Vastauspalsta

Vanhassa blogissani Astrologia ja arkkityypit ylläpidin vuosia palstaa, jossa vastasin ihmisten esittämiin kysymyksiin. Saan edelleen silloin tällöin erilaisia kysymyksiä sähköpostiini, ja koska suurin osa niistä on sellaisia, jotka ovat varmasti mietityttäneet muitakin, on tietysti parasta vastata kysymyksiin niin, että kaikki asiasta kiinnostuneet pääsevät lukemaan niitä.

Kesän 2017 aikana julkaisen blogissani kaikki nuo kysymykset vastauksineen, jotka ovat olleet tuolla aiemmalla vastauspalstalla. Sen lisäksi vastaan joukkoon muita kysymyksiä, joita ei ole aiemmin esitetty. Jos siis mielessäsi on jokin yleisluontoinen astrologiaa (tai jotakin muuta blogini aihealueeseen liittyvää) käsittelevä kysymys, lähetä se minulle sähköpostilla, niin valitsen niistä osan julkaistavaksi tämän kesäkampanjan aikana. Palvelu on ilmainen ja kysymykset julkaistaan nimettöminä niin, että kysyjää ei voi tunnistaa kysymyksestä.

VASTAUSPALSTA

Askarruttaako jokin astrologiassa? Mietityttääkö tähtikartan tulkinta?

Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi

Sähköpostitse esitetyt kysymykset julkaistaan täällä mahdollisesti lyhennettyinä ja ilman nimiä tai muita henkilötietoja, kysyjän anonymiteettiä suojaten. Palvelu on ilmainen!

Vastauksia jo kysyttyihin kysymyksiin (uusin ensimmäisenä):

// linkit uusiin kysymyksiin ilmestyvät sitä mukaa kun vastaukset julkaistaan blogissa.

Vastaan ensisijaisesti niihin kysymyksin, jotka voivat hyödyttää muitakin ihmisiä samojen kysymysten äärellä. Tarkkoja henkilökohtaisia katsauksia ja tulkintoja ei siis ole mahdollista tämän vastauspalstan kautta saada, ja sellaista halutessasi kannattaa tilata oma tulkinta.

Vastauksia kysymyksiisi saatat löytää myös blogissa jo julkaistuista artikkeleista, kartantulkintaoppaasta (päivitän tätä parhaillaan) ja Astrologia -sivulta.

Translate »