Energiaportaali myynnissä

energiaportaali myynnissa 1

Kovin tunteita kuohuttavaa aikaa tässä elellään, kun on luopumisen hetki.

Reilut kolmetoista vuotta hyvin palvellut työhuoneeni, tuo ihana vuoristotemppeliksi kutsumani energiaportaali, on nyt myynnissä.

Niin monet maagiset hetket on koettu tässä tilassa. On ollut terapiaa, tulkintoja, läsnäolo- ja tietoisuusohjausta sekä energiahoitoja. Täällä on kokoonnuttu kurssien, kokousten ja koulutusten merkeissä. On itketty ja naurettu, avauduttu ja hiljennytty. Oltu ihmettelyn ja uusien oivallusten äärellä.

Oletko sinä vieraillut täällä? Ja jos niin muistatko vielä missä merkeissä? Olisi ihana kuulla muistojasi tai kokemuksiasi tästä paikasta.

Muistin virkistykseksi (ja perääntyvän Merkuriuksen kunniaksi) pieni reflektio menneisyyteen:

Vuonna 2008 aloin tehdä täällä asiakastyötä ja koulutuksia. Tarjolla oli astrologisia tulkintoja. Dialogista astroterapiaa® ja ratkaisukeskeistä yksilö- ja pariterapiaa. Ohjasin monia erilaisia astrologisia kursseja ja koulutuksia, astrologista opintopiiriä sekä Jumalatararkkityypit -terapiaryhmää. Myös moni Suomen Ammattiastrologit ry:n vuosikokous istuttiin tilani pitkän pöydän ympärillä.

Vuosien myötä sisällöt muuttuivat ja vaihtuivat. Vaikka en koskaan vuokrannut tilaa kokonaan pois, oli siellä samanaikaisesti omien juttujeni kanssa myös muita tekijöitä. Tilassa toimi esimerkiksi akupunktiohoitaja, meditaatio- ja mindfulness-ohjaaja, terapeutti ja työnohjaaja sekä raakakakkuleipomo! Tehtiinpä siellä useampi tv-ohjelmakin, puhumattakaan kaikista niistä haastatteluista, radio-ohjelmista ja podcasteista.

Kaikkein suosituimmat, ja nyt niitä tässä miettiessä, suurta kaipausta herättävät ryhmät olivat varmasti Täydenkuun illat, Menneiden elämien ohjelmoinnit -workshopit, Khiron-intensiivipäivät sekä Sydänyhteys®-ryhmäprosessit. Olitko sinä joskus mukana jossakin näistä?

Viime vuonna kaikki nämä edellä mainitut siirtyivät etäyhteyksin järjestettäviksi. Vastustin sitä kovasti alkuun, mutta pian saimme huomata, että vaikka saman fyysisen tilan jakamisessa on omat ainutlaatuiset ja ihanat puolensa, etätyöskentely toi mukanaan myös uusia mahdollisuuksia.

Ensimmäistä kertaa ikinä ryhmiin pääsi mukaan ilman, että piti matkustaa paikan päälle Helsinkiin. Myös kehollinen harjoitus ja energeettinen työskentely tuntui avautuvan uudella tavalla, kun sai olla fyysisesti yksin ja omassa tilassa, vaikka hengessä osana ryhmää.


Tällä hetkellä ohjaan etänä shamanistisen astrologian koulutusohjelmaa, ja ensi viikolla uudenkuun aikaan (6.10.) alkaa uusi Sydänyhteys -ryhmäprosessi. Mukaan mahtuu vielä muutama.

Jotenkin uskomatonta, miten etäyhteyksistä huolimatta se sama, intensiivinen, tietoisuutta muuntava korkea tila, mikä tuolla Kruunuvuorenkadun “energiaportaalissa” oli niin erityinen piirre, tuntuu edelleen olevan läsnä – ehkä jopa voimakkaammin kuin koskaan ennen – työskennellessäni asiakkaiden ja ryhmien kanssa.

