Ei koskaan tai nyt – Pluto Vesimiehessä

pexels-cottonbro-studio-5638209

Viime viikolla Sydänyhteys -iltaretriitissä kerroin ajan energioista, ja sanoin että tunnelma on ollut jotakuinkin tämä. Niin kuin jokin olisi perustavanlaatuisesti muuttunut.

Olen aistinut tässä ajassa uutta tilaa ja uutta asennetta. Sellaista, mikä auttaa toteuttamaan sen, mikä ei ehkä koskaan aiemmin ole ollut mahdollista.

Ikään kuin ovet uuteen tilaan olisivat avautuneet, niin kuin uusi olemisen ja tietoisuuden taso olisi saatu käyttöön, ja se mikä ei ennen ollut mahdollista näyttäytyykin nyt peräti realistisena.

Sellainen olo, kuin olisi yhtäkkiä herännyt tosi pitkästä unesta. Vähän niin kuin Matrix -elokuvassa. Yhtäkkiä näet ja tajuat, että aikaa on kulunut vaikka kuinka paljon, etkä ole ollut kokemassa sitä tietoisesti, ihan kuin et olisi ollut edes elossa.

Pluton siirtymä Vesimieheen aloitti uuden aikakauden ihmistietoisuudessa. Kerroin tästä pitkään ja hartaasti iltaretriitissä. Tässä vain tiivistetysti päällimmäinen asia.

Pluto Vesimiehessä avaa silmät ja havahduttaa hereille, saa tajuamaan asiat laajemmasta perspektiivistä. Enää ei voikaan vaan tössötellä menemään kapeakatseisesti päivä kerrallaan, vaan nyt näkyy koko kuva. Se, miten olemme sinetöineet tulevaisuutemme elämällä laput silmillä, keskittyen pelkästään siihen mikä on ollut välittömästi nenän edessä.

Ja nyt verkostot – se mihin olet tietoisuudessasi linkittynyt, mille kanavalle virittynyt, mihin ryhmiin identifioitunut ja mistä lähteestä ammennat – sillä on suurempi merkitys kuin koskaan aikaisemmin.

Uskon myös, että tämän Pluto Vesimiehessä ajan myötä alamme ymmärtää tietoisuuden luonnetta, sitä miten kaikki mielet ovat yhtä ja että on vain yksi tietoisuus. Ja että alamme kiinnittää enemmän huomiota siihen mille kanavalle aivoradiomme on viritettynä ja mille tietoisuuden sisällölle annamme pääsyn omaan kenttään.

Silmät auki voimme valita viisaammin, ja sillä on suurempi merkitys elämämme kannalta kuin ikinä voisi uskoa.


Uuden aloittaminen on kuin menisi jääkylmään veteen. Tuleeko siitä mitään varvas kerrallaan?

Tietenkin jännittää koska ei voi tietää mitä siitä seuraa. Pelottaa kun ei voi olla varma pärjääkö. Mitä jos kaikki meneekin ihan pieleen?

No varmaa on ainakin tämä. Jos ei ollenkaan aloita, niin onnistumisprosentti on nolla. Mitään ei tapahdu, mikään ei muutu.

Epäonnistumisen riski vai hermostoa hiillostava staattinen tutina varvasta vedessä uitellen?

Yy-kaa-koo…


Tämä oli ensimmäinen postaus, jonka julkaisin uuden postilistani kautta. Olin suunnitellut sen aloittamista niin pitkään, muutamia vuosia. Olin veivannut ja vääntänyt, vaihtanut nimeä ja ideaa.

Tänään täysikuu on Neitsyessä tarkassa yhtymässä askendenttiini, tuohon syntymän ja uuden aloittamisen kohtaan kartalla. Ja sen innoittamana ajattelin, että antaa palaa, veteen vaan!

Tämä uusi postilista ei ole mikään uutiskirje tai markkinointiväline, vaan kanava omalle luovuudelleni, joka tarjoaa toivottavasti myös uudenlaisen yhteyden teihin, jotka haluatte lukea kirjoituksiani.

En ihan osaa käyttää tuota uutta alustaa vielä, joten kestää hetken päästä jyvälle kaikista toiminnoista. Suunnitelmissa on kuitenkin jakaa siellä sillä tavalla vapaasti ja intiimisti, mihin kaikille näkyvä blogi tai Instagram ei rohkaise. Toivon että se voisi jossain vaiheessa korvata sosiaalisen median alustat kokonaan, jotta voisin toteuttaa pitkäaikaisen unelmani niistä irtautumiseen. Mutta sitä odotellessa kirjoitan näitä komorebi-kirjeitä.

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: cottonbro studio 

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä