COVID-19 tiedote

Tartuntavaaran välttämiseksi kaikki maaliskuulle varatut vastaanottoajat sekä ryhmät hoidetaan etäyhteyksin. Mikäli et halua saada sinulle varattua tulkintaa puhelimitse, ilmoita siitä minulle hyvissä ajoin niin saat ehdotuksen uudesta tapaamisajasta heti tilanteen niin salliessa.

Koronavirusepidemian aikana voit varata ajan puhelintulkintaan, tilata pienen sähköpostitulkinnan tai osallistua järjestämiini tilaisuuksiin etäyhteyksien avulla. Kaikki ajankohtaiset ryhmät ja koulutukset näet täältä.

Päivitän huhtikuun tulkinta-ajat sähköiseen ajanvarauskalenteriini 24.3. 2020. Ajat saattavat mennä nopeasti. Kun kaikki ajat on varattu, kalenteri näyttää tyhjää, kunnes lisään sinne toukukuun ajat huhtikuun lopulla.

Tulkinta puhelimessa ei eroa sisällöltään tai merkityksellisyydeltään ollenkaan vastaanotolla tehtävästä tulkinnasta, mikäli sinulla on mahdollisuus järjestää itsellesi tulkinnan ajaksi rauhallinen paikka, jossa voit täysin uppoutua käsittelemiimme asiohin ilman pelkoa että tulet keskeytetyksi.

Myös energiatransmissio on mahdollista tehdä etänä ja se on aivan yhtä voimallinen kuin vastaanotolla tehtynäkin. Olen tehnyt energianvälitystä paljon tapaamatta asiakasta fyysisesti, ja tulokset ovat todellakin aivan yhtä hyviä.

Jos tulkinta puhelimitse on sinulle ok, odottelen soittoasi sovittuna ajankohtana numerossani, jonka saat etukäteen sähköpostilla. Etäpalveluja koskevat samat peruutusehdot kuin vastaanotolla tapahtuvia palveluitakin, voit lukea niistä tarkemmin täällä.

Translate »