Täydenkuun ilta

Tule mukaan rakkaudelliseen, avaavaan ja koskettavaan iltaan, missä kaikki on mahdollista! Täydenkuun ilta on tilaisuus, jonne voit tulla näkemään ja kokemaan, hiljentymään, rauhoittumaan, parantumaan tai latautumaan. Iltojen sisältöön kuuluu yhteinen meditaatio/hiljentyminen, mantrachanting ja mahdollista keskustelua esiin nousevista teemoista ja ajan energioista.

Illan aikana tulkitsen ja kanavoin täydenkuun karttaa eli kerron selkein sanoin mitä ajan energiat ovat tällä hetkellä aktivoimassa käytännön elämässä. Sen jälkeen laulamme yhdessä kaunista ja tietoisuutta kohottavaa mantraa, teemme matkaa syvälle sisimpään voimallisen ryhmämeditaation muodossa, jonka jälkeen välitän kaikille osallistujille siunaavaa, läsnäoloa ja sydänyhteyttä vahvistavaa korkeimman tietoisuuden energiaa. Välitän siis jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti kontaktissa deekshan eli ykseyden siunauksen, joka aikaansaa neurobiologisen muutoksen aivoissa ja käynnistää tietoisuuden heräämisprosessin tai vahvistaa jo käynnissä olevaa prosessia entisestään. Tämä tarkoittaa sitä, että siirtyminen pienen mielen hallinnasta lähemmäs omaa aitoa, korkeampaa itseä on mahdollista.

Tilassa on läsnä korkeat parantavat, karmaa purkavat ja tietoisuutta kohottavat energiat, jotka voivat aikaansaada merkittäviä muutoksia osallistujien elämässä. Kyseessä on siis voimallinen tilaisuus, joka hoitaa, siunaa ja transformoi elämääsi juuri sinulle parhaalla mahdollisella tavalla!

Olen saanut omakohtaisesti todistaa ja myös kuulla asiakkailtani miten uskomattomia asioita deeksha on saanut aikaan. Ihmeitä todellakin tapahtuu! Deekshalla ei kuitenkaan pyritä mihinkään tiettyyn (mielen luomaan) lopputulokseen tai ulkoiseen muutokseen. Korkeimmasta tietoisuudesta (joku voi kutsua sitä jumalalliseksi, joku toinen kollektiiviseksi älyksi tai korkeammaksi itseksi) peräisin oleva siunausenergia ei ole mikään parannusmenetelmä eikä sitä yritetä ohjailla välittäjän toimesta. Se ei myöskään pidä sisällään mitään tiettyä filosofiaa, uskontoa tai henkistä suuntausta, eikä sinun ole tarkoitus omaksua mitään uutta ajattelutapaa tai uskomusjärjestelmää. Se sopii yhtä hyvin ateistille, uskovaiselle kuin henkisesti omaa yksilöllistä polkuaan kulkevallekin.

Deeksha toimii jokaisen elämässä omalla tavallaan, aktivoiden vastaanottajan omaa, ainutlaatuista, yksilöllistä henkistä kasvuprosessia ja siirtymistä pienen mielen hallinnasta sydämen ja korkeamman itsen ohjaukseen.

Ota mukaan vesipullo, villasukat ja mukavat vaatteet joissa on helppo rentoutua. Istumme tilaisuudessa lattialla, joten ota mukaan jokin mielellään napakka ja paksu tyyny ja/tai joogamatto, jonka päällä voit istua mukavasti koko illan. Niille joiden terveys ei salli lattialla istumista on tarjolla myös tuoleja. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä tunnelmissa missä olet. ♥

Translate »