Ehkä juuri tämän kokeminen on mahdollistanut työhuoneesta luopumisen. Vaikka se tuntuukin vähän samalta, kuin olisi lähtemässä hyvästä ja antoisasta työpaikasta tai kuin pitkä ja merkityksellinen parisuhde olisi päättymässä. Uskallanko edes kertoa, että usein koin kuin työhuoneellani olisi ollut oma, hyvin korkea ja rakastava tietoisuus, kuin se olisi ollut ihan oma olentonsa.

Viimeistään tämän etätyöskentelyn myötä ymmärsin, miten se energia, tietoisuus ja rakkaus, joka on aina ollut läsnä työhuoneellani, ei olekaan sidoksissa paikkaan. Ei se asu siellä kivijalassa, laattalattiassa tai vuoristomaisemalla koristellussa seinässä – se on kanssani aina, kun vaan menen siihen tilaan, kohtaan asiakkaan tai olen ryhmän edessä.

Joskus ajattelin että luon sen tilan, mutta ei se ole niin. Kutsun sen tilan. Kutsun, kanavoin ja ylläpidän sitä. Asetun sillaksi maailmojen välille, avaan oven ja päästän sen sisään.

Tästä olen kuullut niin lukemattoman monia kertoja. Että kun astuu työhuoneeni ovesta sisään, jo sinä kynnyksellä ikään kuin humpsahtaa hyvin syvään läsnäolon ja muuntuneen tietoisuuden tilaan. Kyllä sen varmasti vielä aistii siellä Kruunuvuorenkadullakin. Kaikki se mitä tilassa ja paikassa tapahtuu, jää osaksi sen energeettistä rakennetta. Mutta sen lähde ei ole siellä. Ja tämän tiedon myötä pystyn päästämään irti. Voin sanoa kiitos, rakastan sinua ja hyvästi.

Näin ollen, jos haluat itsellesi kaikin puolin erinomaisen studion, ateljeen, hoitohuoneen, terapiatilan, vastaanoton tai pienen joogasalin, tämä auringonkeltaisen jugendtalon sisäpihan kivijalassa sijaitseva kaunis tila on vapaana. Ensimmäinen ostotarjous on tosin jo tehty, että jos tuntuu että tämä voisi olla sinun paikkasi, ei kannata jäädä odottelemaan. Tilan yhtiövastike on aivan naurettavan edullinen (169€/kk) ja niin on kyllä myyntihintakin (~95000€). Jos olet aloittelemassa omaa yritystoimintaa, on loistava idea ostaa tämä vaikka yhdessä ystävän kanssa.

Vuoristotemppelin osoite on Kruunuvuorenkatu 1 ja sijainti Uspenskin katedraalin takana, Tove Janssonin puiston kupeessa, Helsingin Katajanokalla. Raitiovaunu 4:n pysäkki on suoraan vastapäätä sisäpihalle vievää porttia. Voit tutustua tarkempiin tietoihin myyntiesitteestä. Jos kiinnostuit, ota suoraan yhteyttä aivan ihanaan kiinteistövälittäjien superstaraan Susannaan, joka voi näyttää tilaa sinulle, kertoa käytännön asioista ja neuvoa ostotarjouksen tekemisen suhteen.

Energiaportaali Kruunuvuorenkatu 1 on nyt valmis siirtymään suhteeseen ja työkaveriksi uuden ihmisen kanssa.

Ja ihan melkein valmis olen minäkin.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

 


 

Myynti: Susanna Arnall LKV LVV | 0400-884448 | susanna@bo.fi

Kuvat: Wénjié Wu | @perhewusuomessa

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Moikka! Ihanaa kun luet blogiani, kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Olen ammattiurani astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen elävä astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja.

Ammatiltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, sekä läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja. Päätyökseni opetan astrologiaa ja tarjoan asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.