Tekemällä oppii

Olen aivan uskomattoman innoissani ja onnellinen siitä, että vuosien suunnittelun ja “en-mä-osaa” -ajattelun jälkeen tein itselleni nämä kotisivut. Ja kirouksenkaltaisesta perfektionismistani huolimatta uskallan melkein sanoa, että ne ovat valmiit. No toki pientä säätöä vielä…

Sitä kuulkaa osaa ihan mitä vaan, kun alkaa tekemään, eikä luovuta ennen kuin on valmista. Luulen että monella jää paljon toteuttamatta ihania juttuja, kun ajattelee ettei osaa. Itsekin olen kuullut joissain yhteyksissä että “hyvähän sun on tehdä kun osaat”. Mutta totuus on, että aloittaessa en ole osannut, vaan tekiessä oppinut. Ja rakastan sitä ihanaa, kihelmöivää, lämmintä ja hekumallista tyytyväisyyden tunnetta, kun on saanut jotain itselleen tärkeää tehtyä. Olkoon se sitten että on saanut pyykit narulle kuivumaan (se tuntuu joskus mahdottoman vaikealta), perustettua kasvimaan, aloitettua blogin, laulettua karaokessa tai ilmaistua jonkin tunteen runon sanoin


Tehdään jooko sitä mikä tekee sydämen onnelliseksi eikä anneta sen olla esteenä, ettei ihan vielä osaa.

8 Comments

 1. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

 2. Rennon, tyylikkäät kotisivut, onnittelut <3 Täytyy enemmän miettiä tuota tekiessä oppii ja alkaa soveltaa sitä.

 3. Täällä ollaan ja hyvältä näyttää uudet sivut. Uudennäköiset, vaikkakin tyyli tunnistettavissa. Olin yllättynyt ratkaisukeskeisen terapian opinnoistasi, en tiennyt.. Kiva juttu! Sellaista osaamsta ei todellakaan ole tässä maassa liikaa.

  1. Mahtavaa että tulit kurkkaamaan uutta virtuaalista kotiani! Kiitos! Olisin halunnut tuoda Hullut teekutsut tyylin tännekin kuvineen, mutta lopulta päädyin siihen, että aika aikaa kutakin. Jätin sentään jotain vanhasta blogista muistoksi: avatar-kuvani. :)

   Itsekin olen ollut yllättynyt ratkaisukeskeisen suuntauksen valinnasta, se tuli vähän puun takaa, olen ollut aina enemmän kallellaan psykodynaamiseen suuntaan. Mutta kun sain tietää mistä ratkaisukeskeisyydessä on kyse, olin täysin myyty. Se on niin oma juttu ettei parempaa voi olla. Psykoterapia on muutenkin ollut läsnä elämässäni jo teinistä asti, lähisuvussa psykoterapeutteja ja muita alan harjoittajia, ja muutenkin on ollut jotenkin aina itsestään selvää, että jossain vaiheessa hankin virallisen pätevyyden. Sillä tiellä siis ollaan! :)

 4. Ihanat nämä uudet sivusi ja tuo kuva au naturel sinusta. Kaikkea ihanaa, onnellista ja suloista uudelle alulle!

  1. Hei Elisa! Olipa ihana yllätys että olit käynyt tutustumassa uuteen blogiini. Kiitos paljon kauniista ja kannustavista sanoistasi. Vähän tämä uusi alku jännittää, että mitä tästä tulee vai tuleeko mitään. Oli niin haikeaa jättää Hullut teekutsut, mutta bloggaamisinto on kyllä kova.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *