Facebook Demo

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

Terveys- ja hyvinvointisivusto
3K

Ratkaisukeskeinen terapia • Uuden tietoisuuden astrologia • Läsnäolo- ja tietoisuusohjaus • Energiatransmissio

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

Kirjoitin tänään huomaamattani klo 12:12 tämän viestin Sydänyhteysryhmämme Whatsappiin: Silloin kun on vaikeaa, ihan sama missä muodossa ja ihan sama mistä syystä (ei kuitenkaan niin etteivätkö ne asiat olisi tärkeitä), kärsimys johtuu aina siitä että et ole läsnä tässä hetkessä.

KÄRSIMYS JOHTUU AINA SIITÄ ETTÄ ET OLE LÄSNÄ TÄSSÄ HETKESSÄ.

Siksi palaaminen olemiseen ilman ajattelua auttaa aina, oli tilanne mikä hyvänsä. Ja mikään ei ole parempi motivaattori ja moottori havahtumiselle läsnäoloon ja siinä pysymiseen, kuin sietämätön tilanne mitä ei voi paeta ja missä mikään muu ei auta.

Haava on lahja. Kärsimys on portti. Irtautuminen ajattelusta ja paluu todellisuuteen eli läsnäolevaan hetkeen vapauttaa kaikesta pelosta, hädästä ja tuskaisuudesta. ♡

Jostain syystä nostan aina tämän tyhjän valkoisen kortin kalevalaisesta Ukon pakka tarotista. Sen 2-3 kertaa vuodessa milloin kortit kutsuvat. Ja niinpä niin, sehän on siinä.

Khironit ja kvinkunssit ja muut koolla alkavat asiat, kuten kdraama ja kuusi mahdotonta asiaa.

kirsihallaseppala.fi/jaljelle-ja

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

Jo vain oli melkoinen KhironINTENSIIVIpäivä meillä, vai mitä?! Olisi ihana kuulla tunnelmia jos linjoilla (ja tolkuissaan) on joku joka oli mukana. Oon väsynyt ja naurettavan onnellinen.

Aloin tutkia Khironia vuonna 1993 ja edelleen joka kerta kun vedän kurssia tai luentoa tuntuu avautuvan ihan uusia ulottuvuuksi, ja aina vaan olen yhtä ihmeissäni ja ihastuksissani aiheesta. Setti kesti melkein 9 tuntia kaikkineen kun aloin jo kymmeneltä säätää tekniikkaa.

Kun sain koneet kiinni juoksin metsään hymyillen koko matkan.

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

Tämän päiväisen uudenkuun Saabinen symboli ”Sateenkaaren päässä ruukullinen kultaa” kuulostaa lupaavalta tässä kummallisessa poikkeustilassa, jossa maailman hiljenemisen ja sosiaalisen eristäytymisen myötä monen ihmisen taloudellinen tilanne on muuttunut epävakaaksi tai suorastaan katastrofaaliseksi. Ja kyllä, perinteisen tulkinnan mukaan tämä Saabinen symboli on lupaus runsaudesta, mutta melkoista innovatiivisuutta, päämäärätietoisuutta ja uudistumiskykyä tarvitaan sen vastaanottamiseen. - - -

Lue koko kuunkierron tulkinta blogista. Jos enkku taittuu, niin kannattaa kurkistaa sitäkin. En osaa kääntää omaa tekstiäni suoraan joten kirjoitan aina uuden version. Tällä kertaa sieltä löytyy Liisa Ihmemaassa ja Taikuri OZ lainauksia, joita ei tähän suomenkieliseen mahtunut mukaan.

Lauantain KHIRONKURSSILLE voi vielä ilmoittautua, kurssi järjestetään etänä niin avasin lisää paikkoja.

TULKINTAA kaipaaville tiedoksi että ajanvarauskalenterista löytyy vielä joitakin vapaita aikoja puhelimitse tehtäviin tulkintoihin.
Energistä ja antoisaa uudenkuun aikaa! ♡

kirsihallaseppala.fi/sateenkaaren-paassa-on-kultaa-uusikuu-harassa/

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

Lauantain Khironkurssille on tullut lisää paikkoja, koska toteutamme intensiivipäivän etäyhteyksin!!!

Etäryhmässä pääset olemaan rauhassa oman kodin tunnelmassa, ja kurssin energia ja sisältö virtaa hyvin vapaasti luoden voimakkaan osallistumiskokemuksen. Käytännössä rentoudut omalla sohvallasi teekupposen kanssa, ja minä olen ohjaamassa siinä edessä olevalla tietokoneen ruudulla. Kokemus voi olla hyvin henkilökohtainen, vähän niin kuin saisi oman yksityisen session.

Plussaa on vielä se, että näin kurssista jää tallenne, joka on kurssilaisten käytössä jonkin aikaa, mikäli haluaisit vielä uudemman kerran palata asian pariin. Ja teen parhaillaan etäkurssia varten erillistä materiaalia, jota ei ole koskaan ollut käytössä millään muulla kurssilla!

Varaa paikkasi saman tien: holvi.com/shop/kirsihallaseppala/

Lue tarkemmin kurssin sisällöstä ja toteutuksesta: kirsihallaseppala.fi/khiron-intensiivikurssi-etayhteyksin/

Astrologisella vastauspalstalla tänään käsittelyssä mielenterveys ja sairauksien näkyminen syntymäkartalla.

Kerron kirjoituksessa mm. Khironin merkityksestä syntymäkartalla, tyypillisimpiä mielenterveyteen liittyviä kuvioita, kroonisiin terveysvaivoihin liittyvän aspektin ja yleisesti terveysastrologiasta.

Huomaa että tämä ei ole aihetta käsittelevä artikkeli, vaan vastaus kysyjän sisaren mielisairautta käsittelevään kysymykseen.

www.uudentietoisuudenastrologia.fi/2020/03/nakyyko-mielisairaus-kartalla-mika.html

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

"Aika harva tietää, että ei kovinkaan kauan sitten, olin yli kaksi vuotta kotona. En käynyt ulkona, en mennyt kauppaan, en istunut ratikassa, en käynyt kahvilla, en tavannut ketään, en mennyt ystävien häihin, kummipojan rippijuhliin enkä toisen kummipojan lakkiaisiin. En käynyt kylässä enkä katsomassa ikääntyvää muistisairasta äitiä. Töitä kyllä tein. Yrittäjän polun valinneena oli pakko.

Havahduin äsken ajatukseen, että koronakaranteeni on tutustuttanut monet siihen, mikä on ollut omaa arkipäivää jo pitkään. Ehkä voisi kutsua itseään onnekkaaksi, kun elämä on ohjannut tähän suuntaan, antanut enemmän kuin tarpeeksi kokemusta ja toimintamalleja siitä, että ei pääse töihin (tai kauppaan tai kävelylle), että kaikki on epävarmaa eikä mistään voi tietää mihin suuntaan ollaan menossa vai ollaanko mihinkään.

Kun mitään ei voi ennakoida eikä edes kuvitella kontrolloivansa – viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen – sitä vähitellen alkaa antautua."

Kirjoitin tämän koronaviruspandemian havahduttamana poikkeuksellisen henkilökohtaisen ja avoimen tekstin elämästäni ja tilanteestani yrittäjänä. Luotan lukijan myötätuntoon, ymmärrykseen ja älykkyyteen, että kukaan ei lähde tulkitsemaan tätä sillä tavalla että tilanteessa olisi jotain hienoa tai että oman taustani vuoksi olisin jotenkin "paremmassa asemassa" tässä.

Kaikki me ollaan samassa veneessä, ja yhteyden, myötätunnon ja rakkaudellisuuden energia on se mikä pitää paattimme pinnalla. Mun kohdalla homma näyttää tällä hetkellä tältä, kaikilla muilla omanlaiseltaan. Kiitän sydämestäni kaikkia jotka ovat lähettäneet kannustavia viestejä, tilanneet tulkintoja (jopa useampia myöhempänä ajankohtana käytettäväksi) ja ostaneet lahjakortteja.

Tänä päivänä rakastan ihmiskuntaa enemmän kuin koskaan. Ja rakastan just sua. Koska lukemalla tämän mitä tässä sinulle kirjoitin, liityt valoa hohtavin säikein sydänkenttääni.

Siunausta ja suukkoja! ♡

kirsihallaseppala.fi/kun-sisin-itkee-verta/

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

"Todennäköisesti kaikille astrologista symboliikkaa ymmärtäville on ollut selvää, että jotain suurta tapahtuu tänä vuonna. Tämä maaliskuuhun keskittynyt poikkeuksellinen planeettamuodostelma on herättänyt pelon sekaista kohinaa astrologisissa piireissä jo pitkään. On tiedetty että jotain tulee, mutta ei sitä minkä muodon se lopulta saa"

Kattava ja syvällinen katsaus ajan energioihin ja astrologisiin kuvioihin uudenkuun ajankuvan muodossa nyt blogissa JA huhtikuun tulkinta-ajat päivitetty ajanvarauskalenteriin. Jos haluat kuulla mistä tässä ajassa on kysymys omalla kohdallasi ja saada tietoa henkilökohtaisten prosessien ja teemojen sisällöstä ja ajoituksista, varaa aika tulkintaan, jonka hoidamme kätevästi ja turvallisesti puhelimitse oman kodin suojista. kirsihallaseppala.fi/ajanvaraus/

kirsihallaseppala.fi/musta-kuu-uusikuu-oinaassa/

"Jos yhtäkkiä huomaisit olevasi nollatilassa, täysin tyhjä taulu, kuin satavuotinen tammi, täynnä viisautta, kokemusta ja historiaa, mutta kaikesta turhasta tarinasta vapaa. Jos et tietäisi mitään siitä mitä olet joskus ajatellut, mitä vastaisit kun sisälläsi avautunut valoa hohtava tyhjyys kysyy:

Kuka olen? Mitä tarvitsen? Mistä voin luopua keskittyäkseni siihen mikä on tärkeää ja ajankohtaista?!"

Tänään on kevätpäiväntasaus ja se ihan aito ja oikea luonnonrytmeihin ja vuodenaikoihin perustuva uusivuosi. Sen kunniaksi lähetin pitkästä aikaa kirjeen postilistalaisilleni. Kovasti oli toivottu astrologista katsausta aikaan ja Uuden tietoisuuden näkökulmaa näihin maailmanlopun kuvioihin, joiden ilmentymää tämä maailmanlaajuisesti levinnyt koronaviruskin on.

Jos et saanut kirjettä sähköpostiisi (eikä se löytynyt roskapostistakaan) voit tilata neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lämmöllä ja rakkaudella kirjoittamani kirjeen kotisivullani olevasti "Tilaa Uutiskirje" -laatikosta. Koska tuntui siltä että kirjeeseen ilmestyi ihan tärkeää asiaa, päätin julkaista sen kokonaisuudessaan myös kotisivullani. Voit käydä lukemassa koko kirjeen sieltä.

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♡

kirsihallaseppala.fi/uusi-alku/

Kirsi Halla-Seppälä • awareness astrology

Tänään klo 15 lähtee etiäisposti kaikille uutiskirjeen tilanneille. Näin päästään testaamaan tulevatko kirjeet perille (tallenna osoitteeni yhteys@kirsihallaseppala.fi sähköpostisi osoitekirjaan jos haluat varmistua ettei se päädy roskapostiin) vai haihtuvatko matkan varrella korkeammille taajuuksille.

Uutiskirjeen pääset tilaamaan kotisivultani. Viimeisin posti lähti matkaan vuonna 2017, tänä vuonna olisi tarkoitus pommittaa teitä peräti neljällä kirjeellä vuodessa. Mitään markkinointia tai muutakaan turhaa sähköpostintäytettä ei siis ole luvassa.

Huomisessa kirjeessä kerron vähän näistä ajankohtaisista kuvioista ja siitä mistä tässä kaikessa oikein on kysymys. Jos aihe kiinnostaa, tilaa kirje. Ei maksa mitään. Lämpöä ja valoa päivääsi darling! ♡

kirsihallaseppala.fi/


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.

Siirry työkalupalkkiin