Kärsimys on portti

Aiheet:
karsimys on portti

Silloin kun on vaikeaa, ihan sama missä muodossa ja ihan sama mistä syystä (ei kuitenkaan niin etteivätkö ne asiat olisi tärkeitä), kärsimys johtuu aina siitä että et ole läsnä tässä hetkessä ja vastustat sitä mikä on.

Kärsimys johtuu aina siitä, että et ole läsnä tässä hetkessä.

 

Siksi palaaminen olemiseen ilman ajattelua auttaa aina, oli tilanne mikä hyvänsä. Ja mikään ei ole parempi motivaattori ja moottori havahtumiselle läsnäoloon ja siinä pysymiseen, kuin sietämätön tilanne mitä ei voi paeta ja missä mikään muu ei auta.

Haava on lahja. Kärsimys on portti. Irtautuminen ajattelusta ja paluu todellisuuteen eli läsnäolevaan hetkeen vapauttaa kaikesta pelosta, hädästä ja tuskaisuudesta. ♡


Ihmiselle joka ei tiedä mitä läsnäolo tarkoittaa, joka ei ole koskaan kokenut olemisen tilaa ilman ajattelua, näistä sanoista ei ole mitään hyötyä. Suurimmat opetukset kätkeytyvät usein yksinkertaisuuden taakse. Kameli ei mahdu neulansilmästä ja egoistinen mieli ei pysty ymmärtämään totuutta yksinkertaisten sanojen takana. Mieli luulee tietävänsä, eikä usko että sellaista on olemassa, mitä se ei ole itse kokenut eikä voi näin ollen ymmärtää.

Sydänyhteys -transformaatioprosessi on lempeän rakkaudellinen, mutta syvä ja voimallinen, elämää muuntava matka. Sen myötä saat omakohtaisen kokemuksen siitä, millaista on olla läsnä olemisessa, kokea elämää sen sijaan että ajattelee elävänsä.

Pyrkimys mielen hiljentämiseen ponnistelemalla meditaatioharjoitusten äärellä ei ole paras mahdollinen polku läsnäoloon. Se voi usein jopa olla sen esteenä. Kun muutos tapahtuu tietoisuudessa, meditatiivinen tila tapahtuu luonnostaan, yrittämättä.

Sydänyhteysprosessissa opetellaan antautumaan ja ottamaan vastaan, avaudutaan tietoisuuden muutokselle, joka on lahja jumalalliselta, maailmankaikkeuden älyltä tai kaiken olevaisen lähteeltä. Voit käyttää siitä sitä nimeä, joka sopii omaan henkilökohtaiseen maailmankatsomukseesi.

Kun muutos on tapahtunut tietoisuudessa, pääset olemisen tilaan hyvin luonnollisesti, kuin itsestään. Läsnäolosta tulee sinulle oletusasetus, normaali olotila, jossa voit nauttia elämästä, iloita ilman syytä ja kokea elämää tavalla mitä et mielen läpi eläessäsi koskaan voinut kuvitella mahdolliseksi.

Ihmeitä tapahtuu.


Kirjoitin tuon ylinnä olevan tekstin toukokuussa 2020 Sydänyhteysprosessin Whatsapp-ryhmään. Kun olet mukana Sydänyhteysryhmässä, et ainoastaan saa opetuksia ja harjoituksia, joita käymme läpi yhteisissä tapaamisissa, vaan saat myös rakkaudellisen ryhmän läsnäolon ja tuen. Sydänyhteysprosessin Whatsapp -keskusteluryhmä sekä yksityinen instagram-tili tarjoavat tukea, inspiraatiota ja iloa, sekä vaikka ihan käytännön apua juuri silloin kun tarvitset ja juuri niissä asioissa, jotka sinulle ovat tärkeitä. Uusi ryhmä aloittaa 7.4. ja siihen voi ilmoittautua lunastamalla paikan verkkokauppani kautta.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 25 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja shamanistisen astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee shamanistisia matkoja sekä astrologisia tulkintoja asiakkaille.