Tajunnan räjäyttävä täysikuu

Tunnetteko tämän jännittävän innostuneen pulputuksen energioissa? Jotain uutta kuplii, kuin vapaaksi pyrkivä vesi jään pinnan alla. Kun jään pintaan rapsahtaa railo, ei aikaakaan kun se (=rajoittava rakenne ja muoto) alkaa sulaa ja vapauttaa veden aaltoilemaan niin kuin se haluaa, ja se pystyy taas heijastamaan auringon kultaamat säteet pinnastaan.

Tule huomenna mukaan Täydenkuun iltaan, siellä puhun näistä ajan energioista ja mantran laulamisen ja meditaation jälkeen saatte kylpeä ihanassa kultaisessa siunausenergiassa, iltaan on muutamia paikkoja vielä jäljellä. Käy ostamassa paikka suoraan nettikaupastani niin varmistat pääsyn tilaisuuteen. Sydämessä kutkuttelee, että siitä tulee i-h-a-n-a ilta.

*

Huhtikuun täysikuu Vaa’an merkissä on huikean energinen ilotulitus muutos- ja uudistumisenergiaa. Ihmiskunta on kokemassa tietoisuuden kvanttihyppyä ja tämä täysikuu on yksi kosmisista porteista, jolloin meitä ”tuupataan eteenpäin” ja tietoisuuden laajentumisen myötä uusien näköalojen, oivallusten, keksintöjen ja kykyjen avautuminen on mahdollista. Jäykät ja luutuneet vanhan energian rakenteet eivät tule kestämään tätä muutosta, eikä todellista tietoisuuden kasvua voi tapahtua ilman sydänyhteyttä, empatiaa, rakastavaa välittämistä ja syvää juurtumista läsnäolevaan hetkeen. Tule mukaan rakkaudelliseen, avaavaan ja koskettavaan iltaan, missä kaikki on mahdollista! ♥

Illan aikana kerron selkein sanoin mitä ajan energiat ovat tällä hetkellä aktivoimassa käytännön elämässä. Sen jälkeen laulamme yhdessä kaunista ja tietoisuutta kohottavaa mantraa, sitten teemme yhdessä matkaa syvälle sisimpään voimallisen ryhmämeditaation muodossa, jonka jälkeen välitän kaikille osallistujille siunaavaa läsnäoloa ja sydänyhteyttä vahvistavaa deekshaa.

*

Täydenkuun ilta on kerran kuukaudessa järjestettävä tilaisuus, jonne voit tulla näkemään ja kokemaan, hiljentymään, rauhoittumaan tai latautumaan. Iltojen sisältöön kuuluu yhteinen meditaatio/hiljentyminen, mantrachanting ja mahdollista keskustelua esiin nousevista teemoista ja ajan energioista. Tilassa on läsnä korkeat parantavat, karmaa purkavat ja tietoisuutta kohottavat energiat, jotka voivat aikaansaada merkittäviä muutoksia osallistujien elämässä. Kyseessä on siis voimallinen tilaisuus, joka hoitaa, siunaa ja transformoi elämääsi juuri sinulle parhaalla mahdollisella tavalla!

Meditaation, kanavoinnin ja keskustelun jälkeen välitän jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti deekshan eli ykseyden siunauksen, joka aikaansaa neurobiologisen muutoksen aivoissa ja käynnistää tietoisuuden heräämisprosessin tai vahvistaa jo käynnissä olevaa prosessia entisestään.

Olen saanut omakohtaisesti todistaa ja myös kuulla asiakkailtani miten uskomattomia asioita deeksha on saanut aikaan. Ihmeitä todellakin tapahtuu! Deekshalla ei kuitenkaan pyritä mihinkään tiettyyn (mielen luomaan) lopputulokseen tai ulkoiseen muutokseen. Korkeimmasta tietoisuudesta (joku voi kutsua sitä jumalalliseksi, joku toinen kollektiiviseksi älyksi tai korkeammaksi itseksi) peräisin oleva siunausenergia ei ole mikään parannusmenetelmä eikä sitä yritetä ohjailla välittäjän toimesta. Se ei myöskään pidä sisällään mitään tiettyä filosofiaa, uskontoa tai henkistä suuntausta, eikä sinun ole tarkoitus omaksua mitään uutta ajattelutapaa tai uskomusjärjestelmää. Se sopii yhtä hyvin ateistille, uskovaiselle kuin henkisesti omaa yksilöllistä polkuaan kulkevallekin.

Deeksha toimii jokaisen elämässä omalla tavallaan, aktivoiden vastaanottajan omaa, ainutlaatuista, yksilöllistä henkistä kasvuprosessia ja siirtymistä pienen mielen hallinnasta sydämen ja korkeamman itsen ohjaukseen.

Järjestäjä: Kirsi Halla-Seppälä
Missä: Kruunuvuorenkatu 1, 00160 Helsinki (porttikoodi: 4733)
Milloin: 11.4.2017 klo 18 – 20
Mitä: ryhmämeditaatio, mantra, deeksha eli oneness blessing
Maksu: 35€ https://holvi.com/shop/kirsihallaseppala/
Peruutukset: mikäli et pääsekään tilaisuuteen, voit antaa tai myydä paikkasi eteenpäin, lunastetun pääsylipun hinta palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tilaisuus peruuntuu järjestäjän toimesta

Ota mukaan vesipullo, villasukat ja mukavat vaatteet joissa on helppo rentoutua. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä tunnelmissa missä olet. ♥

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *