Kun sydän on auki, muuta ei tarvita.

Palvelujeni tarkoituksena on auttaa sinua:

 • Lisäämään itsetuntemustasi ja asioiden ymmärtämistä laajemmasta näkökulmasta
 • Vahvistamaan sisäisen kuulemisen ja intuitiivisen tietämisen kykyäsi
 • Juurtumaan syvemmin omaan itseesi ja läsnä olevaan hetkeen
 • Parantamaan ihmissuhteitasi
 • Purkamaan menneisyydestä peräisin olevia ohjelmointeja ja muuttamaan “aina mulle käy näin” -uskomuksia
 • Kartoittamaan ja toteuttamaan unelmiasi
 • Virittymään “omalle taajuudellesi” ja luomaan elämästäsi luovempaa, antoisampaa ja enemmän itsesi näköistä
 • Tulemaan tietoiseksi voimavaroistasi muuttaa elämääsi ja saavuttaa päämääräsi
 • Luomaan tietoisemmin elämääsi sellaista mitä rakastat ja arvostat

HUOM! Palveluni tulevat muuttumaan vuoden 2019 aikana, kun pääpaino työssäni siirtyy kirjoittamiseen ja ryhmien kanssa työskentelyyn (kasvuryhmät, koulutukset ja workshopit).

Hinnasto ja palvelut

TULKINTA VASTAANOTOLLA 125€ / 45 min.

Tulkinta on sisällöltään ja menetelmiltään hyvin toisenlainen palvelu kuin prosessinomainen vastaanottotyöskentely. Jokainen tulkinta on ainutkertainen ja yksilöllinen kokonaisuus, jossa saat vastauksia esittämiisi kysymyksiin ja kartoitusta toivomiisi aiheisiin (sielunsuunnitelma, ajankuva, ihmissuhteet jne.). Jos haluat äänittää tulkinnan, varaa mukaan oma sanelin tai puhelin jolla äänitys onnistuu. 

TULKINTA PUHELIMESSA 95€ / 30 min.

Puhelintulkinta on astrologiaan ja sisäiseen näkemiseen pohjautuva konsultaatio, joka on tarkoitettu vastaanotollani ehkä useammankin kerran käyneille, jotka haluavat nyt kysyä vain jotain tiettyä asiaa. Puhelinkonsultaatiota varten kirjoita etukäteen paperille 1-3 mahdollisimman ajankohtaista, henkilökohtaisesti tärkeää, täsmällistä ja selkeää kysymystä. Hyvin laajat ja abstraktit kysymykset (kuten “mikä on elämäni tarkoitus?”) eivät ole paras mahdollinen valinta puhelinkonsultaatiossa käsiteltäväksi.

COMBO VASTAANOTOLLA 185€ / 75 min.

Combo on sinulle, joka haluat mahdollisimman kiireettömän, yksilöllisen, monipuolisen ja syvällisen elämyksen vastaanotolla. Täyspitkää tulkintaa seuraa ihanan rentouttava, sydäntä avaava ja energiataajuutta kohottava energiatransmissio.

YKSILÖPROSESSI 95€ / 45 min. // Tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta varata uusia aikoja yksilöprosessiin.

Yksilöprosessi voi olla joko läsnäolo- ja tietoisuusohjausta, energiatransmissio tai terapiaprosessi. Yksilöprosessi voi olla myös menneiden elämien ohjelmointien kanssa työskentelyä, astrologian yksityisopetusta, energiatyölle/kanavoinnille avautumista tai hyvinvointialan pienyrittäjän ammatillista ohjausta. Vastaanottoajan sisältöä ei tarvitse päättää etukäteen, vaan se muotoutuu asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitamme prosessin luonteen ja tavoitteet. Aikaa varatessa kerro varaatko 3x vai 5x tapaamisen sarjan (3x sarja 285€ ja 5x sarja 460€).

Ajanvaraus

Kun haluat varata ajan, lähetä sähköposti jossa alla olevat tiedot huolellisesti täytettynä osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi.

 1. Etu- ja sukunimi:
 2. Puhelinnumero:
 3. Sähköpostiosoite:
 4. Syntymätiedot: 1) päivämäärä (pp.kk.vvvv) 2) paikka 3) kellonaika (tt:mm)
 5. Palvelu jonka haluat varata:

Syntymätiedot tarvitaan ainoastaan tulkintaa varten. Muuta palvelua varatessa voit jättää ne pois ajanvarausviestistä. Jos haluat tulkinnan suhteestasi toiseen ihmiseen, muista antaa myös hänen syntymätietonsa (päivämäärä, kellonaika, paikka) ajanvarauksen yhteydessä!

Ennen ajan varaamista tutustu palvelunkuvauksiin, hinnastoon, peruutusehtoihin ja muuhun tärkeään.


Kun olen vastaanottanut ajanvaraussähköpostisi, lähetän sinulle ensimmäisen vapaan ajan. Kun tapaamisaika on sovittu, saat ajanvarausvahvistuksen, jossa saapumisohjeet ja muuta tärkeää, sekä erillisen laskun kirjanpidoltani. Ajanvaraus astuu voimaan kun maksu on suoritettu.

Ota huomioon, että vastaanottoajat ovat hyvin kysyttyjä, ja toisinaan voit joutua odottamaan vapaata aikaa muutamasta viikosta pariin kuukauteen. Vastaan ajanvarausta koskeviin sähköposteihin niin pian kuin mahdollista, mutta toisinaan olen pidempiä aikoja poissa tietokoneen ääreltä, ja silloin voit joutua odottamaan vastausta vähän pidempään. Ellet ole saanut vastausta kahden viikon sisällä, laita ystävällisesti uusi viesti.

Maksetut palvelut, lahjakortit ja sarjat tulee käyttää 6kk kuluessa ostopäivästä. Yllättävän esteen tai sairastumisen sattuessa muistathan perua aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tapaamisen alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa! Käytäntö on sama kaikille, riippumatta siitä mistä syystä asiakas jättää hänelle varatun aikansa käyttämättä.

Palveluni ovat syvästi henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi, tilanteessa jossa koen että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palveluni eivät olisi hyödyksi jollekulle vastaanotolleni tai järjestämääni tapahtumaan pyrkivälle, minulla on oikeus perua ajanvaraus tai osallistuminen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen varatun palvelun tai tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa maksettu summa palautetaan kyseiselle henkilölle kokonaisuudessaan.

Rekisteriseloste