Ajanvaraus

Kun haluat varata ajan vastaanotolle, lähetä sähköposti jossa alla olevat tiedot huolellisesti täytettynä osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi.

  1. Etu- ja sukunimi:
  2. Puhelinnumero:
  3. Sähköpostiosoite:
  4. Syntymätiedot: 1) päivämäärä (pp.kk.vvvv) 2) paikka 3) kellonaika (tt:mm)
  5. Palvelu jonka haluat varata: tietoisuusohjaus / tulkinta / transmissio

Tietoisuusohjausta varatessa kerro varaatko 3x vai 5x tapaamisen sarjan.

Syntymätiedot tarvitaan ainoastaan tulkintaa ja tietoisuusohjausta varten. Muuta palvelua varatessa voit jättää ne pois ajanvarausviestistä.

Ennen ajan varaamista tutustu palvelunkuvauksiin, hinnastoon, peruutusehtoihin ja muuhun tärkeään etusivulla.


Palvelut vastaanotolla ovat:


Kun olen vastaanottanut ajanvaraussähköpostisi, lähetän sinulle ensimmäisen vapaan ajan. Kun tapaamisaika on sovittu, saat ajanvarausvahvistuksen, jossa saapumisohjeet ja muuta tärkeää, sekä erillisen laskun kirjanpidoltani. Ajanvaraus astuu voimaan kun maksu on suoritettu.

Ota huomioon, että vastaanottoajat ovat hyvin kysyttyjä, ja toisinaan voit joutua odottamaan vapaata aikaa muutamasta viikosta pariin kuukauteen. Vastaan aina kaikkiin ajanvarausta koskeviin sähköposteihin niin pian kuin mahdollista, yleensä muutamassa päivässä. Toisinaan olen pidempiä aikoja poissa tietokoneen ääreltä, ja silloin voit joutua odottamaan vastausta vähän pidempään. Ellet ole saanut vastausta kahden viikon sisällä, laita ystävällisesti uusi viesti, joskus sähköposteja joutuu kadoksiin puolin ja toisin.