Astrologia

astrologia kotisivu

Mistä astrologisissa tulkinnoissa on kysymys? Mitä astrologi tekee työkseen? Mihin astrologia perustuu?  Onko astrologia huijausta? Eikö horoskooppimerkkini olekaan se mitä luulin? Mikä on horoskooppi? Miten astrologiaa voi opiskella? 

Testaa tiedätkö, vai luuletko vain tietäväsi, lukemalla alla olevat artikkelit. Astrologia on aihe, josta jokaisella tuntuu olevan mielipide, mutta moni on perustanut sen ennakkoluulojen ja mututiedon varaan. Astrologia ei ole tähdistä ennustamista. Astrologia ei tue ihmisten luokittelua tai kohtalouskoa. Astrologia ei ole typologia, jossa ihmiset jaetaan 12 ihmistyyppiin. Länsimainen astrologia ei perustu tähdistöihin. Pelkät horoskooppimerkit eivät kerro mitään ihmisten yhteensopivuudesta.

Ahaa, ei vai, no mutta mitä se sitten on?!

Eckhart Tolle vastasi kysymykseen, mitä mieltä hän on astrologiasta, että parhaimmillaan se voi auttaa meitä näkemään ne kohdat itsessämme, joissa helpoimmin toimimme tiedostamattomalla tavalla (Touching the Eternal – India Retreat, 2002). Itse olen täysin samaa mieltä ja ajattelen, että oikein käytettynä astrologia on erinomainen väline tunnistaa tiedostamattomia ohjelmointejamme ja ns. ”koodauksia”, jotka ohjaavat asenteitamme ja käyttäytymistämme. Nämä toimintamallit ja ajatukset (tulkinnat todellisuudesta) vaikuttavat siihen miten koemme elämämme, siis luovat ”todellisuutemme” eli sen millaisena elämä meille näyttäytyy. Kun nämä ohjelmoinnit muuttuvat, koko elämä muuttuu. Sillä eivät asiat tee meitä onnettomiksi, vaan se mitä asioista ajattelemme (Epiktetos).

Mitä astrologia on?
Psykologinen astrologia terapeuttisena työvälineenä
”I had a dream” ja naurettavan typerä astrologia
Uskotko horoskooppeihin?
Kuinka astrologia voi pelastaa (tai pilata) parisuhteesi
Tähtimerkkien yhteensopivuus
Hyvä astrologi, paha astrologi
Psykologinen astrologia, astrologin työhyvinvointi ja muita kysymyksiä

Astrologiset palvelut

Tarjoan ammattitaitoista ja vastuullista astrologista konsultaatiota sekä koulutusta.

Tulkinnat voivat sisältää syntymäkartan ja ajanlaadun kartoitusta tai olla ihmissuhdetulkintoja. Teen toisinaan myös lyhyitä konsultaatioita puhelimitse, joissa voimme keskittyä johonkin tiettyyn asiaan tai kysymykseen (esim. ihmissuhde, työ tai opiskelu, elämänmuutos). //Puhelintulkintoja ei ole tällä hetkellä mahdollista saada.

Järjestän koulutusta työhuoneellani Helsingin Katajanokalla, sekä tilauksesta myös muissa kaupungeissa. Tarjolla on monia erilaisia astrologisen tulkinnan kursseja:

 • Uuden tietoisuuden astrologian koulutusohjelma
 • Syntymäkarta tulkinnan perusteet
 • Aspektit
 • Ajanlaatu (transiitit, progressiot, paluukartat)
 • Asteroidit
 • Khiron
 • Kuunsolmut
 • Ihmissuhdeastrologia

Peruskurssien lisäksi luennoin ja järjestän erilaisia astrologisia workshopeja, opintoryhmiä, online-webinaareja sekä muita astrologisia tilaisuuksia. Suosituimpia astrologisia kurssejani ovat olleet muun muassa:

 • Kuunsolmut ja elämäntehtävä
 • Khiron, avain korkeampaan tietoisuuteen
 • Asteroidit ja jumalatararkkityypit
 • Rakkausprofiili
 • Rakkauden aika

Kartan tulkintaopas

Laatimaani materiaalia kartan tulkinnan avuksi löydät täältä: tulkintaopas.

// päivitän tätä parhaillaan

Blogin astrologiset artikkelit, ajankuva ja astrosää

Voit lukea kaikki blogissani olevat astrologiaa käsittelevät artikkelit täältä. Ja kaikki tässä blogissa julkaisemani uudenkuun ajankuvat, viikkokatsaukset sekä päivän energiat löydät täältä.  Julkaisen usein päiväkohtaisia ajan energioita myös instagramin ja facebookin puolella – niitähän pääsee lukemaan, vaikkei kyseisissä medioissa kirjoilla olisikaan

Jos blogin selaaminen tuntuu hankalalta ja haluat täsmäiskuna löytää jonkin tietyn artikkelin, niin tässä lista näistä tällä hetkellä blogista löytyvistä astrologiaa käsittelevistä kirjoituksista vanhimmasta uusimpaan.

Vaikka monet artikkeleista ovat jo vuosia vanhoja ja visuaaliselta ulkoasultaan paikoitellen suorastaan noloja, niin toivottavasti löysit sieltä jotain kiinnostavaa ja mahdollisesti uusia ajatuksia herättävää. Nyt on aika alkaa kirjoittaa uusin energioin ja päivittyneestä tietoisuudesta käsin aivan uutta materiaalia blogiin, pysyhän kartalla.

Uudenkuun ajankuva

Uudenkuun ajankuva on  kuukausittain uudenkuun aikaan julkaisemani tulkinta ajan energioista ja kollektiivisista kuvioista. Kyseessä oli tilaustyö, jota kirjoitin muutaman vuoden Katja Kokon blogiin ja sain siitä palkkaa. Uusien työkuvioiden myötä ajankuva jäi pois Katjan blogista keväällä 2017. Kaikki ajankuvat ovat kuitenkin luettavissa blogissani täällä: Uudenkuun ajankuva.

Astrologinen kysymyspalsta

Vanhassa blogissani Astrologia ja arkkityypit ylläpidin palstaa, jossa vastasin ihmisten esittämiin kysymyksiin. Saan edelleen silloin tällöin erilaisia kysymyksiä sähköpostiini, ja koska suurin osa niistä on sellaisia, jotka ovat varmasti mietityttäneet muitakin, on tietysti parasta vastata kysymyksiin niin, että kaikki asiasta kiinnostuneet pääsevät lukemaan niitä.

Kesän 2017 aikana julkaisen blogissani kaikki nuo kysymykset vastauksineen, jotka ovat olleet tuolla aiemmalla vastauspalstalla. Sen lisäksi vastaan joukkoon muita kysymyksiä, joita ei ole aiemmin esitetty. Jos siis mielessäsi on jokin yleisluontoinen astrologiaa (tai jotakin muuta blogini aihealueeseen liittyvää) käsittelevä kysymys, lähetä se minulle sähköpostilla, niin valitsen niistä osan julkaistavaksi tämän kesäkampanjan aikana. Palvelu on ilmainen ja kysymykset julkaistaan nimettöminä niin, että kysyjää ei voi tunnistaa kysymyksestä.

Astrologia ja arkkityypit

Astrologia ja arkkityypit on vuonna 2009 aloittamani blogi, jossa kirjoitin elämästä ja ihmisyydestä astrologisesta näkökulmasta käsin. Blogissa oli kattava tietopaketti astrologiasta, kartantulkinnan perusteista sekä ilmainen tähtikarttalaskuri. Artikkelien ohella julkaisin blogissa päivittäistä astrosäätä. Vanhasta blogista löydät esimerkiksi kartantulkintaoppaan, kirjasuosituksia sekä ”Kysy astrologiasta” -palstan, jossa vastaan moniin ihmisten esittämiin astrologiaa käsitteleviin kysymyksiin. Lakkautin blogin vuonna 2015 ja siirryin kirjoittamaan tänne kotisivujeni yhteydessä olevaan blogiin.

Astro-TV

Astro-TV on vuonna 2009-2011 MTV3 -kanavalla pyörinyt astrologinen televisio-ohjelma, jossa olin viikoittain mukana opettamassa astrologiaa ja tekemässä tulkintoja suorissa lähetyksissä. Kaikki astro-tv lähetysteni aiheet ja joitakin videoita löydät täältä.

//edit. Astrologia ja arkkityypit -blogin sulkeuduttua linkit ohjattu tähän blogiin.