Astrologiaa arkistoista

Kuka muistaa vielä blogini Astrologia ja arkkityypit? Pidin sitä auki monta vuotta, vaikka olen kirjoittanutkin jo pitkään tässä toisessa osoitteessa. Joku aika sitten blogi sulkeutui, eikä sen runsaaseen astrologisia aiheita käsittelevään arkistoon ole enää pääsyä. Ajattelin että kuka niitä kaipaa. Sitten eräänä iltana tyttäreni pyrähti luokseni kuin hätää kärsimässä: ”Äiti, missä se sun Khiron -artikkeli on? Miksei sinne sun blogiin enää pääse?” Tästä havahtuneena vietin kuumeisen (kirjaimellisesti) illan siirtäen muutamia vanhoja artikkeleitani kotisivujeni blogiin.

Mikäs sen sopivampaa näin perääntyvän Venuksen aikaan, kuin löytää jotain menneisyyteen unohtunutta, mutta ehkä yhä vielä arvokasta. Astrologiasta kiinnostuneille ja erityisesti asiaa opiskeleville suosittelen kahlaamaan läpi blogini astrologia kategoriaa, jokunen videokin siellä on. Paljon asiaa transiiteista, ajan laadun tulkitsemisesta, onnenpisteestä, Khironista, kvinkunsseista, jumalansormesta, kuunsolmuista ja vähän perääntyvistä planeetoistakin.

http://kirsihallaseppala.fi/category/astrologia/

Jos selaaminen tuntuu hankalalta ja haluat täsmäiskuna löytää jonkin tietyn artikkelin, niin tässä lista näistä tällä hetkellä blogista löytyvistä astrologiaa käsittelevistä kirjoituksista vanhimmasta uusimpaan.

Blogista löytyy myös astrologiaa käsittelevä sivu, jossa esittelen lyhyesti omaa astrologiakäsitystäni sekä astrologisia palveluitani: http://kirsihallaseppala.fi/astrologia/

*

Vaikka artikkelit ovat jo vuosia vanhoja ja visuaaliselta ulkoasultaan paikoitellen suorastaan noloja, niin toivottavasti löysit sieltä jotain kiinnostavaa ja mahdollisesti uusia ajatuksia herättävää. Nyt on minun aika alkaa kirjoittaa uusin energioin ja päivittyneestä tietoisuudesta käsin aivan uutta materiaalia blogiin, pysyhän kartalla.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *