Ajankohtaista

2021

Suunnitteilla on astrologisen tulkinnan “crash course” eli lyhyt intensiivikurssi aloittelijoille, kuunsolmuja käsittelevä työpaja/workshop sekä Shamanistinen ryhmäprosessi.

Elokuussa alkaa Sielunkartta -astrologisen koulutusohjelman toinen moduuli sekä mahdollisesti kahdeksas Sydänyhteys -transformaatioprosessi.

tulevat tapahtumat

24.5.2021 Zoom.us
Kuunsolmut ja sielun suunta -luento / varaa paikka
Suomen ammattiastrologit ry osallistuu OPAn (The Organization for Professional Astrology) seminaariin järjestämällä kolme luentoa. Oma osuuteni käsittelee kuunsolmuja: menneisyydestä peräisin olevia ohjelmointeja, karmallista saldoa ja sielun mukavuusvyöhykettä, sekä niitä asioita joita olemme nimen omaan tulleet tähän elämään oppimaan ja kokemaan, sielun kasvusuuntaa sekä elämäntehtävää.

2021 Helsinki / ei vielä myynnissä
Sydänyhteys® -retriittipäivä
Transformatiivinen sydänkeskuksen avautumista ja sydäntietoisuutta vahvistava retriittipäivä Sydänyhteys -ryhmäprosessiin osallistuneille.


menneet tapahtumat

alk. 14.4.2021 / zoom.us / TÄYNNÄ
Sielunkartta® –astrologiakoulutus
Jos astrologian opiskelu on joskus tuntunut vaikealta tai monimutkaiselta, tervetuloa mukaan kokemaan riemastuttava flow, kun alat ymmärtää sielunsuunnitelmia ja ajan energioita luontevasti, elämyksellisesti ja oleelliseen porautuvan ytimekkäästi. Koulutuksen edetessä on mahdollisuus suuntautua syventäviin, ammatillisiin opintoihin. lue lisää

7.4.-16.6.2021 / zoom.us / TÄYNNÄ
Sydänyhteys® –transformaatioprosessi
Transformatiivinen sydänkeskuksen avautumista ja yhteyttä sydäntietoisuuteen vahvistava ryhmäprosessi. lue lisää

17.3.2021 Helsinki / TÄYNNÄ
Sielunkartta® -astrologiakoulutus / johdanto
Tämä johdantona alkavaan Sielunkartta®-koulutukseen toimiva webinaari antaa sinulle kattavan käsityksen siitä, mitä astrologia on. Saat illan aikana napakan paketin tietoa astrologian perusteista, lainalaisuuksista ja siitä mitä hyötyä astrologisten karttojen ymmärtämisestä sinulle voi olla – joko oman kasvun ja henkilökohtaisen elämäsi kannalta tai mahdollisen tulevan ammatin muodossa. lue lisää

13.1.-24.3.2021 Helsinki / TÄYNNÄ
Sydänyhteys®transformaatioprosessi VI
Transformatiivinen sydänkeskuksen avautumista ja yhteyttä sydäntietoisuuteen vahvistava ryhmäprosessi.  lue lisää

2020

12.12.2020 etäyhteyksin / zoom.us
Khiron, yhteys korkeampaan tietoisuuteen
Luvassa on aivan huikea intensiivipäivä Khironin syvien ja koskettavien teemojen, sekä korkeiden, parantavien ja tietoisuutta laajentavien energioiden äärellä.  Kurssi on laaja ja monipuolinen tietopaketti sekä tietoisuutta kohottava, sydäntä avaava matka omien kipukohtien, häpeän ja itse-epäilyn äärelle, josta päädymme sisäisen viisaan, parantajan ja shamaanin ytimeen. lue lisää

27.11.2020 etäyhteyksin / zoom.us 
Täydenkuun ilta (kuunpimennys)
Blessing, healing & miracles. Astrologiaa, ajan energioiden kanavointia, tietoisuutta avaava mantra, ohjattu meditaatio ja energiatransmissio.  lue lisää

30.10.2020 etäyhteyksin / zoom.us 
Täydenkuun ilta
Blessing, healing & miracles. Astrologiaa, ajan energioiden kanavointia, tietoisuutta avaava mantra, ohjattu meditaatio ja energiatransmissio.

25.10.2020 etäyhteyksin / zoom.us / TÄYNNÄ
Menneiden elämien ohjelmoinnit ja karmallinen purku
Voimallinen workshop, jossa työskentelemme menneiden elämiesi tiedostamisen, niistä peräisin olevien ohjelmointien ymmärtämisen ja karmasta vapautumisen parissa. 

5.8.-14.10.2020 Helsinki / TÄYNNÄ
Sydänyhteys®transformaatioprosessi V
Transformatiivinen sydänkeskuksen avautumista ja yhteyttä sydäntietoisuuteen vahvistava ryhmäprosessi.

13.6.2020 Helsinki / TÄYNNÄ
Menneiden elämien ohjelmoinnit ja karmallinen purku
Voimallinen workshop, jossa työskentelemme menneiden elämiesi tiedostamisen, niistä peräisin olevien ohjelmointien ymmärtämisen ja karmasta vapautumisen parissa.

25.4.2020 Helsinki / TÄYNNÄ
Khiron, yhteys korkeampaan tietoisuuteen
Luvassa on aivan huikea intensiivipäivä Khironin syvien ja koskettavien teemojen, sekä korkeiden, parantavien ja tietoisuutta laajentavien energioiden äärellä.  Kurssi on laaja ja monipuolinen tietopaketti sekä tietoisuutta kohottava, sydäntä avaava matka omien kipukohtien, häpeän ja itse-epäilyn äärelle, josta päädymme sisäisen viisaan, parantajan ja shamaanin ytimeen. 

18.3.-27.5.2020 Helsinki / TÄYNNÄ
Sydänyhteys®transformaatioprosessi IV
Transformatiivinen sydänkeskuksen avautumista ja yhteyttä sydäntietoisuuteen vahvistava ryhmäprosessi.

15.1.-25.3.2020 Helsinki / TÄYNNÄ
Sydänyhteys®transformaatioprosessi III
Transformatiivinen sydänkeskuksen avautumista ja yhteyttä sydäntietoisuuteen vahvistava ryhmäprosessi.

2019

4.12.2019 Helsinki
Sydäntietoisuusilta (VIIMEINEN)
Kanavoitu luento, mantrachanting, ohjattu meditaatio ja energiatransmissio. lue lisää

26.11.2019
Astrologi tavattavissa -webinaari
ILMAINEN ilta astrologian parissa omalla kotisohvallasi. lue lisää

23.11.2019 Helsinki
Khiron -workshop
Intensiivinen tietopaketti sekä tietoisuutta kohottava, sydäntä avaava ja koskettava matka omien kipukohtien, häpeän ja itse-epäilyn äärelle, josta päädymme oman sisäisen viisaan, luonnontietäjän, opettajan, parantajan ja shamaanin ytimeen. lue lisää

Aiempiin tapahtumiin, luentoihin ja koulutuksiin pääset tutustumaan täällä.

Translate »