Elävän astrologian koulutusohjelma – ilmoittaudu nyt!

Aiheet:
janesca-Y4ouQNBQttE-unsplash

Ainutlaatuinen, perinteisistä astrologiakursseista merkittävästi poikkeava, luontoyhteydestä, luovuudesta ja tietoisuustaidoista ammentava elävän astrologian koulutusohjelma, jossa oppiminen tapahtuu oman kokemuksen, sisäisen reflektion, luovien tehtävien, luontopäiväkirjan ja henkisten harjoitusten avulla.


Ilmoittautuminen Elävän astrologian koulutusohjelmaan on nyt avattu. Ilmoittaudu täällä.

Helmikuun aikana ilmoittautuneet saavat lahjaksi ilmaisen henkilökohtaisen tulkinnan! (Arvo 225€)


Sielunkarttakoulutus on ainutlaatuinen elävän astrologian koulutusohjelma, jossa kuljen kanssasi elävässä vuorovaikutuksessa vuoden ajan.

Opetan sinut tulkitsemaan syntymäkarttoja ja ajanlaatua innostavasti, selkeästi ja helppotajuisesti, mutta niin perinpohjaisesti ja kiinnostavasti, että saatat huomata olevasi aivan liekeissä sisälläsi avautuvien uusien oivallusten, sinussa jo valmiina olevan tiedon tunnistamisen ja luovuutesi heräämisen myötä.

Elävä astrologia juontaa juurensa luonnonilmiöihin, vuodenajan vaihteluihin, ajan sykleihin ja tähtien tarinoihin. Koulutuksessa avaudut ammentamaan elävää tietoa suoraan lähteestä ja opit astrologiaa elämyksellisesti, oman kokemuksen, itsesi kohtaamisen ja sinussa tapahtuvan henkisen kasvun kautta.

Kyseessä on siis luontoyhteydestä, luovuudesta ja tietoisuustaidoista ammentava astrologinen koulutusohjelma, joka tarjoaa sinulle etäyhteyksin livenä järjestettäviä koulutusiltoja, vahvaa vuorovaikutusta ja elävää yhteyttä, ja jossa oppiminen tapahtuu koulutusmateriaalien ulkoa opettelemisen sijaan sisäisen reflektion, luovien tehtävien, luontopäiväkirjan ja inspiroivien harjoitusten avulla.

Voit osallistua elävän astrologian koulutusohjelmaan riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, tämä koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan, aivan uudenlaista ymmärrystä ja kokemukselliseksi tiedoksi avautuvia opetuksia.

Voit opiskelussasi suuntautua omaan kasvuun ja hyvinvointiin tai astrologin ammattiin. Voit siis osallistua koulutukseen puhtaasti terapeuttisena, henkilökohtaista kasvua, tietoisuuden laajentumista ja luovuuden avautumista edistävänä kasvupolkuna. Jos päämääräsi on suuntautua kohti astrologian ammattimaista harjoittamista, saat koulutuksesta parhaat mahdolliset eväät käytännönläheisen ohjeistuksen, harjoittelun ja kannustavan tukiverkon myötä. Voit halutessasi alkaa tehdä tulkintoja jo opintojen puolivälissä, jolloin kurssi alkaa pian maksaa itseään takaisin.

Koulutusohjelma kestää yhden vuoden. Se sisältää 25 koulutusjaksoa, joiden aikana et vain opi astrologiaa, vaan solmit siihen elävän suhteen, avaudut kanavoimaan maailmankaikkeuden viisautta, alat nähdä itsesi ja elämäsi aivan uudesta näkökulmasta.

Koulutuksen luonne on ennemminkin mystinen prosessi, kuin sitä mitä olemme tottuneet pitämään opiskeluna. Oppiminen tapahtuu sinulle ja sinussa, sen sijaan että se olisi jotain mitä itse aktiivisesti koetat suorittaa.

Et yritä oppia ja toistaa jotain mitä joku sinulle kertoo, vaan avaudut näkemään, kuulemaan ja ymmärtämään itse. Löydät oman kielesi, oman äänesi ja oman ainutlaatuisen tapasi harjoittaa astrologiaa. Ja kun olet täysin oma itsesi ja teet asiat omalla autenttisella tavallasi, sinulla ei voi olla kilpailijoita, koska sinua ei voi verrata keneenkään toiseen.

En usko että voimme todella oppia elävää astrologiaa perinteisen koulutuksen keinoin, niin että se olisi pelkkää kirjojen lukemista, materiaalien ulkoa opettelua, aktiivista puurtamista ja tehtävien tekemistä velvollisuudentuntoisesti. Toki sinun täytyy tehdä oma osuutesi että hyödyt kurssista, mutta se tapahtuu ennen kaikkea elämällä ja havainnoimalla, kokemalla ja oivaltamalla, ja silloin oppiminen on läsnä koko ajan kaikkialla elämässäsi.


Tervetuloa mukaan tälle ainutkertaiselle matkalle, jonka taianomaisuus ja elämää muuntava voima avautuu sinulle askel askeleelta, kun saat kokea millaista on kulkea todellista astrologian viitoittamaa vihkimyspolkua.


Lue lisää koulutuksesta alla olevasta esitteestä. Löydät sieltä tarkempaa tietoa muun muassa aikataulusta, sisällöstä, toteutustavasta ja maksuvaihtoehdoista.

Sielunkartta® -elävän astrologian koulutusohjelma alk. 20.3.2024

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Janesca  

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä