Astu sisään synkronian maailmaan

Tämä on sinulle, joka olet tullut tähän elämään erityinen kipinä sydämessäsi, sinulle joka koet suurta paloa tulla siksi kuka olet, avautua korkeampaan tietoisuuteen, sydänyhteyteen ja läsnäoloon. Tämä on sinulle, joka olet tullut tänne auttamaan, auttamalla ensin itseäsi, muuttamaan maailmaa, muuttumalla ensin itse.

Jos sinua kiinnostaa henkinen kasvu, tietoisuuden avautuminen, sydänyhteyden vahvistuminen, uudelle taajuudelle päivittyminen ja tätä myötä ihmiskunnan ja maaplaneetan auttaminen, ei vain teoreettisesti mielen käsitteenä, vaan omana kokemuksena ja elämäsi toteuttamana todellisuutena. Sanat eivät riitä kertomaan miten elämä muuttuu, kun siirrytään elämään läsnäolosta, sydänenergiasta, sisäisestä tyyneydestä, tietoisuudesta, mielenrauhasta käsin. Henkisen kasvun ”tulos” on syvä rauha ja kuplivan helmeilevä ilo ilman syytä. Vaikka ns. ongelmat eivät kenenkään täällä materian ja muodon maailmassa elävien elämästä poistu, miten suloista onkaan kun ne eivät käynnistä ajattelussa vanhoja tarinoita, jotka aikaansaavat kärsimyksen, ja kaikesta tapahtuvasta huolimatta olet rauhassa ja olet vapaa. Tämä kurssi on parasta mitä tiedän. Ei ole mitään tämän vertaista ja jotka tuntevat kutsun sydämessään tulkaa ihmeessä mukaan!

Tämä kurssi on erityisesti teille, jotka olette unelmoineen Intiaan ykseydentemppeliin matkaamisesta. No nyt se on mahdollista ilman että tarvitsee fyysisesti matkustaa ja maksaa tuhansia euroja matkasta. Huomaan alkavani kuulostaa jo ihan tv-shop ohjelmalta, mutta olen niin valtavan iloinen ja innoissani tästä, ja toivon että jokainen jota tämä voisi auttaa, jonka elämään tämä voisi tuoda sen kauan ja epätoivoisestikin kaivatun muutoksen, pääsisivät mukaan. Nyt vielä 10.9. iso alennus osallistumismaksusta!

Tämä kurssi on ihan silkkaa ihmeitä ja taikaa. Itse matkaan Tampereelle jo perjantaina 29.9. (ja teen siellä muuten muutamia tulkintoja, ota yhteyttä jos kiinnostaa). Itse olen kurssilla mukana ihan täyden hinnan maksavana osallistujana, enkä mainosta tätä siksi, että tästä olisi itselleni mitään ”hyötyä”. Paitsi että kaikille meille on hyötyä siitä, mitä suurempi määrä ihmisiä kokee transformaation ja siirtymisen mielestä sydämeen ja läsnäoloon. Mikään ei auta maailmaa ja kaikkia sen asukkaita enemmän kuin tietoisuuden muutos yksilössä isoina joukkoina.

Jos tunnet että tämä on sinulle, anna itsellesi tämä todennäköisesti koko elämäsi ihanin ja merkittävin lahja!

Mikä tekee tästä kurssista erityisen? Muun muassa paikka, mistä kurssi lähetetään. Ja opettajat, jotka ohjaavat tämän kurssin: vievät meidät läpi erilaisten meditaatioiden, prosessien, harjoitusten ja opettavat meille Alkulähteen ja Tietoisuuden Voiman hyödyntämistä.

Source & Synchronicities -kurssin lähetyspaikan ja kurssin opettajien läsnäolo ja tietoisuus on hyvin korkeavärähteinen ja voimakas – tämä jo itsessään antaa meille kaikille hyvin suuren lahjan: tietoisuuden muutoksen! Tietoisuuden muutos tuo havainnoinnin muutoksen, ja koska elämämme koko perusta on sisäisen maailmamme tila, tietoisuuden muutos auttaa meitä luomaan onnellisempaa, parempaa, runsaampaa elämää. Tietoisuuden kasvu on yksi suurimmista lahjoista mitä voimme ihmiselämän aikana saada vastaanottaa.

Tässä lisätietoa suomen Source & Synchronicities -kurssin järjestäjiltä:

Hyviä uutisia! Source & Synchronicities -kurssin nopean ilmoittautujan etua on iloksemme jatkettu 10.9.2017 saakka!

Tämä kurssi on täysin uusi kurssi ja se pidetään ensimmäistä kertaa maailmassa. Tämä ainutkertainen etuoikeus ja mahdollisuus on myös Tampereella, Tampere-talolla 30.9.-1.10.2017!

Kurssi järjestetään samanaikaisesti 15 eri Euroopan tapahtumapaikassa ja sen ohjaavat meille ihanat Intian Oneness- ja One World Academyn oppaat suorana lähetyksenä Intiasta, O&O Akatemiasta. Kurssi tulkataan suomeksi.

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille! Kurssi on ensimmäinen laatuaan, tule mukaan tekemään historiaa! Tule mukaan saamaan mahtava hyöty elämääsi tältä kurssilta! Älä jätä käyttämättä tätä ainutlaatuista tilaisuutta!

KURSSIHINNAT:

Nopean ilmoittautujan etu maksettaessa 10.9.2017 mennessä, 300€! Ajalla 11.9.-30.9.2017 kurssihinta on 350€.

Huom! Jos olet jo aikaisemmin käynyt Ilmiö ja Lahja -kurssin (uusi kurssi on Source & Synchronicities) ja tuot ystävän mukanasi, joka ei ole käynyt kurssia, saat 10% alennuksen kurssihinnasta 30.9.asti !

KURSSIPAIKKA: Tampere-Talo, Yliopistonkatu 55

LISÄTIEDOT: pog.tampere@gmail.com

ILMOITTAUTUMINEN: http://tampere.thephenomenon.se/

Ilmoittautumissivuilta löydät myös majoitus- ja ruokailumahdollisuuksia.

Tervetuloa mukaan!
Oneness Suomen tiimi

1 Comment

  1. Kiitos, Kirsi. Näillä näkymin olen tulossa Tampereelle. Mietin päätöstäni kauan, mutta ehkä sinun suosituksesi oli paras ponnahduslauta. Hyppään tavallaan tyhjän päälle syistä, jotka ovat henk.koht. Ja kyllä, olen jo kokenut synkroniaa elämässäni.
    Ja olen myös haaveillut joskus matkustavani Intiaan, rakkaaseen ”kotimaahani” ja Oneness-keskukseen (nyk. O&O Akatemia). Mutta nythän Intia ihanine opettajineen tulee suoraan luoksemme. Kiitos <3

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *