Täydenkuun näkijäillat

Olen jo pitkään miettinyt miten voisin paremmin palvella teitä, jotka joudutte odottelemaan tulkintaan pääsyä useamman kuukauden, tai teitä joille täyspitkä tulkintatapaaminen tuntuu tällä hetkellä liian suurelta satsaukselta, tai teitä jotka haluaisitte saada vastauksen vain johonkin tiettyyn asiaan, tai teitä jotka olette kysyneet miten ja missä voisitte vastaanottaa tietoisuutta kohottavaa deekshaa (Awakened Oneness Blessing) eli sydäntietoisuutta ja pysyvää mielenrauhaa sekä läsnäoloa aktivoivan siunauksen.
125 valoheinät 2011 ©kirsihallaseppala
Näistä mietteistä syntyi idea tapahtumasta, joka sai nimeksi Täydenkuun näkijäilta. Kyseessä on kerran kuukaudessa järjestettävä tilaisuus, jonne voit tulla näkemään ja kokemaan, hiljentymään, rauhoittumaan tai latautumaan. Iltojen sisältöön kuuluu yhteinen meditaatio/hiljentyminen, jonka jälkeen halukkailla on mahdollisuus esittää minulle kysymyksiä. Ne voivat olla yleisesti astrologiaan, henkisyyteen, näkemiseen, kanavointiin tai muuhun osaamisalueeseeni liittyviä, tai sitten ne voivat olla aivan henkilökohtaisia, kysyjän omaa elämää koskevia kysymyksiä. Kanavoinnin ja keskustelun jälkeen jokainen joka haluaa saa vastaanottaa deekshan eli ykseyden siunauksen, joka aikaansaa neurobiologisen muutoksen aivoissa ja käynnistää tietoisuuden heräämisprosessin tai vahvistaa jo käynnissä olevaa prosessia entisestään.

Olen saanut omakohtaisesti todistaa ja myös kuulla asiakkailtani miten uskomattomia asioita deeksha on saanut aikaan. Ihmeitä todellakin tapahtuu! Deekshalla ei kuitenkaan pyritä mihinkään tiettyyn (mielen luomaan) lopputulokseen tai ulkoiseen muutokseen. Korkeimmasta tietoisuudesta (joku voi kutsua sitä jumalalliseksi, joku toinen kollektiiviseksi älyksi tai korkeammaksi itseksi) peräisin oleva siunausenergia ei ole mikään parannusmenetelmä eikä sitä yritetä ohjailla välittäjän toimesta. Se ei myöskään pidä sisällään mitään tiettyä filosofiaa, uskontoa tai henkistä suuntausta, eikä sinun ole tarkoitus omaksua mitään uutta ajattelutapaa tai uskomusjärjestelmää. Se sopii yhtä hyvin ateistille, uskovaiselle kuin henkisesti omaa yksilöllistä polkuaan kulkevallekin.

Deeksha toimii jokaisen elämässä omalla tavallaan, aktivoiden vastaanottajan omaa, ainutlaatuista, yksilöllistä henkistä kasvuprosessia ja siirtymistä pienen mielen hallinnasta sydämen ja korkeamman itsen ohjaukseen. Voit lukea lisää deekshasta täältä.

Missä: Kruunuvuorenkatu 1, 00160 Helsinki
Milloin: 8.10.14 klo 18-20
Mitä: yhteinen meditaatio/hiljentyminen, viestien ja vastausten kanavointi, deeksha eli awakened oneness blessing
Hinta: 25€ (sis. 24% alv. + oma astrologinen syntymäkartta ja ajankuvataulukko)
Ilmoittautuminen: Sähköpostitse: yhteys@kirsihallaseppala.fi . Anna ilmoittautumisen yhteydessä myös puhelinnumerosi sekä syntymätietosi (syntymäpäivämäärä, kellonaika ja syntymäpaikka).

4 Comments

    1. Jes, olette molemmat mukana koska Susanna laittoi sähköpostin viime viikolla. En saa näistä kommenteista mitään ilmoituksia, joten huomasin tämän viestisi vasta tänään 4.11. :)

  1. Hei Kirsi! Ilmoittaudun ke 8.10 14 näkijä iltaan, mahtuuko?
    27.09.1966 klo 11.05 Mänttä
    AP ( Helsinki ) Tarkka AP vaihtuminen ko pvm Tre Hämeenkyrö. Terkuin Pia

    1. Hei Pia! Olipa hyvä että huomasin tämän viestisi täältä. Varminta aina laittaa ilmoittautumiset sähköpostiin! Olet oikein lämpimästi tervetullut mukaan, laitan vielä sähköpostia kaikille osallistujille lähempänä itse tilaisuutta.

Comments are closed.

Translate »