Kaksi tärkeää ilmoitusasiaa

Vaikka onkin pyhäinpäivän aatto, niin tunnelmoinnin sijaan tulee kaksi tärkeää ilmoitusasiaa: ohje ystäväpostin tarjoukseen tarttuneille sekä tarkennus psykoterapeutin ammattinimikkeen käytöstä (ja käyttämättä jättämisestä).

halloween ©kirsihallaseppala

Sain viime sunnuntaina ilmestyneen ystäväpostin jälkeen 127 sähköpostia teiltä rakkaat lukijat! Lämmin kiitos kaikille. Luin jokaisen kirjeen huolella, ja oli ihanaa tuntea se lämpö ja rakkaus ja välittäminen, jota sananne ja kuvanne sydämessäni sytyttivät. Voi, kun näkisitte itsenne minun silmini, olette kaikki niin sanoinkuvaamattoman kauniita, arvokkaita ja rakkaita. Ihania enkeleitä! Ja ansaitsette sen kaiken hyvän, mitä kirjeissänne toivoitte. Aioin ensin vastata jokaiselle teille yksilöllisesti, mutta näin opinnäytetyön vääntämisen, tenttiin luvun ja tiiviin asiakastyön sekä ryhmien ohjaamisen ohessa, eihän se ollutkaan mahdollista. (Juu, en maininnut kotitöitä enkä ruuanlaittoa. Näin kahden lapsen yksinhuoltajana nämä asiat toteutuvat meidän kotona sitten ehkä vähän ennen joulua…)

Tärkeä ilmoitusasia nr. 1:
Te jotka tartuitte ystäväpostin tarjoukseen, deekshan välitys tapahtuu joka ilta 1.-7.11. klo 22.00. On hyvä olla levossa noin 21:55-22:15 välisenä aikana, jotta vastaanottaminen tapahtuu toivotulla tavalla. Mutta älkää stressatko jos makuulla olo ei joka ilta ole mahdollista tuohon aikaan. Se on suositus, ei ehdoton sääntö. Lukekaa ihmeessä deekshaa käsittelevä kuvaus täältä, jotta ymmärrätte paremmin mistä asiassa on kyse. Olen myös itse käsitellyt deekshaa täydenkuuniltoja koskevassa kirjoituksessani.

Tärkeä ilmoitusasia nr. 2:
Olen psykoterapeuttiopiskelija ja annan harjoitusterapiaa osana opintojani. Tämä tarkoittaa sitä, että en käytä itsestäni nimitystä “psykoterapeutti”, joka on suojattu ammattinimike ja jonka käyttö edellyttää opinnoista valmistumista ja sen jälkeistä Valviran hyväksyntää. En ole koskaan tätä nimitystä itsestäni käyttänyt, ja toivon ettette käytä tekään. Sen sijaan olen pitänyt teitä koko ajan kartalla opintojeni suhteen, muun muassa valittamalla facebookissa opiskelun ja yrittäjyyden yhdistelmän aiheuttamaa kiirettä ja stressiä ja tekemättä jääneitä asioita…

Olen aina ollut tarkka sanoista joita käytän. Se, että jokainen sana on harkittu ja merkityksellinen, on yksi ominaispiirteitäni. Olen ärsyttänyt läheisiäni myös sillä, että muistan vuosien takaisia dialogeja (ja monologeja) sanasta sanaan. Joten erityisesti tällaisessa tilanteessa, jossa väärän ilmaisun käyttö rikkoo lakia, voitte uskoa että olen ollut tarkkana. Toinen ominaispiirteeni nimittäin on ehkä hieman neuroottinenkin pyrkimys noudattaa sääntöjä ja sovittuja asioita. (Paitsi ruokareseptejä ja käyttöohjeita, niille olen allerginen.) Kaikki jotka olette tutustuneet kotisivuihini, facebook-sivuuni, muihin kirjoituksiini tai ilmoitteluuni, olette tietysti tämän huomanneet. Halusin vain vielä korostaa asiaa, koska kaikille se ei ollut vielä aivan selvää.

Ja nyt, ihanaa, levollista ja tunnelmallista pyhäinpäiväviikonloppua kaikille teille. Muistetaan heitä, jotka ovat siirtyneet ajasta iäisyyteen. Sytytetään kynttilöitä ja nautitaan pimeiden iltojen lempeästä syleilystä. Rakkautta ja rauhaa sydämiin itsekullekin!

kirsi-allekirjoitus

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *