Minulla on sinulle lahja! (+ohjeita energiatransmissioon)

Olen harmitellut sitä, että blogi päivittyy niin harvakseltaa, enkä ole tajunnut, että kirjoitan pitkät pätkät blogikelpoista materiaalia Instagramissa, yleensä useamman kerran viikossa. Tästä viisastuneena ajattelin, että miksipä en koettaisi postailla siellä julkaisemiani juttuja myös täällä blogissa.

Instagramista puheen ollen, minulla on siellä useampikin tili, joista yhdessä (kirsihallaseppala) julkaisen ainoastaan itse ottamiani kuvia ja kirjoittelen pitkät pätkät tunnelmia ja kuulumisia englanniksi, toisessa (awarenessastrology) kirjoitan ajan energioista, astrologiasta ja sen sellaisesta suomeksi. Ja se kolmas on oma kissapäiväkirjani, jossa ihan omaksi ilokseni päivittelen rakkaiden kissojeni Miltonin ja Marvelin kuvia ja kuulumisia (miltonandmarvel).

Joka on seuraillut Facebookissa tapahtuvaa toimintaani, on varmaan huomannut, että tällä viikolla oli jaossa ilmainen tulkinta ja energiatransmissio. Valitsin eilen illalla sivuni tykkääjien joukosta henkilön, jonka kanssa tulkinnan ajankohtakin on jo ehditty sopia (ihanaa!) MUTTA ilmainen energiatransmissio on lahjani kaikille, jotka sitä haluavat. Myös kaikille teille, jotka ette ole Facebookissa. Jos haluat osallistua tänä iltana 25.3.2017 klo 21 tapahtuvaan energianvälitykseen, laita siitä kommentti tämän kirjoituksen yhteyteen tai sähköposti minulle, jos kommentointi ujostuttaa. Kaikki, jotka ovat ilmoittaneet asiasta Facebook-sivullani, ovat myös mukana.

Pieni ohje illan transmissiota varten:

 1. Asetu noin 20:55 johonkin rauhalliseen tilaan, missä voit istua tai maata rentoutuneesti ja ilman häiriötekijöitä.
 2. Hengitä rauhallisesti ja näe/koe sydämesi kohdalla kultainen valopallo, josta suloisesti leviää kultaista, lämmintä valoa hiljalleen kaikkialle kehoosi ja kehosi ympärille.
 3. Jos toivot energiatransmissiosta apua johonkin tiettyyn vaivaan tai asiaan, kuvittele itseäsi tilanteessa, jossa toiveesi on jo toteutunut. Näe itsesi terveenä tai vapaana siitä ongelmasta, johon toivot muutosta.
 4. Tunne ilo ja kiitollisuus siitä, että olet nyt täysin vapaa siitä vaivasta.

Mitä suurempaa iloa ja kiitollisuutta pystyt tuntemaan ja mitä todellisemman kokemuksen pystyt kehoosi ja mieleesi saamaan siitä, että vaivaa ei enää ole, sitä suurempi mahdollisuus energiatransmissiolla on toimia toiveesi mukaan.

Mikäli tuo ajankohta tänä iltana klo 21 on sinulle hankala, etkä pysty olemaan yksin tai rauhallisessa rentoutuneessa tilassa, voit silti mielessäsi ottaa pienen hetken – vaikka vain puoli minuuttia – ja olla mukana transmissiossa. Tämä on lahja, jonka jokainen joka virittyy vastaanottamaan saa itselleen. Et voi pilata tapahtumaa tai epäonnistua vastaanottamisessa. Luota siihen, että kaikki tapahtuu täydellisesti sinun parhaaksesi ja olet turvassa ja rakastettu. Maailmankaikkeus haluaa auttaa sinua, ja on kaikkien etu että olet mahdollisimman onnellinen, hyvinvoiva ja tyytyväinen. ♡

48 Comments

 1. Sain ystävältä linkin. Kiitokset hänelle ja Sinulle. Pysähdyn kuuntelemaan energialähetystä.

 2. Haluan olla mukana. Olin jo ajatellut muutenkin rauhoittua, kun on Earth 60.

 3. hei Kirsi ja kaikki, olen mukana – sopii täydellisesti nyt, tätä olen “rukoillutkin”

  kiitoksin Marita

 4. Kiitos <3, otan vastaan. Venuksen syntymä parantavissa ja irtipäästämisen keskipisteissä, neliö Aurinko ja löysästi kultaisen kolmion ja leijan (siiven)kärjellä.

 5. Kiitos, olen mukana tämän iltaisessa energiatransmissiossa. Otan hetken itselleni ja toivon, että tässä hetkessä syntyvä lämpö ja energia leviää ympärillenikin. <3

 6. Olen juuri ystävieni ympäröimänä laivalla, joten rauhallista hetkeä ei välttämättä ole, mutta otan ajatuksen hetkeksi energioiden välitykseen klo 21 <3

 7. Haluan kiitollisena olla mukana näin omana syntymäpäivänäni ja Venuksen aloittaessa elämässäni todella konkreettisella tavalla uuden luvun. Minä ja se henkilö, kenen kanssa tällä viikolla rakastuimme, tarvitsemme kaiken mahdollisen tuen tässä tilanteessa, jossa se hyväntahtoinen lohikäärme tuli ja puhalsi melkoisen henkäyksen meitä päin!

 8. Kiitos, haluan olla mukana energiavälityksessä tänään 25.3. klo 21 .

  1. Kiitos, ystäväni laittoi mulle linkin hoidostasi synymäpäivälahjakseni.
   Olen siitä hyvin kiitollinen. Maini <3

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *