Khiron, yhteys korkeampaan tietoisuuteen – intensiivikurssi

Luvassa on aivan huikea intensiivipäivä Khironin syvien ja koskettavien teemojen, sekä korkeiden, parantavien ja tietoisuutta laajentavien energioiden äärellä.

– – –

Khiron -workshop on sekä intensiivinen tietopaketti, että tietoisuutta kohottava, sydäntä avaava ja koskettava matka omien kipukohtien, häpeän ja itse-epäilyn äärelle, josta päädymme oman sisäisen viisaan, tietäjän, opettajan, parantajan ja shamaanin ytimeen.

Kurssilla käymme moniulotteisesti läpi Khironin mytologista taustaa, sekä sitä miten se ilmenee yksilön elämässä erilaisina arkkityyppisinä teemoina. Astrologisesti Khiron on pikkuplaneetta, jota usein kutsutaan nimellä “Haavoittunut Parantaja”. Khironin sijainti syntymäkartalla osoittaa omat kipukohtamme. Kyseessä voivat olla emotionaaliset haavat, erilaiset sairaudet tai traumaattiset kokemukset. Khiron ei ainoastaa näytä meille sitä mikä meissä on haavoittunut, vaan myös miten se ilmenee elämässä; millaisia uskomuksia ja toimintamalleja olemme haavoistamme käsin luoneet, sekä millaisia kokemuksia se luo elämänpolullemme.

“Khiron-ihmiset” ovat heitä, joilla Khiron on syntymäkartalla erityisen merkittävässä asemassa. Nämä ihmiset ovat tavalla tai toisella elämäntehtävältään parantajia, tietäjiä, opettajia ja terapeutteja sekä uuden tietoisuuden edelläkävijöitä. Haavojemme tunnistamisen, kohtaamisen ja ymmärtämisen kautta avaamme korkeamman potentiaalimme parantajina tai opettajina. Monesti Khiron -ihmisille luonto on tärkeää, ja heillä on synnynnäinen kyky olla yhteydessä luonnontietoisuuteen, lukea luonnon syklejä, ymmärtää parantavia yrttejä, kasvien voimaa, puiden viisautta ja eläinkuntaa. Khiron syntymäkartalla näyttää sen mikä on itselle omin tapa käyttää khirontietoisuutta ja missä muodossa oma sisäinen viisas, tietäjä, opettaja ja parantaja parhaiten ilmenee.

Vaikka kurssilla käsitellään myös Khironin astrologista merkitystä, osallistuminen ei edellytä minkäänlaista tiettyä osaamista tai mitään erityisiä taitoja.

Khiron (Chiron, Kheiron) oli kreikkalaisessa mytologiassa arvostettu parantaja, viisas tietäjä, opettaja, neuvonantaja ja astrologi. Vaikka hän pystyi auttamaan monin tavoin kaikkia muita, omaa haavoittuneisuuttaan hän ei pystynyt parantamaan. Kentaurina Khironilla oli hevosen ruumis sekä miehen yläosa ja pää. Häpeä omasta animaalisesta luonteesta ja sen väheksyminen älyllisen, rationaalisen ja “vakavasti otettavan” välillä oli Khironia sisäisesti raastava ongelma. Ristiriita herkän ja vaistonvaraisen (feminiininen) sekä tieteellisen ja loogisen (maskuliininen) välillä on yksi Khironiin liitettävistä perusteemoista, joka edelleen näkyy maailmassa syvänä epätasapainona, henkisten ja luonnonviisaudesta ammentavien asioiden (esim. homeopatia) väheksymisenä, sekä luonnon hyväksikäyttönä, riistona ja valjastamisena kulutusyhteiskunnan tarpeisiin.

Khironin ydinteemoja:

 • Haavoittunut Parantaja ja Kristus -arkkityyppi
 • sisäinen tietäjä, parantaja ja opettaja
 • luontoyhteys, kehon viisaus ja luonnon parantavat voimat
 • inhimillinen vs. jumalallinen
 • vaistonvarainen vs. järkiperäinen
 • kehollinen vs. henkinen
 • alkukantainen vs. sivistynyt
 • haavoittunut sielu / trauma
 • krooninen sairaus / haava joka ei parane
 • avuttomuus ja sen hyväksyminen mitä ei voi hyväksyä
 • täydellisyyden tavoittelu, perfektionismi ja vaativuus
 • riittämättömyyden tunne ja alemmuuskompleksi
 • “huijarisyndrooma” ja ylikompensaatio
 • ulkopuolisuus, erilaisuus ja vieraantuneisuus
 • kiusaaminen, uhriksi tai syntipukiksi joutuminen
 • kontrollista vapautuminen
 • läsnäolo siinä mikä on

Järjestäjä: Kirsi Halla-Seppälä
Missä: Kruunuvuorenkatu 1, Helsinki
Milloin: 25.4.2020 klo 11 – 18
Maksu: 165€ (sis. alv 24%) / ilmoittaudut ja varaat paikan itsellesi ostamalla kurssin verkkokaupasta
TIedustelut: yhteys@kirsihallaseppala.fi
Peruutukset: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tilaisuus peruuntuu järjestäjän toimesta

Noin viikko ennen kurssipäivää saat sähköpostilla kurssikirjeen, jossa on kaikki info, tulo-ohjeet, porttikoodit sekä mahdolliset ennakkotehtävät.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan tälle matkalle Khironin maailmaan juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä tunnelmissa missä olet. Ota mukaan muistiinpanovälineet, vesipullo, villasukat ja mukavat vaatteet joissa on helppo rentoutua. Voit myös halutessasi ottaa mukaan makuualustan tai joogamaton, tyynyn ja peiton. Koetaan ihanan ihmeellinen kurssipäivä yhdessä. ♥

Translate »