Ajanvarausohjeet

Ajanvaraus

Seuraavat vapaat ajan ovat:

 • 20.8.2019 klo 13:00
 • 27.8.2019 klo 11:00
 • 27.8.2019 klo 12:00
 • 27.8.2019 klo 13:00
 • 3.9.2019 klo 12:00
 • 3.9.2019 klo 13:00
 1. Vastaanottoaika: (valitse yllä olevasta vapaana olevien aikojen listasta)
 2. Etu- ja sukunimi:
 3. Puhelinnumero:
 4. Sähköpostiosoite:
 5. Syntymätiedot: 1) päivämäärä (pp.kk.vvvv) 2) paikka 3) kellonaika (tt:mm)
 6. Palvelu jonka haluat varata: tulkinta / energiatransmissio / combo

Syntymätiedot tarvitaan tulkintaa varten hyvissä ajoin ennen sovittua tapaamista. Muuta palvelua kuin tulkintaa varatessa voit jättää ne pois ajanvarausviestistä. Jos haluat tulkinnan suhteestasi toiseen ihmiseen, muista antaa myös hänen tarkat syntymätietonsa!

Ennen ajan varaamista tutustu palvelunkuvauksiin, hinnastoon, peruutusehtoihin ja muuhun tärkeään.


Kun olen vastaanottanut ajanvaraussähköpostisi, saat ajanvarausvahvistuksen, jossa saapumisohjeet ja muuta tärkeää, sekä erillisen laskun kirjanpidoltani (laskupiste.fi). Ajanvaraus astuu voimaan kun maksu on suoritettu.

Maksetut palvelut, lahjakortit ja sarjat tulee käyttää 6kk kuluessa ostopäivästä. Yllättävän esteen tai sairastumisen sattuessa muistathan perua aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tapaamisen alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa! Käytäntö on sama kaikille, riippumatta siitä mistä syystä asiakas jättää hänelle varatun aikansa käyttämättä.

Palveluni ovat syvästi henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi, tilanteessa jossa koen että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palveluni eivät olisi hyödyksi jollekulle vastaanotolleni tai järjestämääni tapahtumaan pyrkivälle, minulla on oikeus perua ajanvaraus tai osallistuminen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen varatun palvelun tai tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa maksettu summa palautetaan kyseiselle henkilölle kokonaisuudessaan.

Rekisteriseloste