Ihmissuhdekarman valaiseva täysikuu

Instassa eilen päivittelin tämän viikon täysikuuta. Ja kuvassa pitelen hyppysissäni uusinta kivirakkautta, ihanaa enkelikivi selestiittiä.

Tällä viikolla en järjestä Täydenkuuniltaa, mutta tiedoksenne kerron, että Aurinko siirtyy tänään keskiviikkona Oinaaseen klo 23.58 ja aloittaa uuden kierroksen eläinradalla (astrologinen uusivuosi), täysikuu on torstaina 21.3. Vaa’assa 0 astetta ja Aurinko on yhtymässä “Haavoittunut Parantaja” Khironiin oinaspisteellä. Tämä on voimallinen sijainti, ja tekee täysikuusta painokkaan ja intensiivisen. Monen elämässä tämä on ihmissuhdekarman aktivoitumisen aikaa. Loukkaantuneisuus, pettymys, suru, katkeruus, riittämättömyyden tunne, hylätyksitulemisen – tai sitoutumisen – (tai ylipäätään tunteiden!) pelko ja kaikki niiden kaverit saattavat tehdä juonikkaan (tai näyttävän) come backin menneisyydestä. Jotain uuttakin voi toki olla ohjelmistossa. Tämä kaikki tapahtuu kuitenkin ainoastaan sen vuoksi, että NÄKISIMME mitä sisällämme piilee. Kun näemme, vapaudumme. Ja sitähän me kaikki haluamme, vai kuinka? ♡

2 Comments

  1. Huh.huh!! Eilen juuri näitä meillä! Tunteiden räiskymistä aivan yllättäen …väh.3/5 perheestä. Olin ihmeissäni…aamulla tämä tekstisi! Kiitos!❤. Mutta nyt alkoi jännittää…mitä ja miten kauan odotettavissa.

    1. Mikäli kyseessä oli pelkästään tähän täysikuuhun liittyvät purkaukset, kyse on muutamista päivistä. Mutta jos pohjalla on jotain pidempiaikaista omaa prosessia, jonka täysikuu vain aktivoi, niin se on sitten ihan eri juttu. :)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »