Facebook Demo

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

14 hours 14 minutes ago

Tule mukaan perjantaina 27.11. etäyhteyksin järjestettävään Täydenkuun iltaan, jos haluat kuulla siitä miten ajankohtaiset pimennysenergiat vaikuttavat elämääsi ja mitä niiden kanssa kannattaisi tehdä. Luvassa on puhdistava, tasapainottava ja syvärentouttava ilta, joka antaa uusia oivalluksia ja työkaluja elämän haasteisiin. Aktivoidaan valoenergiat sellaisille taajuuksille, ettei tämä pimeä vuodenaika paljoa haittaa. Varaa paikka itsellesi suoraan sivujeni verkkokaupasta (35€/henk.).

"Loppuvuoden pimennysportti avautuu ja syksyn ensimmäinen pimennys on 30.11. täydenkuun aikaan tapahtuva kuunpimennys Kaksosissa. Pimennysajassa on aina hyvin erityinen, tietoisuutta avaava laatu, ja tällä marraskuun lopun kuunpimennyksellä on voimakkaasti mieltä, ajatusrakennelmia, uskomuksia ja muita mentaalisia tiedostoja puhdistava (ellei jopa deletoiva) vaikutus.

Enemmän tästä kaikesta ja paljon muusta saat kuulla illan aikana, kun kanavoin ryhmästä esiin nousevia teemoja ja tulkitsen täydenkuun karttaa eli kerron selkein sanoin mitä ajan energiat ovat tällä hetkellä aktivoimassa kollektiivisesti ja yksilötasolla käytännön elämässä.

Kanavoidun luento-osuuden jälkeen laulamme yhdessä huolella valitsemaani, ajan energioihin sopivaa tietoisuutta kohottavaa mantraa, teemme matkaa syvälle sisimpään meditaation muodossa, jonka jälkeen välitän kaikille osallistujille voimallisen, läsnäoloa ja sydänyhteyttä vahvistavan energiatransmission." ♥

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

1 week 3 days ago

"Vuoden lempein uusikuu avaa portin loppuvuoden pimennysjaksolle. Luonteeltaan tämä uusikuu Skorpionissa on yhtä aikaa herkkä ja voimakas, intiimi ja intensiivinen. Esille nousee erityisesti kaikki se, mikä ihmisyydessä on yksityisintä, mutta samalla kaikille yhteistä. Koska uusikuu on vierekkäin sitoutumista ja yhteenliittymistä edustavan Junon kanssa, parisuhteet, yhteistyökumppanuudet, liitot ja sopimukset ovat vahvasti läsnä ajassa."

Uudenkuun ajankuva on nyt julkaistu, käy lukemassa koko kuunkierron aikaa (15.11-14.12) käsittelevä kollektiivisten energioiden ja ajan laadun tulkinta blogista.

Huomaa myös, että loppuvuoden tulkinta-ajat löytyvät ajanvarauskalenterista ja uudet tapahtumat on juuri päivitetty verkkokauppaan. Nyt voit ilmoittautua vuoden viimeiseen Täydenkuun iltaan, jota vietämme etäyhteyksin kuunpimennyksen energioissa (27.11.), huikeaan Khiron-intensiivipäivään (12.12.) tai elämää muuntavaan Sydänyhteys -transformaatioprosessiin (alk. 13.1.2021).

Ihanaa uudenkuun päivää kaikille! <3
kirsihallaseppala.fi/intensiivista-ja-ihanaa-uusikuu-skorpionissa/

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

3 weeks 5 days ago

Tervetuloa mukaan huomiseen Täydenkuun iltaan etäyhteyksin oman kodin rauhasta. Ilmoittautuminen tapahtuu samalla kun ostat paikan tapahtumaan sivujeni verkkokaupassa. holvi.com/shop/kirsihallaseppala/

Pyhäinpäivän täysikuu on aistillisessa Härässä yhtymässä korkeamman tietoisuuden, äkillisten yllätysten, muutoksen ja vallankumouksen planeettaan Uranukseen. Ajattelevaa mieltä edustava Merkurius perääntyy ja on haastavassa kulmassa transformatiiviseen, jo keväältä tuttuun ja hyvin harvinaiseen Pluton, Saturnuksen ja Jupiterin väliseen "superyhtymään". Ei voi muuta sanoa kuin että poikkeuksellisia, suorastaan historiallisia aikoja eletään! Mutta enemmän tästä kaikesta ja paljon muusta saat kuulla illan aikana, kun kanavoin ryhmästä esiin nousevia teemoja ja tulkitsen täydenkuun karttaa eli kerron selkein sanoin mitä ajan energiat ovat tällä hetkellä aktivoimassa kollektiivisesti ja yksilötasolla käytännön elämässä.

Kanavoidun luento-osuuden jälkeen laulamme yhdessä huolella valitsemaani, ajanenergioihin sopivaa uudistavaa, vapauttavaa ja tietoisuutta kohottavaa mantraa, teemme matkaa syvälle sisimpään voimallisen ryhmämeditaation muodossa, jonka jälkeen välitän kaikille osallistujille siunaavaa läsnäoloa ja sydänyhteyttä vahvistavaa deekshaa. Tervetuloa mukaan rakkaudelliseen, avaavaan ja koskettavaan iltaan, missä kaikki on mahdollista. ♥

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

3 weeks 6 days ago

Ei ole vielä tullut eteen tunnetilaa, johon musiikki ja tanssiminen ei olisi auttanut. Ongelma on yleensä vaan se, että miten sen äässin saa liikkeelle, jos se on ehtinut hautautua kovinkin syviin syövereihin.

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

4 weeks 16 hours ago

En muista kuka sen sanoi ja missä, mutta se mikä meissä on kaikkein yksityisintä, on kaikille meille yhteistä. Niin kuin esimerkiksi tunteet, unet, pelot, vessahommat, seksi ja tarve ymmärtää itseään, tulla nähdyksi ja kuulluksi, tarve voida luottaa ja kokea yhteyttä.

Ja suurin osa ellei kaikki noista yllä mainituista ovat asioita, joita pitäisi voida käsitellä terapiassa. Turvallisesti ja luottamuksellisesti. Senkin jälkeen kun joku korruptoitunut kenopää päättää iskeä tähän herkkään kohtaan ja haavoittuvaiseen kohteeseen eli ihmisen tarpeeseen jakaa ja avautua, tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi sellaisenaan, kaikkineen päivineen YKSITYISESTI.

Tunnen syvää myötätuntoa kaikkia kiristyksen uhriksi joutuneita Vastaamon asiakkaita kohtaan, jotka nyt kipuilevat, ovat huolissaan ja hädissään, kenties jäätävän pelon ja häpeän kourissa. Ja haluaisin muistuttaa, että kaikki se mikä meissä on yksityisintä, on kaikille meille yhteistä. ♡

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

1 month 6 days ago

Huomenna on toinen näistä "korkean virityksen" kuvioista, joista kerroin perjantaina ilmestyneessä ajankuvassa. Nyt voisi olla aika vetää se foliohattu päähän. Vai onko parempia ideoita? :D

"Yksi kaikkein erityisin ja ehkä myös tuntuvin asia tämän kuunkierron aikana on Merkuriuksen vastakkaisuus Uranuksen kanssa. Merkurius edustaa mieltä, ajattelua ja myös hermostoa. Uranus on Merkuriuksen korkeampi oktaavi, sähköinen, hektinen, salaman kaltainen suorastaan korvia vihlovan korkea ja silmiä sokaisevan kirkas, korkeamman tietoisuuden energia. Merkurius tekee tämän syksyn aikana kolme kertaa opposition Uranuksen kanssa ja näistä ensimmäinen oli 7.10, toinen 20.10 ja kolmas 17.11." Lue blogista tarkempi kuvaus siitä mitä tämä tarkoittaa käytännön elämässä, ja siitä mihin tämä aika suo kaikkein otollisimmat olosuhteet.

kirsihallaseppala.fi/kosminen-viritys-uusikuu-vaaassa/

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

1 month 1 week ago

Uudenkuun ajankuva ilmestyi juuri blogiin. Se on kaikkia koskeva ajan energioiden tulkinta eli "kosminen säätiedotus" ajalle 16.10. – 15.11.2020.

"Lokakuun uusikuu Vaa’assa nostaa esiin eri teemojen vastakkainasettelun. Vaaka itsessään on merkki, jonka keskeisintä tematiikkaa on tasapainoilu eri puolien välillä. Tasapainoa haetaan nyt omien rajojen ja yksilön oikeuksien tai henkilökohtaisten ambitioiden sekä sallivuuden, kompromissien ja yleisen huomaavaisuuden välillä. Tarve keskittyä itseensä voi tuntua uhkaavan yhteistä harmoniaa, tai yhteenliittyminen, asioiden jakaminen ja toisen puolesta tekeminen voivat kaivaa maata omassa voimassaan olemisen, terveen itsekkyyden ja omien intressien alta."

Levollista viikonloppua sinulle! ♡

kirsihallaseppala.fi/kosminen-viritys-uusikuu-vaaassa/

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

1 month 1 week ago

Työskenteleminen menneiden elämien ohjelmointien kanssa ei ole "menneisyyden kaivelua" tai vastakohta nykyhetkessä elämiselle, päinvastoin. Kurssilla poraudumme tämän hetkisten ongelmiesi juurisyyhyn ja menneistä elämistä peräisin oleviin erittäin ajankohtaisiin toimintamalleihin ja kaavoihin, jotka vaikuttavat elämääsi JUURI NYT.

Tämä ainutlaatuinen workshop tarjoaa sinulle syväsukelluksen menneistä elämistäsi peräisin oleviin ohjelmointeihin, asenteisiin ja uskomuksiin, transformatiivista ja vapauttavaa energiatyöskentelyä sekä työkaluja karmallisten latausten käsittelyyn ja alitajuisten ohjelmointiesi purkamiseen

Koskaan ei ole ollut parempi ajankohta tämän kaltaiseen työskentelyyn, kuin juuri nyt (katso edellinen postaus). Jos tunnet värinää vatsanpohjassa ja haluat kokea ihanan, voimallisen, vapauttavan ja samalla syvärentouttavan päivän omien ohjelmointiesi ja menneisiin elämiin, karmaan, sielunsuunnitelmaan, sielunsopimuksiin, karmallisiin ihmissuhteisiin yms. liittyvien teemojen äärellä, ilmoittaudu maksamalla kurssimaksu sivujeni verkkokaupassa. <3

www.facebook.com/events/974728183039877/

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

1 month 1 week ago

Yleensä en valita astrologisista kuvioista aka ajan energioista, enkä tee sitä nytkään. Sanonpahan vaan että atm ENERGIES RUN HIGH. Viime viikolla oli ensimmäinen tämän syksyn kolmesta Merkurius oppositio Uranus kontaktista, ja siinähän kävi niin, että ei oo tullut paljon nukuttua sen jälkeen, vaikka unettomuus ei ole tyypillisesti mulle ongelma.

Merkurius edustaa mieltä, ajattelua ja myös hermostoa. Uranus on Merkuriuksen korkeampi oktaavi, sähköinen, hektinen, korvia vihlovan korkea ja kirkas, korkeamman tietoisuuden energia. Tänään Merkurius alkoi perääntyä (klo 04:04) Skorpionissa ja tykittää menemään takaperin marraskuulle saakka. Näistä tarkemmin perjantaina Uudenkuun ajankuvassa.

Vaikka herkät ihmiset voivat olla nyt kunnolla kierroksilla ja hermosto laulaa hoosiannaa, ei tämä huono juttu ole. Tietoisuuden kasvun, emotionaalisten syväsukellusten, pelkojen kohtaamisen, traumaprosessien yms. kannalta yksi parhaimpia aikoja ikinä. En tosin väitä että se olisi myös miellyttävää.

Omat temput tähän aikaan ovat hyvä unirytmi (aina saa yrittää, haha), kunnon ruoka (ei nälistystä) ja metsä. Lisäksi meditointi reilu tunti aamulla, sama illalla ja pari-kolme kertaa siinä välissä sekä theta-aallot vastamelukuulokkeissa. Näillä mennään kun ohjelmistoa vedetään uusiksi ja sisäiset sovellukset päivitetään nextille levelille.

P.S. On muuten ihan täydellinen ajankohta osallistua Menneiden elämien ohjelmoinnit ja karmallinen purku -workshopiin. Se on 25.10. etäyhteyksin, ja silkkaa timanttia. Lisätietoja mun sivuilla kohdassa "ajankohtaista".

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology is at Helsingin Keskuspuisto.

1 month 1 week ago

Tällainen luontoaiheinen paatoksellinen purkaus ilmestyi tänään mun muistikirjaan.

"Luonto on suurin opettaja. Jos osaamme nähdä ja ymmärtää, ei tarvitse lukea yhtään henkisen kasvun opaskirjaa tai käydä yhdelläkään kurssilla, sillä luonto kertoo meille kaiken mikä on tärkeää. Se on suurin lahja ihmiselle. Siinä on kaikki. Perhosen metamorfoosi, siemenet, kukat, puut ja sienirihmastot. Vuodenajat, säätilat, vuoret, purot, tähdet, pilvet ja meri.

Luonto on peili, suuri metafora, kaikille niille ilmiöille, joita ihmisenä olemme ja kohtaamme. Toisin sanoen, luonto on sinussa ja sinä olet luonto, joka ihmisasuun pukeuduttuaan on vaipunut unohdukseen ja luulee olevansa jotain muuta.

Palaa takaisin juurillesi, alkukotiin, tosiolemukseesi. Mitään muuta ei tarvita."


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.