Ajanvaraus

Kun haluat varata ajan vastaanotolle, lähetä sähköposti jossa alla olevat tiedot huolellisesti täytettynä osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi.

  1. Etu- ja sukunimi:
  2. Puhelinnumero:
  3. Sähköpostiosoite:
  4. Syntymätiedot: 1) päivämäärä (pp.kk.vvvv) 2) paikka 3) kellonaika (tt:mm)
  5. Palvelu jonka haluat varata:

Yksilövastaanotto voi olla joko läsnäolo- ja tietoisuusohjausta, energiatransmissio tai terapiaistunto. Vastaanottoajan sisältöä ei tarvitse päättää etukäteen, vaan se muotoutuu asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Aikaa varatessa kerro varaatko 3x vai 5x tapaamisen sarjan.

Tulkinta on sisällöltään ja menetelmiltään hyvin toisenlainen palvelu kuin prosessinomainen vastaanottotyöskentely. Jokainen tulkinta on ainutkertainen ja yksilöllinen kokonaisuus, jossa saat vastauksia esittämiisi kysymyksiin ja kartoitusta toivomiisi aiheisiin (sielunsuunnitelma, ajankuva, ihmissuhteet jne.).

Syntymätiedot tarvitaan ainoastaan tulkintaa varten. Muuta palvelua varatessa voit jättää ne pois ajanvarausviestistä. Jos haluat tulkinnan suhteestasi toiseen ihmiseen, muista antaa myös hänen syntymätietonsa (päivämäärä, kellonaika, paikka) ajanvarauksen yhteydessä!

Ennen ajan varaamista tutustu palvelunkuvauksiin, hinnastoon, peruutusehtoihin ja muuhun tärkeään etusivulla.


Vuonna 2018 vastaanotolla tarjoamani palvelut ovat:


Kun olen vastaanottanut ajanvaraussähköpostisi, lähetän sinulle ensimmäisen vapaan ajan. Kun tapaamisaika on sovittu, saat ajanvarausvahvistuksen, jossa saapumisohjeet ja muuta tärkeää, sekä erillisen laskun kirjanpidoltani. Ajanvaraus astuu voimaan kun maksu on suoritettu.

Ota huomioon, että vastaanottoajat ovat hyvin kysyttyjä, ja toisinaan voit joutua odottamaan vapaata aikaa muutamasta viikosta pariin kuukauteen. Kaikki ajat ovat arkipäivinä klo 10-14 välillä. Vastaan ajanvarausta koskeviin sähköposteihin niin pian kuin mahdollista, yleensä muutamassa päivässä. Toisinaan olen pidempiä aikoja poissa tietokoneen ääreltä, ja silloin voit joutua odottamaan vastausta vähän pidempään. Ellet ole saanut vastausta kahden viikon sisällä, laita ystävällisesti uusi viesti, joskus sähköposteja joutuu kadoksiin puolin ja toisin.

Palveluni ovat syvästi henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi, tilanteessa jossa koen että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palveluni eivät olisi hyödyksi jollekulle vastaanotolleni tai järjestämääni tapahtumaan pyrkivälle, minulla on oikeus perua ajanvaraus tai osallistuminen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen ajanvarauksen/tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa palvelusta/tapahtumasta maksettu summa palautetaan kyseiselle henkilölle kokonaisuudessaan.

Rekisteriseloste