Hinnasto ja palvelut 2021

TULKINTA + SHAMANISTINEN ENERGIATYÖSKENTELY 225€ varaa aika

Tämä yhdistelmä on sinulle, joka haluat mahdollisimman kiireettömän, yksilöllisen, syvällisen ja transformatiivisen elämyksen. Aloitamme yhteisen matkamme keskustelulla, jonka aikana asetat intention ja kerrot siitä mihin toivot apua, vahvistusta, ymmärrystä, uutta näkökulmaa tai muutosta. Alkukeskustelun jälkeen saat toivomiasi aiheita käsittelevän astrologisen tulkinnan, jota seuraa lopulta voimallisesti energiataajuutta kohottava, energiatukoksia ja tiedostamattomia ohjelmointeja purkava, eheyttävä ja sydäntä avaava shamanistinen energiahoito, jonka aikana virityn energiaasi, avaan tiedostamattomia ohjelmointejasi ja kanavoin korkeampaa tietoisuuttasi.

Palvelun kokonaiskesto on 90 min. ja siihen sisältyy:

 • intention asettaminen ja kysymykset 15 min.
 • kanavoitu astrologinen tulkinta 30 min.
 • shamanistinen energiatyöskentely 45 min.

Tapaamisemme järjestetään Zoom-puheluna, ja halutessasi saat siitä äänitteen jälkikäteen.

HUOM! Saat vähän ennen tapaamisemme alkua Zoom-linkin sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit maksun yhteydessä. Tästä linkistä pääset “etävastaanotolle”. Tapaaminen voidaan järjestää videopuheluna tai ilman videota toiveesi mukaisesti.

ASTROLOGINEN KONSULTAATIO 145€ varaa aika

Puhelinkonsultaatio on astrologiaan ja sisäiseen näkemiseen pohjautuva, toivomaasi aihetta käsittelevä yksilöllinen ja ainutkertainen tulkinta, jossa saat syvällisen, selkeän ja kokonaisvaltaisen katsauksen sinulle ajankohtaiseen ja tärkeään asiaan.

Puhelinkonsultaatiota varten tarvitsen syntymätietosi sekä kysymyksesi tai sen asian jota haluat tulkinnan käsittelevän. Nämä on toimitettava minulle viimeistään kolme päivää ennen varattua aikaa.

Käytän erilaisia astrologisia menetelmiä intuitiivisen tulkinnan ja kanavoinnin apuna. Palvelun kokonaiskesto on 60 min, josta kysymykseesi virittyminen ja asiaasi koskevien karttojen laatiminen ja niihin syventyminen ennen puheluamme vie vähintään 30 min ja itse konsultaatiopuhelun kesto on 30 min.

Hyödyt konsultaatiosta eniten silloin, kun sinulla on valmiina mahdollisimman ajankohtainen, henkilökohtaisesti tärkeä, täsmällinen ja selkeä kysymys. Hyvin laajat ja abstraktit kysymykset, kuten “mikä on elämäni tarkoitus?” tai tulevaisuuden ennustamiseen liittyvät kysymykset, kuten “millainen terveydentilani on ensi vuonna?” tai “milloin saan töitä/löydän elämänkumppanin?” eivät ole paras mahdollinen valinta puhelinkonsultaatiossa käsiteltäväksi.

Konsultaation aiheena voi olla mikä tahansa sinua mietityttävä asia. Alla joitakin esimerkkejä teemoista, joista yhteen kerrallaan voidaan konsultaatiossa keskittyä:

 • Henkilökohtainen ajankuva / Minkä aika nyt on?
 • Työ/ura/opiskelu
 • Parisuhde/ihmissuhteet
 • Jokin henkilökohtainen haaste tai ongelma
 • Tunnelukot, energeettiset tukokset
 • Alitajuiset ohjelmoinnit ja uskomukset
 • Tunnetyyppi, tarpeet ja turva
 • Isä/äitisuhde
 • Sielunsuunta / elämäntehtävä
 • Tulkinta lapsen kartasta vanhemmuuden tueksi

Jos haluat äänittää konsultaation (vahva suositus!), niin testaa äänityksen toimivuus hyvissä ajoin ennen tulkinnan alkua.


Jokainen tulkinta on ainutkertainen ja yksilöllinen kokonaisuus, jossa saat vastauksia esittämiisi kysymyksiin ja kartoitusta toivomiisi aiheisiin. Tulkintaa varten laadin sinulle astrologisen syntymäkartan, jota käytän intuitiivisen tulkinnan ja kanavoinnin apuna. Mitä täsmällisempiä ja ajankohtaisempia, sinulle tärkeitä kysymyksiä esität tapaamisemme aikana, sitä enemmän tulkinnasta on sinulle hyötyä. Voimme käsitellä esimerkiksi työhön, elämän suuntaan, ihmissuhteisiin, menneisiin elämiin/sisäisiin hahmoihin, murroskohtiin, alitajuisiin ohjelmointeihin, uskomuksiin ja asenteisiin sekä synnynnäisiin valmiuksiin ja haasteisiin liittyviä kysymyksiä.

Tulkinta palvelee sinua parhaiten silloin, kun haluat sen avulla nähdä laajemmin ja ymmärtää syvemmin sitä kuka olet tai minkä aika nyt on. Ja vaikka voimme tulkinnassa hyvinkin tarkkaan hahmottaa erilaisia prosesseja, teemoja, tunnelmia ja ajoituksia elämässäsi, konkreettisten tapahtuminen ennustaminen ei ole mahdollista.


Peruutusehdot ja muita tietoja

Maksetut palvelut, lahjakortit ja sarjat tulee käyttää 6kk kuluessa ostopäivästä. Yllättävän esteen tai sairastumisen sattuessa muistathan perua aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin, jolloin ennakkoon maksetun palvelun hinta palautetaan sinulle. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tapaamisen alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa. Käytäntö on sama kaikille, riippumatta siitä mistä syystä asiakas jättää hänelle varatun aikansa käyttämättä, niin vastaanotolla kuin puhelimitse tapahtuvissa palveluissa.

Palveluni ovat syvästi henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi, tilanteessa jossa koen että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palveluni eivät olisi hyödyksi jollekulle vastaanotolleni tai järjestämääni tapahtumaan pyrkivälle, minulla on oikeus perua ajanvaraus tai osallistuminen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen varatun palvelun tai tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa maksettu summa palautetaan kyseiselle henkilölle kokonaisuudessaan.

Rekisteriseloste

Translate »