Elämän tärkein, vaikein ja yksinkertaisin opetus

pexels-hatice-noğman-7948716

Halusin tänään jakaa kanssanne jotain, mitä itse pidän suuressa arvossa. Se on opetus, joka on niin yksinkertainen ja itsestään selvä, että se on lähes mahdoton ymmärtää saati toteuttaa omassa elämässä.

”Ole oma itsesi” vaikuttaa helpolta ja yksinkertaiselta kliseeltä. Kuinka moni kuitenkaan tietää, mitä se todella tarkoittaa? Kuinka moni huomaa yrittävänsä jatkuvasti olla jotain muuta kuin on, haluaisi olla jotain muuta kuin? Pysähdytään tähän. 

Olla se kuka on. Mistä siinä on kysymys?

Koen tämän olevan oman työni ydin astrologina, näkijänä, terapeuttina ja henkisenä ohjaajana: auttaa ihmisiä tiedostamaan ainutlaatuisen minuutensa JA toteuttamaan omaa tehtäväänsä tässä maailmassa autenttisimmalla mahdollisella tavalla. 

Ja tässä vihdoin tämä vapaasti suomentamani teksti, joka päivän astrologisten kuvioiden ohella innoitti kirjoittamaan tämän artikkelin.

Minulla on vain yksi sanoma. Se on: ”ole oma itsesi”. Joten älä pidä idoleita, älä yritä tulla heidän kaltaisekseen millainen et voi koskaan olla. Voit olla ainoastaan oma itsesi. Ellet yrittäisi olla jotain muuta kuin se mitä ja kuka olet, tulisit todella saavuttamaan suuria. On suuruutta olla se kuka on, mitä tahansa se sitten onkin.

Se mitä olet, ei ole tärkeää. Kysymys kuuluu, kuinka paljon olet itsesi kanssa, kuinka paljon rakastat itseäsi. Jos rakastat itseäsi ja ajattelet, että kaikki sinussa on kunnossa, kaikki asiat sujuvat hyvin.

Kaikki ongelmat alkavat siitä, että et todella rakasta itseäsi etkä hyväksy itseäsi. Olet lukenut niin monia kirjoja, sinulla on niin monia idoleita ja haluat olla heidän kaltaisensa. Ja yrittäessäsi tulla heidän kaltaisekseen, sinä tuhoudut.

Joka ikinen teistä on ainutlaatuinen. Sinua ei ole tehty olemaan sellainen kuin joku toinen on. Sinä olet erityislaatuinen. Olet yksilöllinen. Sinun täytyy olla oma itsesi, silloin elämä kuljettaa sinua. Yrittäessäsi olla joku toinen, et ole lainkaan yhteistyössä luonnon kanssa.

Joten, haluan sinun pitävän itseäsi tärkeänä, ei ylimielisesti, vaan hyväksyen sen, että sinut on tehty juuri sellaiseksi kuin olet, erityisen Jumalallisen suunnitelman mukaan. Sinun kohtalosi on olla sitä. Siitä valaistumisessa on kysymys. – Sri Bhagavan

© 2014 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja Hatice Noğman palvelusta Pexels

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.