Kirsi Halla-Seppälä

hear what your soul sings

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Journey of Self-Discovery and Heart Connection guided by meditation, nature, art, poetry, music and stars.

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja.

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 25 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja shamanistisen astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee shamanistisia matkoja sekä astrologisia tulkintoja asiakkaille.


Shamanistinen astrologia on elävää ja kokemuksellista tietoa. Se on sydänyhteyttä ja sisäistä näkemistä vahvistava, aitoa ymmärrystä antava elämää muuntava vihkimyspolku.

Harjoittamani astrologia elää ja päivittyy sitä mukaa, kun itse kasvan ja opin uutta. Muutos tietoisuudessa näkyy aina myös tavassani tehdä astrologiaa.

Aloitin astrologian opiskelemisen aikoinaan (vuonna 1989) rakastuttuani Jungilaiseen psykologiaan juurensa juontavaan psykologiseen astrologiaan. Oman maailmankatsomukseni vuoksi läsnä on kuitenkin aina ollut vahvasti myös henkinen ja karmallinen ulottuvuus.

Astrologia jota harjoitan ja opetan ei kuitenkaan noudata mitään tiettyä vallalla olevaa suuntausta. Parhaiten sitä voi kuvata sanoilla sydänkeskeinen shamanistinen astrologia, sillä itselleni todellinen astrologia on elävää ja kokemuksellista tietoa. Se on sydänyhteyttä ja sisäistä näkemistä vahvistava, aitoa ymmärrystä antava ja elämää muuntava väline.

Oikein käytettynä astrologia voi auttaa näkemään ne kohdat itsessämme, jotka saavat meidän toimimaan tiedostamattomalla tavalla.

Uskon että meidän ei niinkään ole tärkeää tai hyödyllistä oppia astrologiaa, vaan oppia astrologiasta ja astrologian avulla. Pohjimmiltaan kyseessä on vihkimyspolku, jota kuljetaan elämällä, kokemalla ja näkemällä, luonnon syvän viisauden ohjaamana.

 

Vaikka suurin osa tuntee minut nimenomaan astrologina, en itse identifioidu astrologiksi. Astrologia on vain yksi käyttämäni työmenetelmä ratkaisukeskeisen psykoterapian, tietoisuustaitojen, meditaation ja muiden henkisten harjoitusten ohella.

Ensisijaisesti koen olevani runoilija ja mystikko. Jos hankin jonain päivänä käyntikortin, siinä lukisi varmaan multidimensionaalinen tietoisuusmatkaaja ja ulottuvuuksien välinen kirjeenvaihtaja.


Tarjoan ammattitaitoista, asiakasta kunnioittavaa, eettistä ja vastuullista astrologista konsultaatiota sekä koulutusta, läsnäolo- ja tietoisuusohjausta sekä shamanistisia matkoja ja sielunpalautusta.

Tällä hetkellä päätyöni on kuitenkin kirjoittamisen ja ryhmien ohjaamisen parissa. Shamanistisen astrologian koulutusohjelmat ja Sydänyhteysprosessit ovat suuri intohimoni, ja paneudun niiden ohjaamiseen koko sydämelläni.

Yksilöaikoja tulkintoihin ja shamanistisille matkoille on tarjolla hyvin rajallisesti, ensisijaisesti vanhoille asiakkailleni sekä oppilailleni.

Tulkintojen toteutustapa vaihtelee ajoittain, sillä päivitän palvelujeni rakennetta sitä mukaa kun koen tarvetta uudistaa lähestymistapaani. Tällä hetkellä tarjoan harvakseltaan tulkintoja puhelimitse ja shamanistisia matkoja etäyhteyksin.

Hinnastooni, ajankohtaiseen palveluvalikoimaan ja kuvauksiin tarjoamistani tulkinnoista pääset tutustumaan täällä.

Astrologia on matka itseoivallukseen peilaamalla ihmisyyttä ja elämän ilmiöitä luonnon rytmien, vuodenaikojen vaihtelun ja ajan syklien avulla.

Rakastan kirjoittamista ja ilahdun suuresti, jos löydät blogistani jotain sydäntäsi koskettavaa luettavaa. Blogista löytyy muun muassa tietoista läsnäoloa, tunnetaitoja, kokonaisvaltaista hyvinvointia, essealaista shamanismia, sydänyhteyttä, tietoisuuden heräämisprosessia sekä ajan tunnelmia käsitteleviä kirjoituksia.

Blogistani löydät myös kuukausittain ilmestyvän Uudenkuun ajankuvan, jossa sanoitan vuoden jokaisen kuunkierron kollektiivisia energioita ja teemoja luovaan ja omalaatuiseen tyyliini.

Voit myös tutustua paremmin astrologisiin näkemyksiini, siihen miten tulkitsen karttoja ja koen ajan energiat, sekä siihen millainen oma polkuni innokkaasta 12-vuotiaasta astrologianharrastajasta yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi ammattiastrologiksi on ollut lukemalla artikkeleita ja kuuntelemalla radio ja podcast-haastattelujani täällä: Media-arkisto.

Yhteydenotto sähköpostitse:

yhteys@kirsihallaseppala.fi