Steroideja sielulle

steroideja sielulle

Hei kaikki fellow empaths eli kanssaempaatikot, onko uusikuu Ravussa nostanut tunteita pintaan? Onko niin sanotusti tilanne päällä? 

Tein pari päivää sitten tällaisen taikauutteen, joten jos tykkäät kantaa maailmaa harteillasi ja uskot (alitajuisesti) että ihmisten tunteet ja käsittelemättömistä ongelmista kumpuavat reaktiot ovat sinun vastuullasi, niin tässä olisi, omat rajat, suoraan pullosta. Nautitaan omalla vastuulla. (Nimittäin kun alat muuttua, etkä enää pysty jatkamaan toisten kannattelua ja muuta sinulle kuulumatonta jeesustelua, se tuppaa sekoittamaan pakkaa lähisuhteissa.)

Tietenkään mikään troppi tai rohto ei muuta sinua, ellet itse ole valmis muuttumaan. Mutta mukavaa tukea ja eteenpäin työntävää boostia (steroideja sielulle?) tästä saa esimerkiksi oman terapiaprosessin tueksi.


Tein tämän ihanan kukkauuteseoksen auttamaan tunteiden vapaata ja luonnollista virtausta, sekä vahvistamaan omia rajoja. Tämä on paikallaan erityisesti silloin, kun sielusta kumpuaa laulu: “En voi enää kannatella toisia tai ottaa vastuuta asioista, jotka eivät minulle kuulu.”

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö voisi tukea ja auttaa toista hädässä, vaan sitä että ei ota vastuulleen asioita, joille ei lopulta edes voi mitään, kuten esimerkiksi toisten tunteet tai kroonistuneet ongelmat, joille toinen ei itse halua tehdä mitään.

  • Siankärsämö – suojaamaan muiden tunteilta ja energioilta
  • Tuomi – avaamaan tunteiden virtausta; suuttumuksen tukahduttamisen lopettaminen
  • Suopursu – auttamaan ahdistuksen takana olevien tukosten purkautumista
  • Ruiskaunokki – tukemaan menneisyyden kokemuksista palautumista
  • Kuusi – edistämään huolista, paineista ja vanhoista toimintamalleista vapautumista

Aktivoin nämä ja laitoin ihanalta Delilalta (@wildwoodgatherer ja Wild Herbarium) saamaani “Wild Heather Tincture” -pulloon, jossa oli jäljellä vielä vähän kanervauutetta ja kanervankukkahunajaa. Lisäsin sekaan korkillisen brandya ja raikasta vettä. Annostelen tästä sitten muutamia tippoja kielen päälle noin neljä kertaa vuorokaudessa, niin kauan kuin pullosta riittää.

Ja tiedän odottaa rakkaudentäyteistä ihmettä.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 25 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja shamanistisen astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee shamanistisia matkoja sekä astrologisia tulkintoja asiakkaille.