteisöllisyyden. Näiden ollessa yhden ja saman asian kaksi polariteettia.

Kumpi saa enemmän painoarvoa tässä ajassa? Kumman puolen vaakakuppiin sinun sisäinen tilasi, tunteesi ja ajatuksesi lisäävät panoksia?

Uudenkuun kartalla olevan vahvan Kalat-energian lisäksi toinenkin yhteisöllisyyteen suuntautunut kollektiivinen merkki on läsnä. Kommunikoinnin, kaupankäynnin ja viestinnän planeetta Merkurius sekä rajoituksia, hidasteita, esteitä ja pakotteita edustava Saturnus ovat tiukassa yhtymässä Vesimiehessä. Voimme nähdä ajankohtaisissa tapahtumissa monia erilaisia tämän kuvion ilmenemismuotoja. Viestintää ja kaupankäyntiä rajoitetaan, on boikotteja, esteitä ja sulkuja, on kieltoja ja kapea-alaisuutta, on Vesimiehen energioissa tapahtuvia kyberhyökkäyksiä, tietoa pantataan ja rajoitetaan, yhteydenotot eivät ole mahdollisia, toisen kuulumisia ei voi tietää ja lisäksi monia, aivan liian monia menetyksiä, hyvästejä ja lopullisia jäähyväisiä – kaikki nämä Merkuriuksen ja Saturnuksen yhtymän symboliikkaan sisältyviä asioita.

Kolmas ajassa oleva voimallinen tekijä on Kauriin merkissä kytevä ydinpommiyhdistelmä.

Huomaa, että mikään astrologinen tekijä ei aiheuta mitään tapahtumia maailmassa, ja kaikki tulkinnat ovat aina ihmisten omista näkökulmista, viitekehyksistä ja uskomuksista käsin tehtyjä. Yhdenkään astrologisen tulkinnan tai muun ennustuksen ei pitäisi herättää pelkoa tai ruokkia avuttomuutta ja epätoivoa! Vaikka astrologiset kuviot olisivat missä asennossa, me emme voi niiden pohjalta ennustaa mitä konkreettisesti tulee tapahtumaan, oli kyse sitten yksilön elämästä tai maailmanlaajuisista asioista. Ajassa voi olla läsnä tietty potentiaali johonkin, mutta kukaan ei voi ennustaa millä tavalla tai missä määrin jokin tietty potentiaali toteutuu. Tämä on tärkeää ymmärtää!

Vesta, Venus, Mars ja Pluto ovat kaikki napakasti yhtymässä Kauriin merkissä.

VESTA on kaunis sisäisen liekin, omistautumisen ja intohimon asteroidi, joka voi tässä kuviossa ilmentyä tiedostamattomana fanaattisuutena ja kaiken alleen jyräävänä päämäärätietoisuutena.

VENUS edustaa rakkauden ohella myös arvoja, sitä mikä itse kullekin on arvokasta ja tärkeää, jopa siinä määrin että himoitsee toisen omaa. Se hallitsee myös taloutta ja varallisuutta sekä omanarvontuntoa siinä määrin, että jos sisäisesti ei oikeasti koe olevansa arvokas, kunnioitettu ja rakastettu, voi erehtyä ahnehtimaan pönkitystä itsensä ulkopuolelta.

MARS tuo tähän kuvioon hyökkäyksen, aggression, taistelun ja impulsiivisuuden, sodanjumala kun on. Räiskitään ja mellastetaan, tai puolustetaan ja puolustaudutaan.

Ydinenergiaa edustava PLUTO on tekijä, jolla on voimakas pinnanalainen, tiedostamaton, jännitteinen, tuhoava, obsessiivinen, kaikkivoipainen ja suuruudenhullu lataus. Pluto itsessään ei ole yhtään sen huonompi planeettasymboli kuin mikään muukaan, mutta sen prinsiippi ulottaa juurensa syvimmälle pimeään tiedostamattomaan ja voimakkaimpiin kollektiivisiin tuhoaviin voimiin. Pluton tehtävä maailmassa on tuhota vanha rakenne, jotta jotain uutta (ja parempaa) voi syntyä tilalle. Vanhan muodon täytyy kuolla. Vanhan vallan täytyy kaatua. Sen raunioista versoaa uusi elämä, mutta sen aika ei ole vielä nyt.

Nämä neljä tekijää muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka ilmenemismuodot ovat olleet viime aikoina monen elämän kannalta katastrofaalisia, perusturvallisuutta järkyttäviä ja kertakaikkisen musertavia. Ja vaikka kuinka tutkisimme tähtikarttoja epävarmuuden keskellä apua ja lohdutusta tavoitellen, emme voi tietää mitä tästä seuraa tai mitä tulee tapahtumaan. Mutta voimme valita puolemme.

Jos kaikki maailmassa tapahtuva vääryys, sorto ja väkivalta on kollektiivisessa ihmistietoisuudessa olevan vihamielisyyden, ristiriidan ja tuomitsemisen fyysinen ilmentymä, emmekö me kaikki ole silloin vastuussa siitä mitä täällä tapahtuu?

Jos osoitamme sormella yhtä ihmistä tai tahoa (milloin minkäkin asian suhteen) ja tuomitsemme heidät syyllisiksi kokien vihamme olevan oikeutettua ja itse olevamme oikeassa, olemme osa ongelmaa. Niin kauan kun ruokimme erillisyyttä ja vihaa omassa elämässämme, joko sisäisesti tunteiden ja ajatusten tasolla tai sanoina, tekoina ja toimintana, olemme vastuussa siitä väkivallasta mikä maailmassa manifestoituu.

On helppo sysätä kaikki syy muiden harteille, nähdä maailma mustavalkoisena, hyvänä ja pahan, oikeana ja vääränä, ja kokea itse olevansa täysin kaiken pahuuden ulkopuolella olevana syyntakeettomana ja hyväntahtoisena silminnäkijänä. Mutta vasta kun ymmärrämme oikeasti olevamme osa tätä kaikkea, voimme ottaa vastuun omasta osuudestamme.

They did this to me. They did that to me. A woman who thinks that way will never overcome her anger. You are not being punished for your anger. You’re being punished by your anger.

Lisa See, The Island of Sea Women

Moni tuntee nyt suurta huolta, surua ja myötätuntoa, ja haluaisi auttaa, mutta kokee että se ei ole mahdollista.

Kuitenkin jokainen voi auttaa. Jos et voi tarjota konkreettista tukea tai auttaa käytännössä esimerkiksi lahjoittamalla rahaa tai tarvikkeita, voit silti auttaa.

Enemmän kuin koskaan, nyt tarvitaan tietoisuutta. Pysy hereillä. Huomaa milloin oma energiasi ja sisäinen tilasi ruokkii vaakakupin negatiivista puolta. Kun huomaat pelkoa, hätää, kauhua, epätoivoa ja lohduttomuutta, tai vihaa, pettymystä, tuomitsemista tms. ymmärrä että näitä tunteita vaalimalla ja jakamalla lisäät painoa sinne, missä sitä on jo riittämiin.

Ei ole tarkoitus kieltää näitä tunteita tai yrittää päästä niistä eroon, pelkkä huomaaminen riittää.

Sen jälkeen voit tietoisesti suunnata ajatuksesi siihen, miten haluat asioiden olevan. Näe, koe, kuvittele, visualisoi, elä todeksi kaikki se, mitä haluat maailmassa tapahtuvan – ja kiitä siitä.

Jos kaikki ihmiset alkaisivat tietoisesti suunnata voimakkailla tunteilla rikastettua ajatusenergiaansa siihen mitä haluamme, sen sijaan että keskittyisi siihen mitä emme halua, maailmasta tulisi nopeasti todella paljon parempi paikka.

Mitä jos tuhannet ihmiset alkaisivat kohdistaa tietoisuutensa siihen visioon, kuinka valtavat, kerrostalonkorkuiset enkelit ja valo-olennot suojaavat käsillään Ukrainaa. Kuinka ne hyvin vaivattomasti ja suurella rakkaudella kannattelevat täysin läpitunkematonta valokupua tämän pienen ja rakastetun maan yllä. Kuinka mikään maailman mahti, sotakone tai edes negatiivinen ajatus ei pysty läpäisemään tätä suunnattoman korkean valon ja rakkauden suojaavaa kilpeä. Kuinka valloittaja vetäytyy.

Kuinka itket ilosta kun näet uutisista, miten ihme tapahtui ja sota on ohi. Kuinka näet videoita siitä miten ihmisjoukot tanssivat ja laulavat toreilla ja talojen katoilla, miten pakoon lähteneet perheet saavat palata kotiin, kuinka he syleilevät rakkaimpiaan helpotuksen ja kiitollisuuden ravistaessa heidän koko olemustaan.

Näe tämä. Tunne tämä. Elä tämä todeksi. Ja kiitä joka solullasi niin kuin se olisi jo tapahtunut.

Olisitko sinä valmis auttamaan tällä tavalla?

Ajankohtaiset teemat: 

vallankäyttö, alistaminen, hyökkäys, mahtipontisuus, kaikkivoipaisuuskuvitelmat, oman käden oikeus, pakottaminen, tuho, rajoitteet, strategia, yhteistyö, yhteen liittyminen, humanitaarinen apu, solidaarisuus, myötätunto, universaali rakkaus, anteliaisuus, toiminta, vastuu omista ajatuksista, sydämen avautuminen, transformaatio, vanhan vallan kukistuminen, uusi maa

Uudenkuun kartalla:

Uudenkuun Saabinen symboli on ”Museossa oleva miekka”. Aurinko ja Kuu Kaloissa, yhtymä Jupiter, sekstiili Uranus. Aspektiton Khiron. Pluto yhtymä Mars ja Venus. Pluto sekstiili Neptunus. Neptunus yhtymä Jupiter. Neptunus sekstiili Mars ja Venus. Uranus neliö Merkurius ja Saturnus. Uranus sekstiili Jupiter. Saturnus yhtymä Merkurius.

Kuunkierron astrologiset kuviot:

2.3. UUSIKUU 12° Kaloissa. 3.3. Mars ja Venus yhtymä Pluto. 6.3. Mars siirtyy Vesimieheen. 6.3. Venus siirtyy Vesimieheen. 10.3. Merkurius siirtyy Kaloihin. 18.3. TÄYSIKUU 28° Neitsyessä. 20.3. Aurinko siirtyy Oinaaseen.22.3. Mars neliö Uranus. 27.3. Merkurius siirtyy Oinaaseen. 1.4. UUSIKUU 12° Oinaassa.

© 2022 Kirsi Halla-Seppälä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.