Menneiden elämien ohjelmoinnit -workshop

Matka menneisiin elämiisi / Past Life Recall

Työskennellessäni asiakkaiden kanssa vastaanotollani useimpien kohdalla esiin nousee tiettyjä menneistä kokemuksista peräisin olevia ohjelmointeja, asenteita ja uskomuksia, jotka vaikuttavat elämäämme. Nämä yleensä pelkoon pohjautuvat osittain tai kokonaan tiedostamattomat käsikirjoitukset luovat tilanteita, joilla on taipumus toistua ja estää meitä elämästä sellaista elämää kuin haluaisimme.

Tällä kurssilla haluan antaa osallistujille mahdollisuuden päästä kurkistamaan näihin omiin sisäisiin koodeihin, jotta niistä olisi mahdollista vapautua. Kun näemme mitä ja miksi, alkavat ohjelmoinnit välittömästi purkautua ja elämän ohjaaminen uuteen suuntaan on vihdoinkin mahdollista.

Käymme kurssilla läpi sielunsuunnitelmaa, karmallisia kuvioita sekä yleisesti menneisiin elämiin ja sieltä peräisin oleviin ihmissuhteisiin, pelkoihin, sopimuksiin, uskomuksiin yms. liittyviä seikkoja. Tämän lisäksi kartoitamme jokaisen osallistujan keskeisimpiä karmallisia koodeja ja menneistä elämistä peräisin olevia elämää ohjaavia toimintamalleja. Kurssin sisältöön kuuluu luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuin myös teoreettista sisältöä. Kurssin ehkä tärkein ulottuvuus on kuitenkin sen aikana (ja jo ennen kurssin alkua) tapahtuva energiatyöskentely, joka auttaa jokaista osallistujaa omassa tietoisuuden laajenemisen ja karmasta vapautumisen prosessissa.

Annan kurssilaisten käyttöön koko ammattitaitoni voimavarakeskeisenä terapeuttina, astrologina ja intuitiivisena näkijänä. Osa kurssin sisällöstä on osallistujien sielunsuunnitelman lukemista ja kanavointia. Pääpaino on kuitenkin siinä, että osallistuja itse näkee ja kokee, avautuu korkeammille taajuuksille ja näin vanhasta painolastista vapautumisen prosessi on mahdollista. Kurssi on ilmapiiriltään turvallinen, lämminhenkinen ja intiimi, jonka vuoksi pidän osallistujamäärän hyvin pienenä. Työskentelen kurssille ilmoittautuneiden kanssa energiatasolla jo paljon ennen kurssin alkua, siksi sitoutuminen kurssille osallistumiseen on erityisen tärkeää.

Järjestäjä: Kirsi Halla-Seppälä
Missä: Kruunuvuorenkatu 1, 00160 Helsinki (porttikoodi: 4733)
Milloin: 2.4.2017 klo 11 – 17
Mitä: Syväsukellus menneistä elämistäsi peräisin oleviin ohjelmointeihin, asenteisiin ja uskomuksiin, sekä työkaluja niiden purkamiseen
Maksu: Osta pääsylippu (135€ ) tilaisuuteen nettikaupasta

Ilmoittautuminen: Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen, pääsylipun ostaminen riittää
Peruutukset: Mikäli et pääsekään osallistumaan, ilmoita asiasta pikimmiten (yhteys@kirsihallaseppala.fi). Voit halutessasi antaa tai myydä oman kurssipaikkasi jollekin toiselle henkilölle. 20.3. jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 45€ varausmaksu, ja mikäli peruutus tulee myöhemmin kuin 48h ennen tapahtuman alkua, suoritettua osallistumismaksua ei palauteta. Lunastetun pääsylipun hinta palautetaan kokonaisuudessaan siinä tapauksessa, että tilaisuus peruuntuu järjestäjän toimesta

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan tälle matkalle menneisiin elämiisi juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä tunnelmissa missä olet. Ota mukaan muistiinpanovälineet, vesipullo, villasukat ja mukavat vaatteet joissa on helppo rentoutua. Voit myös halutessasi ottaa mukaan makuualustan tai joogamaton, tyynyn ja peiton. Koetaan ihanan ihmeellinen kurssipäivä yhdessä. ♥

1 Comment

  1. Laitan tänne kommenttiosioon lisätietoa, sillä olen saanut monia sähköposteja joissa on kysytty samoja asioita kurssia koskien, ja ajattelin että on hyvä, jos vastaukseni ovat täällä kaikkien kiinnostuneiden nähtävillä.

    ”Kurssin suosio yllätti täysin, ja näyttää siltä, että olisi saatu parikin ryhmää täyteen samantien. Vedän nyt tuon ensimmäisen ryhmäsession 2.4. ja katson sen jälkeen toista ajankohtaa tälle keväälle.

    Vastaanotolla työskentely on erilaista verrattuna tähän ryhmään siinä, että tulkinnassa minä kanavoin näitä kuvioita ja kerron niistä. Usein myös se jo käynnistää prosessin ja alkaa nostaa pintaan kokemuksia ja tuntumaa menneistä ohjelmoinneista, mutta tuo koko päivän kestävä ryhmä on eri tavalla syvemmälle omaan kokemukseen menevää työskentelyä.

    Tulkinta ja kurssi tosin tukevat toisiaan loistavasti, koska tulkinnassa virityn täysin kahden kesken ja häiriöttä sinun sielunsuunnitelmaasi ja karmallisiin kuvioihisi, mikä ei ole samalla tavalla mahdollista ryhmässä, ja ryhmässä taas päästään itse käsiksi omiin ohjelmointeihin erilaisten harjoitusten avulla, ja asiaan liittyvää tietoa tulee toki paljon enemmän, mitä tulkinnassa olisi mahdollista käsitellä.”

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *