Elävä astrologia herätti uinuvan luontoni

Aiheet:
wonderlane-_rmULTYorYQ-unsplash

Uuden Sielunkartta-koulutusryhmän matka on pian alkamassa, ja sen myötä olen saanut aiemmista ryhmistä valmistuneilta sydäntälämmittäviä palautteita ja tunnelmia.

Tämä alla oleva teksti löytyi aamulla sähköpostistani. Kiitos Niina että saan sen luvallasi julkaista.


Elävän astrologian polulta

Sisäinen luontoni heräsi lempeästi vuodenaikojen kokemisen myötä. Kirsin lempeällä ohjauksella aloin huomata, huomioida, aistia, koskettaa sisintäni.

Sain käsinkosketeltavan kokemuksen siitä, että olen osa luontoa. Näen nyt, miten luonto leikkii minussa, tuntemuksissani, oloissani, valinnoissani, käsieni kautta virtaavissa sanoissa.

Elävä astrologia avasi minulle uuden kielen. Kielen, joka meissä kaikissa elää, jonka muistamme kun pysähdymme itsemme, luonnon ääreen. Kuin olisin avannut kirjan, jonka sivut kirjoittavat itsensä uudelleen ja uudelleen kun niitä selailen.

Sisäinen luontoni sai vahvistusta, sain kokemuksen siitä mitä on olla osa luontoa ja maailmankaikkeutta. Sain kokemuksen siitä, mitä ihmisyyden ytimessä on. Ihmisyyden ydin on hautautunut ismien alle, kauas ulottumattomiin, jollei pysähdy ja anna sen astua esiin.

Elävä astrologia tyydytti janon, etsimisen nälän, asetti maailmankaikkeuden viisaudet ulottuvilleni, taivaanrannan ja horisontin eteeni. Horisontti hengittää kanssani.

Elävä astrologia synnytti elämän janon ja nälän, näytti luontoni, se asetti minut keskelle hengittävää elämää, omana itsenäni.

Oivalsin sen, mikä on aina minussa ollut.

Niina


Jos tämä on jotain mitä myös itse haluaisit kokea, niin lue lisää täältä.

Elävä astrologia juontaa juurensa luonnonilmiöihin, vuodenajan vaihteluihin, ajan sykleihin ja tähtien tarinoihin.

Sielunkarttakoulutus on ainutlaatuinen astrologinen koulutusohjelma, jossa kuljen kanssasi elävässä vuorovaikutuksessa vuoden ajan.

Opetan sinut tulkitsemaan syntymäkarttoja ja ajanlaatua innostavasti, selkeästi ja helppotajuisesti, mutta perinpohjaisesti.

Koulutuksessa avaudut ammentamaan elävää tietoa suoraan lähteestä ja opit astrologiaa elämyksellisesti, oman kokemuksen, itsesi kohtaamisen ja sinussa tapahtuvan henkisen kasvun kautta.

Voit osallistua tähän luontokeskeisen elävän astrologian koulutusohjelmaan riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, tämä koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan, aivan uudenlaista ymmärrystä ja kokemukselliseksi tiedoksi avautuvia opetuksia.

Sielunkartta® -elävän astrologian koulutusohjelma alk. 20.3.2024

 

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Wonderlane  

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä