“Treffit meedion kanssa”

Tällä uusimman Voi Hyvin -lehden kannessa olleella lauseella viitattiin juttuun, jossa oli haastateltu kolmea erilaista näkijää ja vertailtu heidän palvelujaan. Itseni lisäksi jutussa oli mukana Susan Hedman ja Harriet Piekkola. Ja koska ihmiset usein kaipaavat nimikkeitä, määritelmiä ja luokittelua, Susan oli nimetty kanavoijaksi, Harriet meedioksi ja minut näkijäksi. Nämä nimitykset antavat kuitenkin usein epämääräisen mystisiä mielikuvia, ja suurelle osalle ihmisistä ne eivät avaudu ollenkaan. Mistä siis on kysymys?

Itselleni nimitys “näkijä” on tuntunut sopivimmalta siksi, että se kertoo luonnollisesta kyvystä nähdä ja havainnoida – vaikkakin ehkä sellaista, mikä monelta jää huomaamatta. Omalla kohdallani intuitiivinen näkeminen on kokonaisvaltainen aisti, joka ilmenee paljon monimuotoisemmin kuin pelkkänä visuaalisena kykynä, eikä sitä voi sammuttaa tai panna pois päältä.

Kuten lehtijutussa sanotaankin, luulin pitkään että kyky aistia, nähdä ja ymmärtää energioita, tunnelmia, latauksia, sisäisiä rakenteita, ääneen lausumattomia ajatuksia ja kätkettyjä tunteita – siis asioiden sisäpuolta – on aivan jokapäiväistä ja normaalia muidenkin elämässä. Erityisesti läheisissä ihmissuhteissa on ollut ongelmallista nähdä niin paljon, tietää liikaa, ja yrittää tasapainoilla sellaisen materiaalin kanssa, joka ei itselle kuulu ja jota toinen ei halua kohdata.

Uskon siis että asioiden “sisään” näkeminen on täysin luonnollinen ominaisuus, joka on monelta mennyt tukkoon ihan jo pelkästään siitä syystä, että aistimme ylikuormittuvat joka päivä ulkoisten ärsykkeiden ja informaation tulvasta. Ei siis niin ettemme osaisi nähdä, vaan niin ettemme halua nähdä. Kyky virittyä erilaisille taajuuksille on kykyä mennä asioiden sisään ja välittää tietoa sille joka sitä haluaa kuulla. Taajuuksilla tarkoitan muun muassa eri ihmisten, tunteiden, ajatusten, toiveiden, menneisyydestä jääneiden alitajuisten ohjelmointien, muistijälkien ja tulevaisuuteen suuntautuneiden luomismallien sekä mielen tuolla puolen olevan korkeamman viisauden taajuuksia – ne ovat kuin radioaallot, jotka värähtelevät sisäkkäin eri korkeuksilla, ja joita radio – tässä tapauksessa minä – voi virittyä näkemään, kuulemaan, kokemaan ja toistamaan.

Omalla kohdallani näkeminen on siis paljon laajempi käsite kuin vain “nähdä” jotain ulkoisin tai sisäisin silmin. Paremmin asiaa kuvaisi sana “välittäminen”, sillä radion tavoin kauttani kulkee informaatiota sieltä, millä taajuuksilla havainnoin, ja sen lisäksi välitän korkeammasta lähteestä tulevaa tietoisuutta muuntavaa energiaa.

muutos tapahtuu ©kirsihallaseppala

Olen käynyt läpi lukemattomia henkiseen kehitykseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen tähtääviä koulutuksia, sekä osallistunut monille energianvälitys-, healing- ja reiki- kursseille, mutta tutustuttuani Oneness Universityyn kaikki se alkoi tuntua toisarvoiselta. Kun valmistuin deekshan eli ykseyden siunauksen (Oneness Blessing) välittäjäksi, ymmärsin kuka olen ja miksi olen täällä. Deekshan aikaansaaman neurobiologisen, heräämiseksi kutsutun muutoksen myötä löysin itseni ja kadotin itseni.

En ole parantaja, en pyri korjaamaan ketään, en yritä vaikuttaa keneenkään tai saada mitään aikaan. Heräämisen jälkeen sillä kuka olen, kuka luulin olevani, kuka haluaisin olla tai millainen persoonani on, ei ollut enää mitään merkitystä. Minun tehtäväni on olla pelkkä välittäjä. Jonkun toisen kohdalla se voisi olla jotain aivan muuta.

Näen usein itseni läpinäkyvänä putkena, pelkkänä instrumenttina, minkä kautta maailmankaikkeuden korkeampi tietoisuus manifestoituu. Tulkintatilanteissa monet kokevat energian virtaavan ja tietoisuutensa laajenevan sen myötä. Jopa silloin kun en vielä puhunut asiasta julkisesti, jotkut asiakkaani saattoivat yhtäkkiä kesken tulkinnan hätkähtää ja kuvata muutosta olotilassaan. He kertoivat sen tuntuvan voimakkaana energianvirtauksena, kasvot saattoivat lehahtaa punaiseksi, ihana, pehmeä ja lämmin aalto kietoi syliinsä, ja oli hyvin kevyt olla. Osa jopa kuvasi kokemusta sanoilla “kuin olisi siunattu”.

En siis työssäni pelkästään välitä informaatiota näkymättömiltä tasoilta, vaan vedän asiakkaan mukanani näkemään, kokemaan ja ymmärtämään itse. Vastaanotollani itketään, nauretaan ja halataan, tai sitten ei, kukin kokee asiat tavallaan. Moni kuitenkin lähtee tapaamisestamme kevein askelin ja valoa hehkuen. Ongelma, joka alussa saattoi tuntua musertavalta ja mahdottomalta ratkaista, on kadonnut. Tietoisuuden tason muuttuessa kaikki muuttuu.

Kun siirrymme pois siltä taajuudelta missä ongelma on syntynyt, koemme nopean ja ihmeellisen transformaation. Mikään ei ole muuttunut, ja kaikki on muuttunut. Et voi itse saada sitä aikaan, minä en tee sitä sinulle, mutta se on siunaus jonka voit saada. Siitä minun työssäni ja elämässäni “näkijänä” on kysymys.

2 Comments

  1. Moikka!

    Tätä tekstiä kun luin, osittain tuntui kuin olisi kirjoitettu minusta. Minulla on hyvin samanlaisia kokonaisvaltaisia koko kehon näkemiskokemuksia. Tuntuu kuin lukisin ihmisten ajatuksia, aistisin heidän tunteensa ällistyttävän tarkasti ja vain katsomalla vieraitakin ihmisiä näkisin visuaalisia välähdyksiä heidän tulevaisuudestaan/kohtalostaan. Usein minulta onkin kysytty, luetko sinä ajatuksia? Meinaan välillä tulla hulluksi, kun näen niin paljon enemmän kuin esim. minua vanhemmat ihmiset. Näen paljon laajempia kokonaisuuksia asioista ja ihmisistä. Muut mm. sukulaiseni vähättelevät näitä “kykyjäni” haihatteluna/mielikuvituksena/huuhaana..Olen jopa kokenut ihmisten suuttuvan minulle kun näen heidän lävitseen. Joskus luen ihmissiä kuin avointa kirjaa, joskus ihmisen ympärillä on kuin tumma läpinäkymätön ns. viitta, jonka läpi ei näe..kaikkea sitä ihmisparalla elämä teettää..

    1. Hei Tiia!

      Ihana kuulla että pystyit samastumaan kirjoitukseeni. Kuten sanottu, kyseessähän on aivan normaali kyky, joka luonnostaan on jokaisella ihmisellä, mutta koska se on niin harvalla tietoisesti käytössä, sitä saatetaan kummeksua tai pitää ihmeellisenä. Maailma on suuressa muutoksessa ja ihmiset sen mukana. Olisi hyvä että tästä “aistista” tiedettäisiin yleisesti enemmän, niin ihmiset eivät turhaan olisi huolissaan ja hädissään kun käyttämättömänä ollut aisti alkaa avautua. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

Comments are closed.

Translate »