Astrologinen vihkimyspolku

astrologinen vihkimyspolku

Sielunkarttakoulutuksessa emme opi vain astrologiaa, tulkinnan tekemistä sekä eettistä ja ammatillista tapaa harjoittaa alaa. Sen lisäksi se vie sinut kasvotusten itsesi, uskomustesi ja ohjelmointiesi kanssa.

Kun harjoittelet löytämään oman äänesi, saat kohdata sen, mitä nousee esiin kun sinun pitäisi tulla näkyväksi omana itsenäsi. Saat kohdata pelkojasi ja nähdä rajoituksesi. Alat ymmärtää syvemmin puolustusmekanismejasi, alitajuisia toimintamallejasi ja uskomuksiasi. Alat myös nähdä itsesi ja elämäsi uusin silmin. Et enää voi suhtautua itseesi siitä ulkoapäin tulleesta “mitä pitäisi” -näkemyksestä käsin, jota et ole osannut kyseenalaistaa, koska olet pitänyt sitä totena. Salaperäisesti kaikki se “millainen pitäisi olla” tai “millaista elämää pitäisi elää” alkaa muuttua, kun alat vihdoin nähdä kuka olet ja ymmärtää itseäsi aivan uudesta näkökulmasta.

Sisäiset, keinotekoiset rakennelmat alkavat murentua, ne joiden et edes tiennyt olevan siellä, huolimatta kaikesta työstä (terapiasta, kursseista, koulutuksista, meditaatiosta, itsehoidosta) mitä olit itsesi kanssa tehnyt. Yhteytesi sisimpääsi, luomisvoimaasi ja luontoon joko herää tai vahvistuu, ja uusi kykysi nähdä muuttaa ihmissuhteesi sekä kokemuksesi elämästä.

Kaikki mitä tässä listasin, ovat nyt koulutuksessa mukana olevien omia kokemuksia, poimittu heiltä saamistani viesteistä ja keskusteluista. Kukaan, en edes minä, ei osannut odottaa tällaista, kun lähti mukaan “astrologiakoulutukseen”.

Tätä on shamanistinen astrologia. Se iskee syvälle ytimeen, eikä jätä kiveäkään kääntämättä. Ja silti se tekee sen lempeän rakkaudellisesti, innostavasti ja elävöittävästi. Lopputuloksena kuitenkin: kaikki muuttuu.

– – –

Haku viimeiseen henkilökohtaisesti ohjaamaani koulutukseen on nyt käynnissä. Koulutus alkaa 23.3.22 ja kestää vuoden. Löydät lisätietoja koulutuksesta täältä.

© 2022 Kirsi Halla-Seppälä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.